Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa seth82 »

Takže ešte raz - koľko máš rokov? Iných si tu obviňoval z toho, že ti neodpovedajú na otázky, budeš si stále kadiť do úst?

Kde som niekoho zastrašoval? Kde som si protirečil? Prosím, cituj.

Ja som ti už odpovedal na tvoju otázku o sopke, teraz odpovedz ty mne.
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

Tvoja otázka o mojom veku sa netýka témy.

ďakujem za odpoveď k tej sopke.

Ničmenej tu mám ďalšiu otázku a zaujíma mňa tvoj názor.
stačí ÁNO / NIE.
Rozpadli sa dvojičky v priebehu cca 15 sekúnd na trosky a prach?
http://i277.photobucket.com/albums/kk43 ... wtc030.jpg
http://cdn.lightgalleries.net/4bd5ebf29 ... e-01-2.jpg
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vôbec neodpovedáš ani na jednu z mojich otázok, si totálne neschopný diskusie. Ak niekoho obviníš zo zastrašovania, čím si od témy neodbočil o nič menej ako ja, tak si máš stáť za svojím obvinením a dokázať ho, ináč nehanebne luháš. To platí aj pre moje protirečenie. Otázku ohľadom tvojho veku som položil už dávnejšie, bola zakomponovaná do príspevku k téme, stačilo uviesť jediné číselko. Ty sa ale strategicky hráš na hlúpeho a okrem toho, že v týchto témach vyvolávaš flame, trepeš piate cez deviate a surfuješ cez všetky následné otázky udivených diskutérov bez akéhokoľvek náznaku pozornosti a logickej náväznosti na tvoje ďalšie hlúpe otázky. Dôkazom je aj tvoja inkvizičná otázka, na ktorej si sa zacyklil po prvýkrát, keď si rapotal o tom, či sa rozpad dvojičiek nepodobal na výbuch sopky, na čo sme ti viacerí odpovedali že nepodobal a tým pádom to pre teba skončilo - zaradil si si totiž do programu ďalšiu, ešte hlúpejšiu otázku, na ktorej si zacyklený až doteraz.

Ak chceš trollovať, choď na ebaumsworld alebo 4chan, toto je diskusné fórum, na ktorom je diskusia primárnym cieľom, aj so štipkou trollovania. Ty predvádzaš iba to druhé, bez akejkoľvek konzistencie, bez akýchkoľvek dôkazov, trepeš tu piate cez deviate s poriadnou dávkou toho syndrómu https://encyclopediadramatica.se/Unwarr ... Importance a očakávaš, že ľudia ti budú na všetko odpovedať, že ty tu budeš diktovať nejaké tempo, pričom odmietaš odpovedať na čokoľvek.

//Nebudem ťa ďalej kŕmiť, mám to na háku. Pokiaľ mi neodpovieš na moje otázky, nemám sa s tebou o čom baviť. A dobre by bolo, ak by ťa nekŕmili aj ostatní, aby si si našiel iné pôsobisko.
Prílohy
Jesusgtfo.gif
gtfo
(456.08 KiB) 319 stiahnutí
veddy
Medium Star
Medium Star

Táto téma sa volá Konšpirácie naše každodenné
Akým spôsobom sem patrí môj vek??? Ak ťa tak stále zaujíma, založ si tému "Kolko máš rokov".
Ak takú tému navštívim, tak ti na tvoju otzáku kolko mám rokov, v takej téme odpoviem.
Ja som v tejto téme pretože ma zaujímajú názory ľudí, vrátane teba, na základné otázky z 9/11.

Tu mám jednu z najzákladnejších otázok.
Neviem prečo mi naňu nechceš jednoznačne odpovedať tj. ANO / NIE

Odpovedajte ÁNO / NIE
Eventuálne ÁNO / NIE, ale ..
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ide o to veddy, ze tvoja otazka je hlupa a uplne irelevantna. Nic nedokazuje, nic nevyvracia, nepodporuje ani jednu verziu, nic. Dokonca jej ani nevies dat vaznost niecim (napr. Ze mas vek a skusenosti s niecim podobnym a teda je dolezita odpoved). V podstate by som mohol dat tiez otazku. Narazilo do WTCCiek lietadlo ? Odpovedaj len Ano/Nie. Dakujem. Ak ano, myslim ze je jasne preco padli dvojicky.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

veddy napísal:V problematike sa vyznám.
Ty sa vyznas, hej? Tak sa teda pozrime na tvoje "uzasne" znalosti:

Najskor si tvrdil, ze veze sa zrutili rychlostou volneho padu, co bola prva kravina, ktoru si napisal.
zelovoc napísal:ale pad som videl v priamom prenose a padalo to volnym padom. rychlejsie by to uz asi neslo. a wtc7 tak isto

Dalej si pisal, ze budovy boli zo zelezobetonu, co je druha totalna sprostost.
veddy napísal:Budovy boli zo železobetónu.

