Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Keď USA začne hádzať atomovky, padne dolár a svet bude na sklonku WW3 možno Vám to dojde, čo sa deje v zákulisí.
LuksKE: Áno
Koniec koncov železobetónová budova je náchylnejšia sa rozpadnúť tak ako sa rozpadli dvojičy,
ako budova s oceľovou konštrukciou.
človek si to môže veľmi ľahko overiť.
LuksKE: Áno
Koniec koncov železobetónová budova je náchylnejšia sa rozpadnúť tak ako sa rozpadli dvojičy,
ako budova s oceľovou konštrukciou.
človek si to môže veľmi ľahko overiť.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Keď USA začne hádzať atómovky, dolár bude poslednou menou, ktorá padne (naviazanie Číny ani nepočítam), ty génius. Toľko k tvojim bludom na túto hodinu.
Jediný kto drží teraz dolár je práve čína ktorá od USA za dolár nakupuje.
Pochybujem, že sa tak bude diať keď budú vo vojne.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:15)
A včera začal doláru začiatok konca na stretnuti BRICS v South Africa.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:17)
Billy mi napísal, že som tu všetkým na smiech.
áno, keď je niekto úprimný, ľuďom to je na smiech.
mám s tým skutočne bohaté skúsenosti.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:19)
ale musím priznať, že by sa všetkým žilo lepšie v spoločnosti,
kde by si ľudia úprimnosť vážili.
Pochybujem, že sa tak bude diať keď budú vo vojne.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:15)
A včera začal doláru začiatok konca na stretnuti BRICS v South Africa.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:17)
Billy mi napísal, že som tu všetkým na smiech.
áno, keď je niekto úprimný, ľuďom to je na smiech.
mám s tým skutočne bohaté skúsenosti.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:19)
ale musím priznať, že by sa všetkým žilo lepšie v spoločnosti,
kde by si ľudia úprimnosť vážili.
-
seth82
Darca
Ďalší z ľudí, ktorý si myslí, že USA a Čína po sebe ako ekonomicky hádam najviac prepojené krajiny budú hádzať bomby? Ty si iný odborník. A áno, si všetkým na smiech - napísať niečo úprimne je jedna vec, ale písať o téme, o ktorej nemáš ani páru, je vec druhá. Ja taktiež neleziem na fóra o termonukleárnej fyzike, pretože o nej neviem ani X. Mal by si nasledovať môj vzor a aspoň nepísať o ekonomike a trhoch, ak už bludáriš o konšpiráciách...
ešte by som rád doplnil, že pokrytci majú z úprimných ľudí strach
a majú mať aj prečo
a majú mať aj prečo
svojou "úprimnosťou" len dokazuješ, že nemáš poňatie o čom píšeš (zvlášť o stavebníctve)
seth82:
Ty ako psychológ istotne môžeš hodnotiť moju odbornosť v oblasti stavebníctva a materiálového inžinierstva. (irony)
Ty ako psychológ istotne môžeš hodnotiť moju odbornosť v oblasti stavebníctva a materiálového inžinierstva. (irony)
-
seth82
Darca
Mojko, ja nie som psychológ. Psychológiu som mal ako povinný predmet. Ak by si si vedel kliknúť na môj profil, vedel by si viac...
Argumenty ktoré tu dostávam sú viac ako primitívne a vôbec sa netýkajú témy.
To čo je už za argument, že "svojou "úprimnosťou" len dokazuješ, že nemáš poňatie o čom píšeš (zvlášť o stavebníctve)"
To je vlastne argument k čomu?
že tie budovy nespadli za 15 a 22 sekúnd ?
Alebo snáď ma chceš teraz začať zasa presviedčať,
že nemali oceľovú konštrukciu, ale boli zo železobetónu ?
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:35)
seth82: ja nehodnotím informácie na základe ich zdroja, ale na základe toho či dávajú alebo nedávajú zmysel...
A preto ma tvoj profil nezaujíma.
To čo je už za argument, že "svojou "úprimnosťou" len dokazuješ, že nemáš poňatie o čom píšeš (zvlášť o stavebníctve)"
To je vlastne argument k čomu?
že tie budovy nespadli za 15 a 22 sekúnd ?
Alebo snáď ma chceš teraz začať zasa presviedčať,
že nemali oceľovú konštrukciu, ale boli zo železobetónu ?
