nj tak vlastne 06/2011 to bolo dovezene takze teraz v juni sa pojde druhy krat na STK.. to VIN-ko mohlo byt aj preklep.. inak pekny zaznam s KO pri povlakovej vrstve
a teraz ma az prekotilo ked som zbadal toto:
Rok výroby z dokladov: 1998
Rok výroby pri kontrole: 1998
nj tak zrejme to preklep nebol kedze to auto je este aj "omladene" o 4 roky .. takze uz myslim aj ze je uplne jedno kolko km ma ale okolo 300 000km to bude kedze pred dvomi rokmi to malo 250 000km
Ked malo v 6/2011 250 000km tak odhadom priemerny najazd je 20/r takze tie 300 000km je taky hruby odhad 200tisic stocene... no pekne... 4 roky omladene... fasa...
A keby slecna nema takeho kamarata ktory by to sem postol, tak uz mohla byt skaredo podvedena
Tak tak, z tej jeho ponuky som pozrel aj tu A4 Avant, a to iste, 12/2012 dovezena na SVK, dana na KM SPZ, a teraz uz na LM... spekulant, co nechce aby si niekto vyhladaval realne km na nete...
Akoze nebudem sa zastavat spekulantov a podvodnikov. To nie rad by som mu cely ten jeho unterwasserman objekt zapalil aj s tymi jeho hrcami... hajzel.
Ale tieto praktiky sa deju cim dalej tym viac hlavne preto, ze ludia si uz zvykaju na to ze 85% aut na trhu su stocene kraksne a vlastne to tu je uz normalne... Potom ak niekto predava poctive zachovale auto s realnym najazdom km tak vseci krutia nosom ze to ma vela nabehane. Tak potom jasne ze sa vsetko doladi tak aby hlupy konzument bol slepo uspokojeny ked iba to zasrate cislo na palubaku rozhoduje o (ne)kupe auta!
Ja s tebou v principe suhlasim, len ber to aj tak, ze kedze to je u nas narodny sport, tak viem ja ci nieco s 250k km uz nie je stocene (prehnam to) z nejakych 500k?? Tak ano, ludia sa preto slepo orientuju na stocenky... Je to smutne, ale kym sa s tym nezacne nieco robit (stacanie = tresny cin) tak to takto bude aj nadalej..
Preto pri kupe prikladam najazdu km iba velmi malu hodnotu.
Predsa realny stav auta je ovela dolezitejsi ukazatel, ak je interier nevyskrabany, sedadla nedotrhane a pevne, volant neosupany, motor je len zapraseny a neni od oleja a mnoho inych su pre mna dolezitejsie faktory ako nejake km.
Prasa dokaze sluzobak rozmrdat na mraky aj za 100 000km, kdezto srdcom autickar dokaze udrzat krasny stav auta aj 500 000km a mozno aj lepsi ako to prasa co to nicilo. Neviem preco sa KM stand stal zavaznym ukazatelom stavu auta. Nechapem...
robilo sa to tak isto aj tak 5a viac rokov dozadu? alebo to je moderne az teraz posledne 2roky ? moc som ot neriesikl ked som bol bez vodicaku ale ani v mediach na nete tolko toho nebolo ako teraz..
guess.whoo napísal:tiez je ale rozdiel kde bolo tych 250k najazdenych..ja by som dal prednost autu z nemecka s 250k ako auto zo slovenska so 150k
A sam seba sa opytaj ci by si tak naozaj zvolil. Ja ano, ja som spravil PRESNE to iste co hovoris. Mal som 2 ponuky, 160tkm a 260tkm, kupil som 260tkm lebo clovek co to auto mal sa o neho staral absolutne prikladne a bolo z neho citit, ze nesetril centami na nicom.
Podobne som videl aj ja ale o 400 000km.
Taxik z nemecka, celkom normalna vec.
Videl som aj 2rocny Sharan na predaj, krasny, v DE (mobile.de) a taxikar najazdil za 2roky 260 000km, hned som videl raj pre stocenkarov
Stacalo sa aj na skodovky a ziguly, len na to nebolo pred 10+ rokmi ako prist, ziaden zapis km na troch miestach, ziadne zaznamy z STK a EK... len podla stavu.
Inak tam niekde to vzniklo, v motoroch ktore vychadzali z povodneho typu 721 a nezriedka boli po 100tis km zrele na generalku... a za 20 rokov si ludia este stale poriadne nezvykli na to, ze dnes aj bezny sukromny majitel natoci 20-30 tis rocne ale auto je na to stavane.
Pritom sami kupuju casto auto na dennodennu prevadzku, ale chcu najazd na urovni raz za tyzden na nakup, raz za mesiac na vylet.
A tak miesto toho aby stacanie pomaly upadalo, utesene sa rozmaha, ti co nechcu odrbavat auto v super stave po 250tis km nepredaju ak ho nestocia na polovicu, a este potom musia cenovo konkurovat niekomu kto dotiahne vergel s 400tis a stiahne na tych istych 120-130.
Pritom motor ktory ma nabehane 200tis stylom 200km vkuse bude menej zniceny ako motor ktory ma nabehanych 100tis stylom prejdem 3km a vypnem kym zas nevychladne.
Fabo napísal:Stacalo sa aj na skodovky a ziguly, len na to nebolo pred 10+ rokmi ako prist, ziaden zapis km na troch miestach, ziadne zaznamy z STK a EK... len podla stavu.
Inak tam niekde to vzniklo, v motoroch ktore vychadzali z povodneho typu 721 a nezriedka boli po 100tis km zrele na generalku... a za 20 rokov si ludia este stale poriadne nezvykli na to, ze dnes aj bezny sukromny majitel natoci 20-30 tis rocne ale auto je na to stavane.
Pritom sami kupuju casto auto na dennodennu prevadzku, ale chcu najazd na urovni raz za tyzden na nakup, raz za mesiac na vylet.
A tak miesto toho aby stacanie pomaly upadalo, utesene sa rozmaha, ti co nechcu odrbavat auto v super stave po 250tis km nepredaju ak ho nestocia na polovicu, a este potom musia cenovo konkurovat niekomu kto dotiahne vergel s 400tis a stiahne na tych istych 120-130.
Pritom motor ktory ma nabehane 200tis stylom 200km vkuse bude menej zniceny ako motor ktory ma nabehanych 100tis stylom prejdem 3km a vypnem kym zas nevychladne.
ale vtedy to nebolo az tak moc ? dovoz a sup stocit alebo si myslim zle? tak isto ako aj dajme tomu nemecke auto nabeha viac ako take slovenske ktore ma mensiu sancu ze bude mat tolko km kedze nemame taku dialnicnu siet ako nemci.. teda mensie moznosti na cestovanie
ja osobne ked som teraz kupoval mondeo nekukal som vobec nejako km ci bolo stocene alebo nie je mi jedno kedze nema znamky nejakej vaznej investicie ci poruchy..
Vtedy sa tak nedovazalo, stocil si favorita zo 130 na 80 a bolo Dovazalo sa skor od rodiny a tak, tam sa to velmi neriesilo, mozno tak dalsi predaj, ale to uz sme na konci 90tych rokov, nie na zaciatku.