Ozone Oxid
Ozone Oxid
Zdravim mám sluchadla ozone oxid včera sa mi stala taka neprijemnosť že sa mi kablet zamotal o nohy a strhol som ich zo stola a prestali hrat po otovreni touch panelu alebo ako mam nazvať ten panelek ktory je na ovlanie som zistil že kabliky ktorre boli prispajkovane sa otrihli hladal som na nete najku schmu alebo popis ale nič som nenašiel tak som to premerala zistil som že ktore pary sučo len neviem rozlišiť na doske kde ma ktory mam kde prispjakovaaťi? ak by mi vedel niekto poradiť tak by som bol rad ...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ozone Oxid
oni sú asi farebné, že ? no tak a do toho panelu ide vstup a výstup, a v podstate je to taký miniobvod vovnútri toho panelu...
tak pozri výstup (tie čo by vytrhnuté byť nemali) a vstup (vytrhnuté) a popáruj to podľa farby
tak pozri výstup (tie čo by vytrhnuté byť nemali) a vstup (vytrhnuté) a popáruj to podľa farby
tak ja su rozdelene oranžove červene su slúchadka pre lavu a taka ista farebna kombinacia je aj pre pravu a pre mikrofon zostali zele a modri ... na doske som pomoc lupi prišiel nato neviem ci spravne že na kraji je mikrofon plus a minus mno skusal som obe kombinacie ale aj tak mikrofon nefungoval taže neviem skusim to este raz premerať lebo keby boli odpojene ja v sluchadkach tak by som žiaden odpor asi neodmerel ....
-
hrban
Addict
no dva káble musia ísť na koliečko hlasitosti L+ a R+, GND bude napriamo a mikrofón má tiež na priamo, poprípade cez vypínač mikrofónu ak tam je, daj nejaké foto ako to vyzerá rozobraté
-
hrban
Addict
njn veď to tam máš napísané ...
takže zober merač (multimeter) a meraj odpor drôtu a jacku
si jeden koniec merača prdni na jack podľa obrázku a hľadaj na druhom konci ktorý to bude podľa farby
ale štandardne je červený na R modry/zelený na L a meďený na GND ten medený by mal obmotávať všetky ostatné dróty vovnútry takže on bude všade naokolo
a ostatné budú mikrofón a zas by malo platiť M+ bude stredný a M- bude obmotaný dookola
takže zober merač (multimeter) a meraj odpor drôtu a jacku
si jeden koniec merača prdni na jack podľa obrázku a hľadaj na druhom konci ktorý to bude podľa farby
ale štandardne je červený na R modry/zelený na L a meďený na GND ten medený by mal obmotávať všetky ostatné dróty vovnútry takže on bude všade naokolo
a ostatné budú mikrofón a zas by malo platiť M+ bude stredný a M- bude obmotaný dookola
-
hrban
Addict
nerozdeľujú sa náhodou do dvoch zoskupení, zväzkov ? kde v jednom by mal byť červený, druhý zelený alebo modrý a obmotaný tým medeným ? to budú sluchátka (medený musí obmotávať prvé a ľavé sluchátko aby nedochádzalo ku šumom, tienenie káblov)
a zvyšok bude mikrofón svetielko a GND mikrofónu zas platí ten čo je dookola ostatných bude M- a m+ a svetielko tipni, predpokladám, že druhý červený bude svetielko a to čo zostane bude M+, svetielko do LD ako led
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 14:24)
btw zožeň si kolofóniu na pájkovanie pls, cín ti bude chytať oveľa lepšie na drôtiky a to sa potom letuje jedna básaň na kontakty...
ja namočím jeden drôtik do kolofónie a potom na to prdnem cín a ten sám skáče z pájkovačky na drót
a postupne pre všetky drôtiky
a zvyšok bude mikrofón svetielko a GND mikrofónu zas platí ten čo je dookola ostatných bude M- a m+ a svetielko tipni, predpokladám, že druhý červený bude svetielko a to čo zostane bude M+, svetielko do LD ako led
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2013, 14:24)
btw zožeň si kolofóniu na pájkovanie pls, cín ti bude chytať oveľa lepšie na drôtiky a to sa potom letuje jedna básaň na kontakty...
ja namočím jeden drôtik do kolofónie a potom na to prdnem cín a ten sám skáče z pájkovačky na drót
mno uspešne som to opravil ... sice mam pocit že hraju slabšie ale možno to je len pocit všetko ide ako ma taže spokojny dik za pomoc
len asi om zle zaspajkoval mikrak lebo ked ho zaonem svieti ale nejde tak este sa nato pozrem
len asi om zle zaspajkoval mikrak lebo ked ho zaonem svieti ale nejde tak este sa nato pozrem