Externy HDD 2,5

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
djcopik
Light Expert
Light Expert

Externy HDD 2,5

Príspevok od používateľa djcopik »

Zdravým mam doma externy hdd sesternica mi oh dala s tým že jej prestal zdna na den fungovať ked ho pripojim doma k pc tak kontrolka so rozsvieti , je citit ze disk sa aj roztoci, ale nenacita ho . Tak som ho rozobral vybral som ten 2,5 disk a pripojil cez kabel napriamo do usb vtedy mi disk naslo v pohode funguje. Disk ide načitať v pc ale ako nahle ho dam do obalu ecterneho disku a zapojim na ten plosak ktoory tam je a pripojim to cez to usb tak neraguje. Nevie mi niekto poradiť čo s tým je ???
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Externy HDD 2,5

Príspevok od používateľa brm »

Tak asi bude poškodený nejaký kontakt v tom "obale" externého disku. Ak nie si elektrotechnický typ a nechce sa Ti šprtať v tých kontaktoch, tak buď pošlete disk na reklamáciu (ak je v záruke), alebo ho budete používať samostatne bez toho "obalu"... alebo si k nemu dokúpte nejaký externý box, aby sa tváril ako externý disk..

http://www.alza.sk/externi-hdd-boxy-2-5/18843369.htm
http://datacomp.sk/pc-komponenty-pevne- ... c2599.html

;)
djcopik
Light Expert
Light Expert

oki dik sprta sa v tom neubdem heh no premysls som ze si kupim ten novy box ale bjoim sa ci tam nebude nejaky iny problém ci to bude zasa fungovat
brm
Darca
Darca

No ak Ti disk funguje samostatne bez boxu, nevidím dôvod, prečo by nemal fungovať s novým boxom.....
djcopik
Light Expert
Light Expert

oki a mozem sa este spytat niesom v tomto dost zbehli jedna sa o disk Samsung 160GB/5400rpm/8M/PATA takze mohol by si mi prosimta vybrat zopar ktore mi tam budu pasovat
Prílohy
PATA.jpg
brm
Darca
Darca

Nikdy som také niečo nekupoval, takže konkrétnu značku neviem... snáď len poradím, aby bol IDE/PATA... a aby mal aspoň USB2... :)
Napísať odpoveď