Tomb Raider [2013]
Re: Tomb Raider [2013]
Himiko is dead. Na 73%.S blbostami sa mi nechce uz piplat.
ako zistim ci som spravil vsetky hrobky?
ako zistim ci som spravil vsetky hrobky?
-
Wishmaster
Medium Professional
zeby podla achievementu? (pokial si hral legalne
)
Nazov achievementu: Intellectually Superior, ja mam od neho este daleko 
-
Wishmaster
Medium Professional
Ja som sa do toho pustil este raz, ale uz len pomaly, aby som dokoncil tieto achievy(inak mam 31/50 - 60% zo vsetkych achievov):
Rychle a násilně - 15 dokoncovacich uderov
Pojď sem - stiahnut 5 nepriatelov lanom (ale to neviem ci to v mp, kedze som ich dal dole dost a nic
uvidime)
Bývalý dobrodruh - 25 nepriatelov vyradit protiutokom z uskoku
Pokec - ze treba pokecat s celou posadkou - som nasiel aj navod, ze jak na to
a potom su uz len achievy na mp a to ma nejak netrapi .. zatial
Rychle a násilně - 15 dokoncovacich uderov
Pojď sem - stiahnut 5 nepriatelov lanom (ale to neviem ci to v mp, kedze som ich dal dole dost a nic
Bývalý dobrodruh - 25 nepriatelov vyradit protiutokom z uskoku
Pokec - ze treba pokecat s celou posadkou - som nasiel aj navod, ze jak na to
a potom su uz len achievy na mp a to ma nejak netrapi .. zatial
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
takze pri zapnutí tressfx 30 fps
bez 60 fps vsetko na ultra
I7 930
480 GTX SC
8 GB ram
bez 60 fps vsetko na ultra
I7 930
480 GTX SC
8 GB ram
Odporúčam skúsiť nové beta drivery od Nvidie (314.21) , sú podstatne lepšie optimalizované pre TR.
-Improves performance and stability in Tomb Raider.
So starými (314.07) som mal na ultra + TressFX slideshow, teraz to ide pekne plynulo.
Nove drivery by mali byť aj pre AMD.
-Improves performance and stability in Tomb Raider.
So starými (314.07) som mal na ultra + TressFX slideshow, teraz to ide pekne plynulo.
Nove drivery by mali byť aj pre AMD.
Pls, neviete ako mam prejst 1. Misiu kde ma uz druhy ci treti krat chytil za nohu ten psychos? Pri tej casti jak spadne velka skala a lara sa rychlo hodi, a tam to ukazuje sipky, < a > a blika to, ja to stlacam jak dabel cimuz sipky alebo A D a vzdy ma zavali, pls co mam delat uz ma ide mrdnut z toho
EDIT: Oooo, ja neverim, na nevim kolkaty krat sa to podarilo, bolo treba na konci stalit F, ale strasne blbo to tam bolo ukazane omg, ale inak hra ma fakt vtiahla do toho, pecka
+ neviete ci nieje nahodou nejaky CZ preklad tituliek na stiahnutie, ak hej dajte aj link pls
EDIT: Oooo, ja neverim, na nevim kolkaty krat sa to podarilo, bolo treba na konci stalit F, ale strasne blbo to tam bolo ukazane omg, ale inak hra ma fakt vtiahla do toho, pecka
+ neviete ci nieje nahodou nejaky CZ preklad tituliek na stiahnutie, ak hej dajte aj link pls
cz titulky su hned v hre, prehod si subtitle language...
-
uplink
VIP
Takže včera som dohral Tomb Raidera, som mal taký hluchejší deň doobeda, tak som to využil a moje hodnotenie pre hru je:
8/10
uvediem prečo:
nazval by som to že megaepický reštart série, ak sa týmto smerom budú uberať aj v ďalších dieloch, majú na minimálne 2-3 nasledujúce diely zaručený úspech
na najťažšej obtiažnosti fantasticky "challenging", musel som používať stealth approach na nepriateľov, tak isto time eventy boli dosť veľkou výzvou
osobne ma už nebavia také tie "echt" open world hry, ako je Skyrim a podobne, asi som už na ne moc starý, ale jednoducho v skyrime som zabil 30 hodín a mal som hotových ani nie 40% questov a celej hry, proste je to už na mňa moc, takže playtime v Tomb Raiderovi [20 hodín] mi prišiel úplne ideálny.
Veľmi dobre nadabované postavy, fantastický soundtrack, aj keď mohol byť ešte viac epický, ale tipujem že to si nechávajú na ďalšie diely, aby to malo tie správne grády
jeden bod som dal dole za optimalizáciu pre nvidie, ako to bol fakt fail že až po druhom ofi. patchi to fungovalo ako malo
trochu plytké vedlajšie postavy, avšak Lara bola spracovaná na jedničku [druhý bod dole]
Konečne dobrý a kvalitný reštart hernej série. Lebo seriózne, Tomb Raider ako taký bol pre mňa po treťom diely mŕtvym pojmom a teraz sa znovuzrodil.