A do tretice si to zabil tym, ze vraj sa udajne ocel roztopila, co je uz absolutna magorina. Ani v jednej z oficialnych sprav NIST, FEMA, ci MIT sa nepise nic o tom, ze by sa ocel roztavila.
veddy napísal:Údajne túto konštrukciu roztopilo lietadlo.

O problematike vies velke kulove. Nemas nastudovane nic o konstrukcii WTC, nevies co je to zelezobeton, nepoznas rozdiel medzi tavenim a oslabovanim ocele vplyvom tepla, tak tu uz konecne prestan trollovat tymi tvojimi nezmyselnymi otazkami, uvedom si, ze si tu kazdemu na smiech a bud uznaj, ze o tom nevies nic a zacni diskutovat normalne, alebo sa pakuj o forum dalej.
veddy
Medium Star
Medium Star

áno - do WTCCiek narazilo lietadlo

Ja som sa nikde nezmienil, že by niečo dokazovala, moja nižšie uvedená otázka.
Chcem len poznať názory ľudí.
Aj keď, natíska sa mi ďalšia otázka, že keď to nič nedokazuje, prečo sa nemôžem dočkať odpovede.
Pôsobí to na mňa ako keby to niečo dokazovalo.
Zdôrazňujem, že netvrdím, že to niečo dokazuje,
ale pripúšťam, že to na mňa tak pôsobí.

Ako odpoveď nadmieru stačí ÁNO / NIE
matki
Light Professional
Light Professional

Nie
veddy
Medium Star
Medium Star

No krása predsa len sme sa dopracovali k "prvej" lastovičke. (v skutočnosti druhej)
Billy si na rade ;)
matki
Light Professional
Light Professional

za odmenu by si mohol tiez odpovedat aspon na jednu z tychto dvoch otazok
1. Kolko mas rokov ?
2. Pristali ludia na mesiaci ?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

To WTC spravili mimozemšťania, len to zamaskovali ako teroristický útok. :D Chceli vyskúšať statiku budov pred veľkým útokom. :D

A voľakto tvrdí, že to spravila vláda USA aby mohli napadnúť Afganistán a Irak. No ale keď boli schopní vyhodiť do vzduchu WTC, čo by nebola maličkosť ale nevedeli do Iraku im tam nastrčiť nejakú zbraň hromadného ničenia? To by bol taký problém tam nájsť nejakú budovu a tam zariadiť niečo, kde mohli vyvíjať také zbrane, niečo rozrobené, voľačo? Toľko námahy s útokmi a na konci nič, to bola ale veľmi amatérsky spravené potom. :D

A ľudia na mesiaci neboli, to Američania vystrelili tú vlajku ktorá tam je do dnes. To tzv. pristátie natáčali to v Hollywoode v štúdiu, kde aj Star Trek TOS. :lol:
veddy
Medium Star
Medium Star

1. roky: Na roki sa ma už pýtal seth82 a možno založí tému "Koľko máš rokov" takže potom tam.
2. mesiac: Viem, že neviem.
Ako keby si sa ma spýtal či vážis 80 kg? Môžem si typnúť aj sa trafiť, ale viem, že neviem.

//autoeditácia príspevku (25 Mar 2013, 17:09)
Cesar:
"No ale keď boli schopní vyhodiť do vzduchu WTC, čo by nebola maličkosť ale nevedeli do Iraku im tam nastrčiť nejakú zbraň hromadného ničenia? To by bol taký problém tam nájsť nejakú budovu a tam zariadiť niečo, kde mohli vyvíjať také zbrane, niečo rozrobené, voľačo? "
Súhlasím zvláštne, ale nadruhej strane boli možno krok pred tebou a uvedomovali si, že to na niektorých ľudí môže pôsobiť ako aliby.
Konkrétne ako to teraz pôsobí na teba.

Cesar tu som zvedavý na tvoj názor.
Cesar
Addict
Addict

Ale hlúposť, aké alibi? Našli by čo chceli pôvodne a bolo by to dokonalé, takto len blamáž. Keby to bolo sprisahanie, tak pripravia aj túto "časť".

S tým WTC je mi to jedno že či sa to zrútilo za minútu alebo 30 sekúnd, je to úplne jedno. Nebol som tam stopni si to na tých videách alebo ako chceš, nikoho to nezaujíma. Zrútilo sa to, náraz bol veľký, keby si nákladným autom čo má naložených 20 ton s rýchlosťou 130 km/h narazil do murovanej budovy tiež prerazíš tenu a to lietedlo bolo ešte ťažšie a rýchlejšie.