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2013, 21:35)
seth82: ja nehodnotím informácie na základe ich zdroja, ale na základe toho či dávajú alebo nedávajú zmysel...
A preto ma tvoj profil nezaujíma.
-
seth82
Darca
"argumenty", ktoré ponúkaš, ak teda nejaké ponúkaš, sú viac ako primitívne aj napriek tomu, že sú k téme. K tvojmu bludu o hodnotení informácií sa nevyjadrujem, nemá to zmysel. Ale aspoň ti je jasné, že nie som psychológ. Ale môžeš ma poučiť ďalšími faktami o páde dolára a medzinárodných trhoch :3
-
TommyHot
Addict
veddy ak by sa Cina zbavila svojich dolarovych rezerv tak by si zhorsila svoju exportnu situaciu (kedze USA je ich najvacsi odberatel) a to by takmer nevyhnutne znamenalo kolaps celej ich ekonomiky. Cina je silne exportne orientovana krajina, trh je masivne dotovany statom a bez USA by nastala kriza nadvyroby. (k comu smeruju uz aj teraz, kedze grafy musia byt zelene a tak sa buduje a vyraba aj ked nie je az taky velky dopyt). Z toho vypliva len jedine - obe krajiny sa drzia za gule a pokial Cina neopusti komunisticky pristup k trhu, tak bude tahat za kratsi koniec (aj ked potencial maju obrovsky). Predpoklada sa, ze ak cinska vlada nezmeni svoju trhovu politiku, tak v dlhodobom horizonte sa zopakuje Japonsky a Juhokorejsky scenar z 90. rokov, len v podstatne obludnejsich rozmeroch a to si uvedomuju aj cinanci, preto sa snazia aspon cast krajiny (juhovychod) doje*** co najmenej.
Btw tiez si myslim, ze dolar skor ci neskor padne na hubu (do 50 rokov), ale zatial nic nenasvadcuje tomu, ze ked sa tak stane tak spolu s nim nepadne aj cely svet...
Btw tiez si myslim, ze dolar skor ci neskor padne na hubu (do 50 rokov), ale zatial nic nenasvadcuje tomu, ze ked sa tak stane tak spolu s nim nepadne aj cely svet...
TommyHot: jj, to je ten problém, že sa tak môže aj stať, ak padne dolár Americká aj globálna ekonomika ide do sračiek.
Teraz konkrétne Quantitative Easing - QE3.
S dolárom sa teraz deje to čo sa dialo s Markou pred WW2, hyperinflácia - pád meny.
Amerika sa teraz vyhráža Iránu, pretože odmietol predávať ropu za dolár.
Lenže sa USA aj s Izraelom trošku prerátali a to tak isto ako sa prerátal Hitler.
Lenže ako im vysvetliť, že na to teraz nemajú, aby dobili celý svet.
Keď sa z histórie nie sú schopný poučiť.
Trošku podcenili veľkosť sveta a svoju moc nad ním.
Viď ako som tu už spomenul stretnutie BRICS v Juženej Afrike.
Tam sa už včera dohodla Brazília a Čína, že časť svojho obchodu nebudú robiť pomocou dolaru ale vlastnej meny.
Dolar je už na spadnutie a krajiny ktoré môžu začali už vyskakovať z vlaku rútiaceho sa do priepasti.
Hyperinflácia neprichádza pomaly z pohľladu človeka, ktorý nesleduje situáciu na trhoch ale celkom zrazu.
Ak vývoj bude pokračovať ako teraz.
Ak odmietnu ďalšie krajiny prijímať dolár v medzinárodných obchodoch nastane reťazová reakcia.
Doláre sa vrátia zo svetových obehov do USA a to bude jeho koniec.
Každý v USA bude mať toľko dolárov, že si bude môcť kúpiť každý "všetko".
Teraz konkrétne Quantitative Easing - QE3.
S dolárom sa teraz deje to čo sa dialo s Markou pred WW2, hyperinflácia - pád meny.
Amerika sa teraz vyhráža Iránu, pretože odmietol predávať ropu za dolár.
Lenže sa USA aj s Izraelom trošku prerátali a to tak isto ako sa prerátal Hitler.
Lenže ako im vysvetliť, že na to teraz nemajú, aby dobili celý svet.
Keď sa z histórie nie sú schopný poučiť.
Trošku podcenili veľkosť sveta a svoju moc nad ním.
