wifi EDU (student)
wifi EDU (student)
Zdravim, v skole mame wifi pripojenie pod nazvom EDU-student (pre nas studentov). Stale ked chcem ist na internet, tak sa predtym musim prihlasit podla mena a hesla, co mam od skoly. Ale nebavi ma to tam furt pisat za kazdym ked chcem ist na facebook alebo len tak na net. Neda sa to nejak nastavit aby to odo mna stale nepytalo? A aby som sa rovno pripojil bez prihlasovania... velmi by mi to pomohlo
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: wifi EDU (student)
Hlavne, ze si napisal, ci sa pripajas mobilom, tabletom, ci notebookom. A este s akym operacnym systemom.
sorry, mobil, android (HTC desire x)
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 14:07)
nikto nic?
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 14:07)
nikto nic?
-
Chalesnik
Medium Professional
ked som bol na strednej bolo to riesene cez certifikat skus sa spytat chlapa co to ma na starosti ci o niecom nevie
-
hrban
Addict
teraz je tu závažná otázka...
to meno a heslo píšeš keď sa pripájaš na wifi alebo keď spustíš prehliadač? teda, že pripojíš sa na wifi pustíš prehliadač dáš si FB ale miesto toho aby nabehol FB sa ti zobrazí že treba najskôr meno a heslo ?
to meno a heslo píšeš keď sa pripájaš na wifi alebo keď spustíš prehliadač? teda, že pripojíš sa na wifi pustíš prehliadač dáš si FB ale miesto toho aby nabehol FB sa ti zobrazí že treba najskôr meno a heslo ?
Presne tak, spustim prehliadac a ked dam nacitat hocijaku stranku, tak mi naskoci daka tabulka ze certifikat, ako pisle Chalesnik, kliknem na Pokračovať a hodi ma na taku stranku (nejaku wifiedu.wifi.edu...)a tam musim napisat to meno a heslo. Lenze ked uz sa napriklad prihlasim rano, tak ostanem prihlaseny cely den, ale problem je ten, ze ak aspon hodinu nenacitavam ziadnu stranku, tak ma automaticky odhlasi a potom sa musim o5 prihlasovat.
-
Mek
Addict
Myslim, ze to sa obist neda. Mozes si dat zapamatat prihlasovacie udaje v prehliadaci a aspon ich nebudes musiet zakazdym vyplnat.
Nie, tak to mi veru nenabehuje, keď som mal e51, tak tam mi to ponúkalo, ale teraz nie.
-
Chalesnik
Medium Professional
v nastaveniach wifi som to nejako robil ale uz si to nepametam tam to pobrlaj musis niekde zaskrtnut aby pouzivalo ten certifikat zapises si tam meno heslo a uz to nebudes musiet pisat .... urcite to bude vediet vas informatik alebo dakto kto to ma na starosti
Toto mi naskoci ked idem na hocijaku stranku
(sorry ze to nie je v prilohe ale foto pridavam cez mobil a inak to nejde)
//obrázky do prílohy!
(sorry ze to nie je v prilohe ale foto pridavam cez mobil a inak to nejde)
//obrázky do prílohy!
-
Chalesnik
Medium Professional
na mobile mi to ani neslo lebo mi ten certifikat ulozilo niekde inde ako do korenovych a neslo mi to presunut
Ako ich mam dať sakra do prilohy, ked mi napise neplatny obrazok????
Nenervuj sa tu
Ja pracujem na strednej škole a mám na starosti aj školskú edu sieť.
Neviem čo tu zbytočne riešiš.
Ak si aspoň trochu inteligenčne zdatný tak si nastavíš aby sa ti ukladali prihlasovacie údaje.
Takže keď budeš chcieť na škole surfovať namiesto učenia tak spravíš o jeden klik na viac,
kedy klikneš len na tlačidlo prihlásiť.
A nehovor tu, že ti to na HTC desire X nefunguje.
Keď si potom ani toto nevieš nastaviť tak s nastavením certifikátov ani nezačínaj.
Sám sa každodenne prihlasujem na tieto siete, a zaberie mi prihlasovanie cca 2 sekundy,
len kvôli kliknutiu na prihlásenie, keďže prihlasovacie údaje tam už mám vyplnené.
Tak fungujem aj na univerzitných hotspotoch kde mám tak isto kontá.
Takéto veci by ani jeden technik čo mám edu sieť na škole pod palcom s tebou neriešil.
A ani ja nie. Stačí sa naučiť správne používať telefón a potom žiadne ani tie tvoje presmradené problémy mať nebudeš.
Ja pracujem na strednej škole a mám na starosti aj školskú edu sieť.
Neviem čo tu zbytočne riešiš.
Ak si aspoň trochu inteligenčne zdatný tak si nastavíš aby sa ti ukladali prihlasovacie údaje.
Takže keď budeš chcieť na škole surfovať namiesto učenia tak spravíš o jeden klik na viac,
kedy klikneš len na tlačidlo prihlásiť.
A nehovor tu, že ti to na HTC desire X nefunguje.
Keď si potom ani toto nevieš nastaviť tak s nastavením certifikátov ani nezačínaj.
Sám sa každodenne prihlasujem na tieto siete, a zaberie mi prihlasovanie cca 2 sekundy,
len kvôli kliknutiu na prihlásenie, keďže prihlasovacie údaje tam už mám vyplnené.
Tak fungujem aj na univerzitných hotspotoch kde mám tak isto kontá.
Takéto veci by ani jeden technik čo mám edu sieť na škole pod palcom s tebou neriešil.
A ani ja nie. Stačí sa naučiť správne používať telefón a potom žiadne ani tie tvoje presmradené problémy mať nebudeš.