A je to jedno nech to bolo akokoľvek.
veddy
Medium Star
Medium Star

Môžem vedieť prečo si neodpovedal na otázku? resp. odpovedz mi na otázku.
Rozpadil sa za 15 a 22 sekúnd na trosky a prach alebo nie?
A keď ťa to nezaujíma prečo si potom v tejto téme? - To sa nepýtam ja. To sa opýtaj sám seba.
Cesar
Addict
Addict

Neviem a je mi to aj jedno aký čas trvalo.

Tak dám 22 sekúnd. No, uhádol som? Vyhrám voľačo? :lol:

Nestrápňuj sa s tým sekundami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.hojko.com/aky-je-vekovy-prie ... 3-740.html prosím, tu môžeš zverejniť svoj vek. S napätím očakávam tvoju odpoveď, hoci si myslím, že aj z tohto sa vykrútiš. Ináč do rehotu - stratégia presne ako som predpokladal - najprv rapoceš stále dookola o tej istej otázke, potom, keď ti niekto odpovie, tak buď vôbec nezareaguješ, alebo ako v tomto prípade, opýtaš sa ďalšie otázky. Iba tmáriš a trolluješ, nemáš vôbec žiaden konkrétny cieľ, prečo sa tie otázky pýtaš. Najlepšie by bolo, aby si ťa každý v tejto diskusii pridal do ignore, aby si stratil feed a presunul sa tam, kam patríš, teda na nwoo.org, dolezite.sk a podobné pasce.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

veddy: Smiem sa spýtať, načo sú ti naše odpovede?
Robíš nejaký výskum, anketu? Ani svedkovia jehovovi nie sú takí vytrvalí.

A na tvoju otázku, odpovedám nie. Jednoznačne nie.
Ale zaujímali by ma odpovede na tvoje otázky od teba.
veddy
Medium Star
Medium Star

Ako som sa už zmienil hodnotiť názor na základe veku, je silný predsudok.
V tom zmysle je môj vek nepodstatný.

Cieľ mám. Chcem vedieť do akej miery je možné manipulovať s ľuďmi.
Na to mám, tu už veľmi dobre známi spôsob, kde sa pýtam otázku, ktorej odpoveď všetci jednoznačne poznajú.
Ale aj tak majú týto ľudia, vo svojom vnútri veľmi silné pocity, ktoré im nedovoľujú,
aby rozhodol ich úsudok, respektíve pamäť (pretože odpoveď si pamätajú) a odpovedali mi na otázku pravdivo ak vôbec.

Namiesto toho vyhrajú ich pocity, ktoré prepíšu informáciu v ich pamäti.
A teda títo ľudia vyhlasujú, to čo im diktujú ich pocity a nie to, čo im hovorí ich rozum a ich pamäť.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dal som ti sem tému, v ktorej môžeš napísať svoj vek, tak ako si ty sám napísal. Takže opäť si si nakadil do úst. Hodnotiť názor na základe veku je úplne normálne, hlavne, ak ide o samozvaných odborníkov, akým si ty. Ak ma tu bude 18-ročný fagan, ktorý si prečítal niečo na Internetoch, nikdy nevystrčil päty z rodného kraja a pozrel niekoľko prazáhadných videí na YouTube, ide poučovať o svetovej politike, o mocenských hrách, o fyzike, o stavbárine, o iných veciach, tak si dovolím tvrdiť, že jeho tvrdenia (pozor, NIE názory) stoja za starú bačkoru. Je to jednoduchý koncept, skús sa nad ním zamyslieť.

Ako tými otázkami manipuluješ s ľuďmi, prosím ťa? Mám síce za sebou iba tri roky psychológie, ale akosi cieľ tejto stratégie nepoznám.

Takže opäť máš možnosť odpovedať na otázky, na ktoré sa tu už dotazujú viacerí, nie len ja a to hlavne tú s tým vekom. Nech všetci vieme, na čom sme. Ináč tu iba proste šíriš balast, s pocitom, že sa s niekým hráš a tváriš sa prezáhadne.
veddy
Medium Star
Medium Star

áno Hodnotiť názor na základe veku je úplne normálne, v našej kultúre je to normálne,
ale zároveň je to aj veľmi nespolahlivé.
To by som už radšej urobil o konkrétnom človeku štúdiu ako často klame a štatiticky vyhonotil.
Potom by som mal pravdepodobnosť s akou hovorí konkrétny človek pravdu.
Ak chceš hodnotiť pravdepodobnosť s akou hovorím pravdu na základe sociálnej skupiny do akej patrím,
tak potom ti nebude stačiť len vek, budeš potrebovať, informácie o mojom
vzdelaní, vierovyznaní, národnostnej a etnickej príslušnosti atď atď.

Budeš mať potom pravdepodobnosť s akou človek s mojím profilom tvrdí to či ono,
ale stále to bude len domnienka s istou pravdepodobnosťou.

Obraz mojej prezáhadnosti si si o mňe vytvoril ty vo svojej mysli.
Keďže si psychológ, by som očakával, že si toho budeš vedomí.
Napísať odpoveď