Kopirka (tlaciaren+skener)
Kopirka (tlaciaren+skener)
Zdravim, potreboval by som kopirku/skener/tlaciaren, nejake taketo multif. zariadenie. Co som pozeral na alze, cena je cca 200e, viac nejak nemam v plane investovat. Absolutne sa do tejto veci nevyznam a tak sa pytam, ci sa oplati laserova/atramentova, kolko stoja pripadné naplne a podobne. Kazda rada sa mi hodi. Dakujem.
Re: Kopirka (tlaciaren+skener)
Naplne si mozes pozriet na nete. Ja som mal doteraz canon pixma mp980, co je atramentova, ale rychlo dochadzala napln, tak som teraz objednal radsej laserovu. Lenze laserove su vacsie, co bolo u mna problem. Odporucal by som oki, ale ak tiez potrebujes mensiu ako ja, tak ja som siel do samsung CLX 3305W.
jasne, lenze neviem vobec ako sa pohnut, co hladat v podstate
predstavoval so msi nieco taketo, co ma kazdy kancel (vyzorovo, hovorim o tych specifikaciach moc neviem)
Ak netlačíš viac jak 10-20 strán denne, tak si kľudne kúp najlacnejší šunt za 35€ v Tescu.
ja som prave dnes nainstaloval ten samsung 3305W, zatial spokojnost
je celkom malicka vzhladom na to, ze ma v sebe tri farebne, jeden cierny toner, skener, jednoducho vsetko...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mám doma HP C5100 a Brother DCP-J925DW.
S oboma som spokojný, Brother dokonca tlačí aj na CD, má automatický podávač u kopírovania a scanovania (vlož 20 papierov a oscanuje všetky) a má bezdrôtové pripojenie.
Kvalitatívne (tlač nie výdrž, HP tlačiarne dlho nevydržia) je na tom o čosi lepšie HP a u Brotheru sa mi rýchlejšie míňajú farby, ale to bude asi len subjektívne (spôsobené tým, že HP má 6 a Brother len 4 cartidge ktoré sú o trochu menšie).
Stojí čosi vyše polovice tvojho rozpočtu a úplne postačuje, + na Alze ju mali spolu s Max Payne 3, tak som ju objednal od nich.
S oboma som spokojný, Brother dokonca tlačí aj na CD, má automatický podávač u kopírovania a scanovania (vlož 20 papierov a oscanuje všetky) a má bezdrôtové pripojenie.
Kvalitatívne (tlač nie výdrž, HP tlačiarne dlho nevydržia) je na tom o čosi lepšie HP a u Brotheru sa mi rýchlejšie míňajú farby, ale to bude asi len subjektívne (spôsobené tým, že HP má 6 a Brother len 4 cartidge ktoré sú o trochu menšie).
Stojí čosi vyše polovice tvojho rozpočtu a úplne postačuje, + na Alze ju mali spolu s Max Payne 3, tak som ju objednal od nich.