Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Markoff
Light Professional
Light Professional

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa Markoff »

Neviem ci viete, ale nedavno vysla hra podobna Diablu Path of Exile - http://www.pathofexile.com, preslo na nu dost vela hracov co su sklamani z Diabla 3. Ja som ju hral len zopar hodin a musim povedat ze je to naozaj sranda, ale jedna co sa mi fakt nepaci je ze sa nedaju menit talenty, raz ked si zvolite nejaku cestu napr 2H warrior tak uz to nemozte zmenit na 1h + shield, teda dá sa zmenit zopár bodov, ale nie cely build. Ked chcete iny build tak musite spravit novu postavu co je uplna blbost podla mna :(
Croven
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Markoff napísal:Neviem ci viete, ale nedavno vysla hra podobna Diablu Path of Exile - http://www.pathofexile.com, preslo na nu dost vela hracov co su sklamani z Diabla 3. Ja som ju hral len zopar hodin a musim povedat ze je to naozaj sranda, ale jedna co sa mi fakt nepaci je ze sa nedaju menit talenty, raz ked si zvolite nejaku cestu napr 2H warrior tak uz to nemozte zmenit na 1h + shield, teda dá sa zmenit zopár bodov, ale nie cely build. Ked chcete iny build tak musite spravit novu postavu co je uplna blbost podla mna :(
tak ako to bolo v D2 a nikto sa nestazoval ;)
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

Diablo 3 je tema...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

//premazane
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

mam 2 volne kluce na Diablo je zaujem o ne???

[email protected]
Zookee
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Zookee »

chlapi mam na vas otazku mam digital d3 stiahol som launcher pustim ho stahuje mi to asi 4mb/s a po chvilke to padne na 50kb/s uz som skusal vsetko mozne pred 3 mesiacmi to slo v pohode , ale teraz neviem kde je chyba.

+ Kamarat ma dvd klasicke ked to od neho instalnem pojde mi to myslim moj ucet nie jeho dikes za odpovede
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nainstaluj z dvd, to je viazane na kluc a nie na dvd... sam ho mam na troch pc instalovane z jedneho dvd... tam ide potom o prihlasenie daneho uctu...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

Zdravim config i5 3210 8gb ram gt630m,, chcem sa opytat ci mi to bude ako tak slapat ak ma niekto podobnu zostavu,,,, a hlavne ci sa to diablo oplati kupovat recenzie to ma celkom dobre ?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Chalesnik napísal:Zdravim config i5 3210 8gb ram gt630m,, chcem sa opytat ci mi to bude ako tak slapat ak ma niekto podobnu zostavu,,,, a hlavne ci sa to diablo oplati kupovat recenzie to ma celkom dobre ?
jasne, ze ti to pojde, ja hravam D3 na 10palcovom netbooku...sice nie na ultra high detailoch, ale ide mi to v pohode :wink: ...a znova by som si to uz nekupil, kampan som presiel za vikend...a potom uz je to stale len dokola to iste...podla mna je to najhorsia hra aku kedy blizzard vydal...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

si si asi mal pred kupou precitat co je to za druh hry... diablo 2 je presne take iste, kampan prejdes za vikend a potom je to dookola to iste a ludia to prekvapivo hravaju doteraz...
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

D3 je optimalizovane aj na slabsie masiny to si sa mohol docitat kdekolvek, bol to jeden zo zamerov takze urcite si to zahras v pohode, ja mam slabsi ntbk a ide to bezproblemovo

a ako pise aacid, d3 je specificka hra tak ako vsetky ostatne v tomto zanry...

ak si cakal ze budes 5 rokov prechadzat kampan tak na to nemam ani slov

skalni hraci d2ky a jednotky vedia o com to je preto hraju aj d3

ale pravda ze je napriklad tu ta tema upadla do zabudnutia a par hracov co som mal sa uz online neukazuju... asi som odtialto zostal jediny, no mne to nevadi, hracov je tam stale dost
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Polo-X napísal:tema upadla do zabudnutia a par hracov co som mal sa uz online neukazuju... asi som odtialto zostal jediny, no mne to nevadi, hracov je tam stale dost
čuduješ sa? d3 je podľa mňa strašný prepadák, na to, aký bol okolo toho boom, čo poznám asi 20 ľudí, ktorí hrali so mnou, tak neostal hrať nikto.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

