Talentové skúšky
Talentové skúšky
Nie je to pre mňa, ale chcel by som vedieť, čo všetko sa môže doniesť ako domáce práce na TALENTOVÉ SKÚŠKY na STREDNÚ umeleckú školu?? Čisto iba kresby, malby, nejaké dobré fotky, či diela v photoshope, poprípade nejaká krátka animovaná hovadina- či už film, prezentácia či slideshow z napr. fotiek......... alebo aj písané práce- básničky, poviedky, či "knihy" čo žiak napísal?? Ďakujem.
Re: Talentové skúšky
Literatúru asi nie, všetko ostatné tebou vymenované by som priniesol. 
aj v prípadoch keď sa nejedná čisto o umelecké "kresliace"- čiže výtvarnícke školy- sochárstvo maliarstvo, dekorácia a pod. ale o umelecké školy, filmové alebo podobné ako je stredná filmová škola v Košiciach, a podobné inde na slovensku??Hensym napísal:Literatúru asi nie, všetko ostatné tebou vymenované by som priniesol.
ano aj tam. podľa tých prác posúdia, či máš nejaké umelecké cítenie. to je jedno, že na sochárstvo donesieš kresbu
Curuj napísal:ano aj tam. podľa tých prác posúdia, či máš nejaké umelecké cítenie. to je jedno, že na sochárstvo donesieš kresbu
ano to hej, ale tak mňa napadlo, či ak sa jedná o školy, s potrebou ovládania vymýšľania deja, či tam to nepomôže. lebo myslím že na filmovej škole im môže byť z časti jedno že vieš nakresliť vernú kópiu MONA LISY, ak neviem premyslieť dej o tom ako šla Anča do obchodu...
Jasné, že najlepšie je doniesť všetko. Aj básne, knihy a pod. Nikdy nevieš, čo ich zaujme. Radšej to mať so sebou, ako ľutovať. Potom už nikoho nepresvedčíš o tom, že to máš doma, len si to zabudol priniesť.
-
mirak2
Hardcore addict
ta stredna umelecka filmova v kosiciach je pokial viem sukromna, takze staci, ze donesies zopar peknych farebnych papierikov s cislami a si v suchu
ta filmova v kosciach vyzera ze ma celkom dobry pristup k studiu, kamos ju teras skoncil, a kazdu chvilu kym tam chodil musel daco fotit tocit do skoly furt behal po meste s fotakom koli dajakym projektom, dost ich tam drvili na tom, taze ziadne leharo...