Football manager 2013
Football manager 2013
Zdravím, stiahol som si túto hru a je v nej nejaka positka alebo čo ze asi po 3 zapasoch v kariere mi vypne hru a nejde dalej, je to nejaka chyba a treba nato poriadky crack a našiel som ich viac ale ani jeden nefungoval preto sa obraciam sem či neviete niekot poradiť ale či nevieme o nejakom patchi ktory by túto chybu opravil. viem že riešenie je kupiť si hru ale tomu by som sa chcel zatial vyhnuť možno by som si ju časom kupil ale teraz by som chcel aspon vyskusať aké to je takto. dakujem
-
lekoklatik
VIP
Re: Football manager 2013
My tu warez neriesime a nestaci ti odohrat 3 zapasy na to aby si vedel ci si to kupis?
Teda pripadne podla toho co pises mozes hru zapnut zas a znovu hrat.
No to je jedno. Pytaj sa tam, kde si hru stiahol, pripadne je mozne ze je to demo, ci?
Teda pripadne podla toho co pises mozes hru zapnut zas a znovu hrat.
No to je jedno. Pytaj sa tam, kde si hru stiahol, pripadne je mozne ze je to demo, ci?
Demo to nie je, ale ja chcem skusiť hrať dlhšie ako to bude cele prebiehať nie len 3 zapasy, ja som sem prišiel po nejaku radu ze či niekto nevie ako prekonať tu chybu alebo ako to mam nazvať alebo ako nejaky crack pripadne patch update alebo také niečo.
-
lekoklatik
VIP
Tak ti znovu napisem, ze my tu warez nevedieme a chod sa opytat na forum, z ktoreho si hru stiahol. Ked budes mat originalnu hru, radi ti s podobnym problemom pomozeme.
Pokial nevies piratit, tak sa na to vyser, pretoze som si isty ze by som behom 10sekund nasiel odpoved na tvoj problem via google. Takze sa ho nauc pouzivat pokial chces piratit, alebo si kup originalu, kde ti zvycajne poradit podpora hry.
Pokial nevies piratit, tak sa na to vyser, pretoze som si isty ze by som behom 10sekund nasiel odpoved na tvoj problem via google. Takze sa ho nauc pouzivat pokial chces piratit, alebo si kup originalu, kde ti zvycajne poradit podpora hry.
Na túto hru žiadny funkčný crack neexistuje.