nemam 10 rokov, nechcem napisat svoj vek, ale mam cez 20+...to znamena, ze som hraval diablo2, niekolkokrat som ho presiel...diablo1 sme hravali este s kamosmi na jeho playstation1 a zasli nad tym, aka je to parada, ze mozeme hrat spolu naraz a on do mna naschval striela lukom a uteka, ja ho s mecom neviem trafit, potom ma zabije a zase ma ozivi...vtedy to bolo nieco nove, zaujimave, neokukane...ale dnes? vydat hru, ktora nema multiplayer (ma iba coop) v dobe, kedy sa vacsina herneho priemyslu zacina sustredit vylucne na "online" zabavu...a este za to pytat 50 eur...podla mna je ohromna drzost a arogancia, prezentovat lajdacky odflaknuty produkt ako nieco super nove a perfektne a vylucne sa spoliehat iba na "znacku" produktu a štúdia...cely ten hukot okolo diabla3 skoncil tak rychlo, ako aj zacal...

takze kydajte na mna ako chcete a pohorsujte sa, ale pre mna je diablo3 obrovskym sklamanim...a kebyze ho nemam na ucte, kde mam kupeny aj starcraft2 s novym datadiskom...tak by som diablo3 hned rad predal a kludne aj za tych 10 euro by som bol rad...
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

arun necudujem sa, za 12 rokov som cakal aj ja viac, ale stale to hravam, som proste skalny fanusik diabla a aj ked s prestavkami, som stale s touto hrou... to vsak neznamena ze ju uplne zeriem aj s chybami.. tie tam su to je realita, pockam si na pvp areny a uvidim kam to dospeje, ale zatial mam z tej hry radost a to je dolezite

ephramko prejst niekolko krat d2 je asi ako prejst na biku 5 km a vyhlasit o sebe ze uz som sagan...

d2 bol velky trhak na nepreskumanom trhu a vyslo im to, pri hre som stravil roky doslova, a pokracovat z takejto pecky nie je lahka uloha, D3 sa to bohuzial nepodarilo pretoze latka bola nasadena neskutocne vysoko, s tym uz nic nenarobime

ja peniaze nelutujem, vedel som do coho idem, bola aj beta kde si to mohol kazdy vyskusat a rozhodnut sa... a nie kupovat hru, bit sa do prs ja som diablista a po tyzdni na nu nadavat ze je to najhorsia hra

multiplayer musia dorobit pretoze zistili ze to je velky nedostatok tej hry s tym plne suhlasim, uvidime ako to dopadne, no dufam ze tie pvp areny nepos.eru

co op 4 hraci mi nevadi, mne dokonca vyhovuje takze to nepovazujem za negativny bod

ale to je o kazdom ine, kazdy ma tu svoju hru

bohuzial sa v blizarde zamerali najviac na to co je vo svete "najdolezitejsie" a to peniaze a ze vsetci to budu hrat donemoty a predavat si navzajom veci na AH a na samotnu hru az tak nemysleli... skoda
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

pvp areny? ved to zrusili , lebo povedali ze je to neatraktivne a proste co boli ti testeri , tak tiez povedali ze po chvili ich to zacalo nudit , tak to blizzard zavrhol , miesto toho vydali neviem ktorym patchom duely ... kde sa dueluje v tych arenach ... nic viac nic menej , diablo uz nehram ale sem tam si pozrem changelogy patchov
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak tuto info som nezaregistroval, asi som zaspal... duely som zatial nehral

idem to pozriet

btw akurat idem monka poslednu postavu ktora mi zostava aby dosiahla inferno a zbierala paragan lvl tak uvidim kam to s nimi az dotiahnem, zatial ma najviac DH a to paragan lvl 22...
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nevenoval som tomu pozornost, ani novinkam nie, ale toto je noz do chrbta od blizardu
je to skoda, pretoze mat na hru 12 rokov nie je malo a naozaj to dosekali na vela urovniach

no nic budem pekne s bratom farmit len tak pre radost a helfire prstene... pozbierami si sady a podobne

dik za info, mal by som to citat asi castejsie, lebo ani neviem co sa vlastne deje 8)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

PS3 FTW!
Offline rezim bez aukcii.
http://games.tiscali.cz/tema/diablo-iii ... imem-62400
Nadhera :)
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Tak to by uz mohlo byt to prave orechove, skoda ze nemam PS 3 :/.
Napísať odpoveď