8/10
uvediem prečo:
Konečne dobrý a kvalitný reštart hernej série. Lebo seriózne, Tomb Raider ako taký bol pre mňa po treťom diely mŕtvym pojmom a teraz sa znovuzrodil.
Čo opravuje/pridáva patch 1.01.730.0 ?
• Upgraded the save slots from three to 99
• Introduced “Last Campsite Save”, which automatically saves your progress up to the last campsite you have visited
• Added stereoscopic 3D reticle
• Fixed issues with the discovery of the Unworthy campsite.
• Fixed a problem that occurred when traveling back to the Sacred Hall Basecamp after that story has been completed
• Fixed a playthrough stopper in Chasm Bridge
• Fixed a playthrough stopper that could occur when loading a saved game created in the Coastal Forest after upgrading the axe but before opening the gate
• The active selection in the main menu no longer changes due to the rotation of the menu itself
• Fixed Mouse and Aim Sensitivity slider settings getting rounded to coarser values on save
• Fixed a crash in multiplayer that could occur while migrating hosts
• Added functionality to activate and deactivate DLC multiplayer maps during matchmaking. Maps can also be manually activated and deactivated in the new ‘Match Making’ menu in the ‘Options’ menu.
• (DX11) Fixed a few self-shadowing artifacts in the beach
• (DX11) Various performance optimizations
• (DX11) Improved sunlight shadow quality
• (DX11) Lens flares now render correctly in stereoscopic 3D
• (DX11) Improved exclusive fullscreen <-> windowed transitions
• (DX11) Fixed occasional crash on startup related to stereoscopic detection
btw ak by mal niekto záujem si zahrať mp pripadne pomocť s achievements, pm alebo na kontakt na steam V1Ru5-LCF
• Upgraded the save slots from three to 99
• Introduced “Last Campsite Save”, which automatically saves your progress up to the last campsite you have visited
• Added stereoscopic 3D reticle
• Fixed issues with the discovery of the Unworthy campsite.
• Fixed a problem that occurred when traveling back to the Sacred Hall Basecamp after that story has been completed
• Fixed a playthrough stopper in Chasm Bridge
• Fixed a playthrough stopper that could occur when loading a saved game created in the Coastal Forest after upgrading the axe but before opening the gate
• The active selection in the main menu no longer changes due to the rotation of the menu itself
• Fixed Mouse and Aim Sensitivity slider settings getting rounded to coarser values on save
• Fixed a crash in multiplayer that could occur while migrating hosts
• Added functionality to activate and deactivate DLC multiplayer maps during matchmaking. Maps can also be manually activated and deactivated in the new ‘Match Making’ menu in the ‘Options’ menu.
• (DX11) Fixed a few self-shadowing artifacts in the beach
• (DX11) Various performance optimizations
• (DX11) Improved sunlight shadow quality
• (DX11) Lens flares now render correctly in stereoscopic 3D
• (DX11) Improved exclusive fullscreen <-> windowed transitions
• (DX11) Fixed occasional crash on startup related to stereoscopic detection
btw ak by mal niekto záujem si zahrať mp pripadne pomocť s achievements, pm alebo na kontakt na steam V1Ru5-LCF
-
lekoklatik
VIP
uplink just a tip: neviem ci je dobry napad uvadzat tvoje postrehy "preco" do spoileru v tomto pripade, nakolko sa ziadny spoiler v tvojom hodnoteni nenachadza. Ja som spoiler otvoril len preto, lebo ma tato hra nevzrusuje a bolo mi ukradnute ci by som si precital cely pribeh aj s nejakym zvratenym koncom.
True, neni tam ziadny spoiler.
Tvorcovia by si mali zahrat DLC quest, aby pochopili ake je to smiesne davat na kazdu kktinku mikrotranzakcie. Pohyb dolava? Woops, potrebujes DLC!
-
uplink
VIP
Súhlas! Na takéto peachoviny a volá sa to DLCčka. Ináč sa mi hovädsky lúbi ako sa Square čuduje že sú v mínuse. No bodaj by neboli, drahá hra a ešte drahšie DLCčka.
Nj, akoze najviac ma dostavaju take ze Tomb - 2€, wtf? Sice to nie je na urovni Dead Space 3, kde si pomaly na hranie potrebujes predobjenat Collectors Limited Special Preorder Ultra Season Pass DLC Pack ediciu, ale furt to nie je ono.
-
uplink
VIP
Je to veru prehnané, ale je to spôsobené tým, že Square núti vývojárov aby vyrábali peachoviny a kupovali to ľudia, lebo sú 135 miliónov dolárov v mínuse. Proste podobne ako keď Sony bolo v brutálnom mínuse, tak to riešili tak, že 2 šróby [teraz píšem naozaj, nie prehnane] od Playstation 3 stáli 48 dolárov v akcii! bez akcie 60 dolárov.
Kym to ovce budu kupovat tak sa to nezmeni. Proste treba reagovat penazenkami lenze niektori to nevedia pochopit alebo im to vyhovuje.Slayter napísal:Tvorcovia by si mali zahrat DLC quest, aby pochopili ake je to smiesne davat na kazdu kktinku mikrotranzakcie. Pohyb dolava? Woops, potrebujes DLC!