Skúšky z angličtiny ako podmienka štud. stáže cez Erazmus
-
Peter_Novak
Zablokovaný
Skúšky z angličtiny ako podmienka štud. stáže cez Erazmus
Čaute,
Cez leto idem na štáž do zahraničia. Do Belgicka, Brusselu.
Zo školy mi prišlo, že budem musieť prisť na skušku pozostavajucu z testu a pohovoru.
Máte niekto s tymto skusenost? Velmi sa bojim neviem čo mam čakať. Bude to tažke???
Diky za všetky rady.
Cez leto idem na štáž do zahraničia. Do Belgicka, Brusselu.
Zo školy mi prišlo, že budem musieť prisť na skušku pozostavajucu z testu a pohovoru.
Máte niekto s tymto skusenost? Velmi sa bojim neviem čo mam čakať. Bude to tažke???
Diky za všetky rady.
-
xH4wK
Re: Skúšky z angličtiny ako podmienka štud. stáže cez Erazmu
Myslim, ze odpoved je jednoducha
Ak vies anglicky tak sa nemas coho bat, ak nevies tak to vzdaj alebo si vybav nejaky rychlokurz
Ak vies anglicky tak sa nemas coho bat, ak nevies tak to vzdaj alebo si vybav nejaky rychlokurz
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze ak nevies anglicky dost na to aby si sa toho nemusel bat, tak uz je teraz neskoro riesit nejake kurzy a kadeco.
(jedine ze by si vedel perfektne francuzsky a flamsky....
)
(jedine ze by si vedel perfektne francuzsky a flamsky....
kvitujem, ze tvoja skola take nieco robi. kiez by to robila kazda.
ja som na ermasme v slovinsku byval s madarom, ktory nevedel ani ceknut po anglicky. takze bud rad, ze skola nechce aby si jej nerobil hanbu. plus ked mas strach, ze nevies po anglicky, tak preco si sa vobec na erasmus hlasil? ako si predstavujes, ze tam budes viest social life? ako "moj" madar? cely cas pozeral futbal alebo box a to ze zije sme vedeli len podla jeho vykrikov...
ja som na ermasme v slovinsku byval s madarom, ktory nevedel ani ceknut po anglicky. takze bud rad, ze skola nechce aby si jej nerobil hanbu. plus ked mas strach, ze nevies po anglicky, tak preco si sa vobec na erasmus hlasil? ako si predstavujes, ze tam budes viest social life? ako "moj" madar? cely cas pozeral futbal alebo box a to ze zije sme vedeli len podla jeho vykrikov...
-
Peter_Novak
Zablokovaný
ja som nepovedal ze neviem po anglicky
ale diky za prispevok
pytal som sa či mal niekto už takuto skusenosť.
pytal som sa či mal niekto už takuto skusenosť.
v Polsku je to vraj bezna prax a ak sa dobre pamatam tak aj na UK v Prahe. si prvy Slovak, o ktorom viemm, ze ho to caka
Ak sa vieš normálne bez koktania dohovoriť po anglicky, tak by si nemal mať problém to spraviť. Kamoš to mal absolvovať (FIT VUT v Brne), ale keďže má FCE certifikát z angličtiny, bolo mi to odpustené. Minulý rok to dokonca spravil aj druhý kamoš, ktorý veľmi plynule nehovorí a motivačný list mu spracovával tento prvý kamoš s FCE...
Ak je to na urovni FCE tak toho sa vobec nemusis bat ak sa vies dohovorit po anglicky. FCE, alebo vyssi stupen (CAE) sa oplati mat kedze to plati cely zivot a ma to rozne vyhody, hlavne v Europe.
-
Peter_Novak
Zablokovaný
dakujem za všetky dalšie prispevky su fakt plne hodnotnych informacii. Ak sa da zistiť z čoho pozostaval test, alebo ustny pohovor budem velmi rad.
čim skor tym lepšie
čim skor tym lepšie
Pokiaľ mám správne informácie, u nás sa to vedie len formou ústneho pohovoru a dávajú ti tam otázky typu: "Prečo chceš ísť práve tam?", "Čo ťa na meste zaujalo?", "Prečo si myslíš, že by si mal byť vybraný práve ty?", "Aké máš informácie o univerzite?", atď...