Viď ako som tu už spomenul stretnutie BRICS v Juženej Afrike.
Tam sa už včera dohodla Brazília a Čína, že časť svojho obchodu nebudú robiť pomocou dolaru ale vlastnej meny.
Dolar je už na spadnutie a krajiny ktoré môžu začali už vyskakovať z vlaku rútiaceho sa do priepasti.
Hyperinflácia neprichádza pomaly z pohľladu človeka, ktorý nesleduje situáciu na trhoch ale celkom zrazu.
Ak vývoj bude pokračovať ako teraz.
Ak odmietnu ďalšie krajiny prijímať dolár v medzinárodných obchodoch nastane reťazová reakcia.
Doláre sa vrátia zo svetových obehov do USA a to bude jeho koniec.
Každý v USA bude mať toľko dolárov, že si bude môcť kúpiť každý "všetko".
-
TommyHot
Addict
Americka ekonomika je az prilis velka na to, aby si sa obcasnym kvantitativnym uvolnovanim dopracoval k hyperinflacii. BRICS sa stretava kazdu chvilu, uz minimalne 10 rokov maju hlavne rusi a cinania reci o alternativnej mene k dolaru a ako sa zbavia vsetkych dolarovych rezerv a podobne rozpravky. No keby to bolo take jednoduche, tak uz to davno spravia. Problem je, ze rusi prehajdakali vacsiu cast svojho rezervneho fondu a teraz maju problemy sami so sebou a "kroky" proti USA, su len take vykriky do tmy. Cina je zas tak silno zavisla na USA (najvacsi export, najvacsi objem dlhopisov, najvacsi objem dolarovych rezerv), ze keby sa tohto puta zbavi, tak sa pri ich trhovej politike dostane do ekonomickeho stredoveku. Jednoducho v dnesnej dobe este neexistuju ucinne paky na USA. Urcite to casom pride (kazda velka risa padla na hubu), ale my sa toho mozno ani nedozijeme.
Dáva zmysel to čo píšeš.
Ale asi by som sa ťa skôr mal spýtať na vek, podľa toho čo mi písal seth82. - to je len vtípek
prosím nereagujte
Ale tiež je pravda, že v USA už začínajú strácať súdnosť a dostávajú ostatných do takej situácie, v ktorej sa už nedá celkom jasne odhadnúť kedy lepšie pochodia.
Či vtedy keď sa začnú obracať USA chrbtom alebo keď budú poslúchať jeho diktát.
Ale asi by som sa ťa skôr mal spýtať na vek, podľa toho čo mi písal seth82. - to je len vtípek
Ale tiež je pravda, že v USA už začínajú strácať súdnosť a dostávajú ostatných do takej situácie, v ktorej sa už nedá celkom jasne odhadnúť kedy lepšie pochodia.
Či vtedy keď sa začnú obracať USA chrbtom alebo keď budú poslúchať jeho diktát.
Veddy, a ty kedy očakávaš ten pád dolára, hyperinfláciu, sklonok WW3 a tak? Keď tu už máme takého odborníka, tak to by bol hriech sa neopýtať na fundovanú predpoveď.
To by ma tiez zaujimalo, to ako je dolar na spadnutie sa spomina aspon 20 rokov a stale nic.
veddy:
ty ako hlavný zdroj tohto 7 stranového flame-u nás ideš poučovať o OT...komické
Ale...pobavil si a vyčaril si mi na tvári väčší úsmev po nočnej ako vlastná posteľ.
PS: nauč sa citovať
ty ako hlavný zdroj tohto 7 stranového flame-u nás ideš poučovať o OT...komické
aspoň po sebe čítaj čo píšeš, ty si tu tvrdil, že tie budovy boli zo ŽB, ja som ti to vyvrátil a dokázal že ich nosná konštr. pozostávala len z ocele, ktorá sa následkom požiaru oslabila a toto oslabenie spôsobilo pád. Je úplne irelevantné ako dlho padali tie budovy, aj keby rýchlosťou jedno podlažie za minútu. A mimochodom, čas rozpadu budov počítaj od nárazu lietadla, po koniec zrútenia. Čas pádu je to čo uvádzaš ty. Videa demolácií monolitických ŽB budov a montovaných panelákov si nechaj pre svoj sci-fi klub. Keď nájdeš video demolácie iných budov ako WTC s úplne identickou konštrukciou ako mali WTC, potom ho pridaj, dovtedy sú tie videa iba spam v každom tvojom poste.Alebo snáď ma chceš teraz začať zasa presviedčať, že nemali oceľovú konštrukciu, ale boli zo železobetónu ?
