Battlefield 4
Re: Battlefield 4
že vraj všetci čo majú BF3 premium dostanú prístup do BF4 bety..neviem čo je na tom pravdy
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Najhoršie čo sa týka BF3 boli tie ich reči a následné veľké očakávania hráčov. Nevravím že BF3 je zlá hra, ale tie očakávania boli omnoho vätšie. Dnes je veľká časť hráčov omnoho opatrnejšia. Začína sa vyplácať pravidlo, kúpiť si BF až po 1/2 roku ked už je viac bugov opravených a zbrane vyvážené. Myslím si že skoro všetko okrem modernej doby by bolo dobre: Vietnam, Korea, budúcnosť. Ide o to že posledné 3-4 BF su z modernej doby ( BF2, BC2, P4F, BF3).
K tej bete. Ja sa nebojím, vždy býva aj open beta pre verejnosť a nikdo sa nemá problém sa tam dostať, obzvlášť ak je šikovný
K tej bete. Ja sa nebojím, vždy býva aj open beta pre verejnosť a nikdo sa nemá problém sa tam dostať, obzvlášť ak je šikovný
-
MichalkoOo
Zablokovaný
prístup do BF4 bety dostanú hráči MOH: Warfighter Limited Edition. Ešte šťastie že som to kúpil
asi uz viete ale mozno je to fake, unikly nejake plagaty kde je datum vydania jesen 2013 ... k predobjednavke udajne realne psie zjamky. zvedavy som teda ci to fakt bude uz tento rok.
To je viac menej jasné že to bude buď koniec 2013 alebo Q1 2014... EA plánuje pri next-gen konzolách prebrať korunu COD čiže sa to budú snažiť vydať čo najskôr, pre nich najlepšie na launch PS4.
Battlefield hry su kvazi "premium" partner so Sony - beta Bad Company 2, DLC na BF3 o tyzden-dva skorej, takze suhlasim, urcite to EA pushne na PS3/4. Co som pozeral Wikipediu tak tam je aj PS3 aj PS4 uvedena, tak som zvedavy.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mňa by zaujmalo aké budú rodziely medzi jednotlivými platformami: PS4/X720, PS3/x360, PC. A ako dopadne PC verzia oproti konzolovým.
Ako som vravel uz davnejsie, pokial to bude robene primarne na nove platformy, tak sa nemame coho bat, kedze su to podobne architektury ako PC. Ak nie, tak to bude BF3 zas a znova.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Sorry v tomto niesom expert, takze sa nemôze stať to co z BC2 kde to vdaka konzolam bolo z casti sklamanie? Predsa len je niekoľko prikladov kedy sa konverzia z konzoli nepodarila
Nemalo by sa. Hlavne PS3 je strasne odlisne od PC, preto sa to tak na hovno portuje.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.battlefield-3.cz/majitele-sl ... efieldu-4/MichalkoOo napísal:prístup do BF4 bety dostanú hráči MOH: Warfighter Limited Edition. Ešte šťastie že som to kúpil
uhm..tak či tak sa k bete dostanú po par dňoch všetci, takže to je uplne jedno
parada takze staci mat premium
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zajtra trailer.. Neviem sa dočkať Okamžite objednávam
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Aj napriek tomu že nevieš ako presne ako ta hra bude vyzerať? Len na základe toho že to je BF a na zakladne pár trailerov a obrzázkov? Neoplatí sa radšej počkať kým neopravia väčšinu bugov a nevyvažia hru?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Presne. Ja DICE verím (moji najobľúbenejší developeri) a pri najhoršom zahrám betu a zruším predobjednávku
To video zatial neohurilo 
No veru, gameplay je skoro na nerozoznanie od BF3 
Tu je aj trailer, tam to vyzera o cosi lepsie:
Tu je aj trailer, tam to vyzera o cosi lepsie:
Nikdy som nebol fanušik Battlefieldu ale pre mňa to konečne vyzerá k svetu 
-
lekoklatik
VIP
A tu je 17minut gameplay
Ani som to nedopozeral. Je to pekne, ale tak isto ako som nedohral BF3 (misia so stihackami boli EPICKA, potom som to vypol), tak toto si ani nenainstalujem. Uz ma taketo hry asi neberu. Ides ides ides, bum bum, cutscene, bum bac, koniec.
Ani som to nedopozeral. Je to pekne, ale tak isto ako som nedohral BF3 (misia so stihackami boli EPICKA, potom som to vypol), tak toto si ani nenainstalujem. Uz ma taketo hry asi neberu. Ides ides ides, bum bum, cutscene, bum bac, koniec.