Ale...pobavil si a vyčaril si mi na tvári väčší úsmev po nočnej ako vlastná posteľ.
PS: nauč sa citovať
-
TommyHot
Addict
matki ved dolar pada uz od zavedenia bretton woods systemu.. inflacia pomaly ale isto rastie a ochudobnuje obyvatelstvo, dlh tiez,...zakonite niekde musia narazit na strop, kedze ten sa da donekonecna navysovat len teoreticky. Cina ma potencial zbavit sa zavislosti od USA, ale vyzaduje si to velmi vela casu (myslim si, ze radovo desiatky rokov) a systematickych zmien. Napriklad japonci pomaly ale isto rusia vazby s USA, kedze im ako jeden z najvacsich zahranicnych veritelov prestali poziciavat (aj ked to neurobili naschval, ale preto, ze ich financna situacia je taka aka je).
S rastucou zivotnou urovnou rozvojovych krajin vidim priestor na presunutie azijske exportu prave tam. Za "par" rokov mozu tieto krajiny vytvorit slusny dopyt. Samozrejme to su len take uvahy, ktore sa nemusia naplnit, ale tvarit sa, ze USA nikdy nepadne je kratkozrake. Z historie vieme, ze kazda naoko neznicitelna civilizacia si raz rozbije hubu.
S rastucou zivotnou urovnou rozvojovych krajin vidim priestor na presunutie azijske exportu prave tam. Za "par" rokov mozu tieto krajiny vytvorit slusny dopyt. Samozrejme to su len take uvahy, ktore sa nemusia naplnit, ale tvarit sa, ze USA nikdy nepadne je kratkozrake. Z historie vieme, ze kazda naoko neznicitelna civilizacia si raz rozbije hubu.
Samozrejme ze raz padne, ako vsetko. Ale urcite nie teraz, ako sa snazi veddy naznacit. Momentalne, by som sa skor bal o euro. Rovnako, zrovna toto nebude dovod ww3 v najblizsom obdobi.
Všetko sa mení, niektoré krajiny v Európe boli ozaj mocnosťami a významnými krajinami, bola to minimálne Británia ale dávnejšie aj Španielsko, Portugalsko, Francúzsko mali tiež kolónie ale postupom času sa ich vplyv znižoval, teraz tieto krajiny na svete nie sú zanedbateľné ale nemajú až takú váhu.
Vtedy prišli na to, že to treba skúsiť spoločne a vytvorili EU, čo už určite nie je zanedbateľným hráčom vo svete. Keď toto celé sa nerozpadne v dôsledku neskutočných problémov, ktoré sa nahromadili to bude podľa mňa možno príkladom ďalšieho vývoja.
Môže vzniknúť podobné spojenie aj v Južnej Amerike, možno aj na severe. Alebo to môže pokračovať aj v Európe. Je tu ešte Ukraina alebo aj Rusko. A určite je k nám bližšie Ukrajina alebo Rusko ako Turecko, kultúrne, viac-menej aj náboženstvom alebo zvyklosťami určite.
Teraz je reč o vytvorení FTA medzi EU a USA, čo neviem, či nám prinesie aspoň voľačo, som skôr skeptický, bude to mať minimálny efekt.
Vtedy prišli na to, že to treba skúsiť spoločne a vytvorili EU, čo už určite nie je zanedbateľným hráčom vo svete. Keď toto celé sa nerozpadne v dôsledku neskutočných problémov, ktoré sa nahromadili to bude podľa mňa možno príkladom ďalšieho vývoja.
Môže vzniknúť podobné spojenie aj v Južnej Amerike, možno aj na severe. Alebo to môže pokračovať aj v Európe. Je tu ešte Ukraina alebo aj Rusko. A určite je k nám bližšie Ukrajina alebo Rusko ako Turecko, kultúrne, viac-menej aj náboženstvom alebo zvyklosťami určite.
Teraz je reč o vytvorení FTA medzi EU a USA, čo neviem, či nám prinesie aspoň voľačo, som skôr skeptický, bude to mať minimálny efekt.