Ako sa chovate k dnesnym dievcatam ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Ako sa chovate k dnesnym dievcatam ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) ano, divne prostredie to je. Chcem ho zmenit a do tohoto prostredia sa nikdy nevracat, moje prostredie je zivnou podou a RAJOM pre iste individua, ale pre ostatnych ludi bieda a citia odpor voci tomuto miestu. Ale o tom niekedy inokedy. :wink:

Alfa - samcom naleti drviva vacsina zien, nezalezi na veku, inteligencii, vyzore a podobne, tam je to uz len o tom co si on vyberie. Aj blba slecna moze proste odolat, a niekedy blba odola skor, lebo jej nedopne aky dosledok ma odmietnutie zatial co pekna inteligentna to berie ako cestu k tomu aby to vyuzila vo svoj prospech, da mu a mozno z toho daco bude. Co je samozrejme klam, ale ony rady klamu same seba. :wink: v tomto urcite.

Zvysnych 5% mu proste odola, a o tych zvysnych 5% cent sa my vsetci ostatni bijeme. Ale vela ludi to vzda a kludne pojde aj za takou z tej prvej skupiny, vsak ale riskuje ze skor ci neskor sa situacia zopakuje, a jeho frajerku mu dasli ALFA S pretiahne, proste je to hnusne ale je to tak.

JANIO --- tam slo o to proste ze alfa ma vyhodu ,a obrovsku pred nami ostatnymi. A ked vychytis zlu slecnu, tak mozes byt fakt perfektny v spravani ale pokial pride ON, tak ta bud podvedie alebo necha, preotze si sama mysli, ze dotycny ju berie ako svoju buducu a ide si za tym. Ale skor len podvedie, vies ako to je, ako opice, pokial sa pevne nedrzi druheho konára, prveho sa nepusti.
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz: Súhlasím s Tebou, no tých 5% myslíme zrejme symbolicky. V skutočnosti je to viac a líši sa od rozličných regiónov a aj od toho, či sa bavíme o dievčatách, alebo ženách.

Ale už sme "mierne" od témy.
Prílohy
backontopicderailed-bish.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

mlade babi casto este nepoznaju svoju vnutornu hodnotu a nemaju zdrave sebavedomie, preto sa stava ze nechaju chalanovi plnu moc nad sebou a dovolia mu aby nimi manipuloval. Neskor ked dojdu na pravidla hry a prestanu nimi tak hadzat hormony tak sa role casto obratia.
Hm, a peniaze treba, bez toho to vecsinou nejde, baba potrebuje mat pocit ze sa do nej investovalo, aspon nieco, nemusi ist hned o velke sumy.. A je pravda, ze ak je clovek "jej typ" a je sebavedomy,tak v pohode na to vhupsnu aj ked sa nepoznaju ani pol dna, vsetko je individualne, mozem potvrdit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty, ty si ten typ človeka, ktorý niečo zažije, resp. si niečo myslí a okamžite to neuveriteľne zveličuje a generalizuje. Určite sú aj také typy, o akých si písal, ale keby to naozaj bolo tak doslovne, ako si to tu prezentoval, tak naozaj by bol ženy ako také zredukované len na akési veci, ktoré majú veľmi nízke hodnoty a vôbec pohľad na svet - čo určite nie je pravda.

Súhlasím v tom, že dnešná doba ako taká určite produkuje percentuálne viac takýchto dievčat, ako tomu bolo napr. pred 30 rokmi u nás. To je úplne jasné. Ale tak stále si myslím (a dúfam), že ide skôr o menšinu.
qwerty-xyz

zazivam, a nemusim hughito ani zvelicovat. Vidim to v svojom meste, vidim to v ZA a a videl som to aj vsade kde som bol. Mas pravdu vsade som este nebol, .... mozno to vsade takto nie je
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

vidis qwerty - ja sice zo ZA poznam len par bab ale sebauctu a rozum maju na mieste
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:Vidim to v svojom meste, vidim to v ZA a a videl som to aj vsade kde som bol. Mas pravdu vsade som este nebol, .... mozno to vsade takto nie je
Tak to sa potom pohzbuješ buď v zlej spoločnosti, alebo na zlých miestach :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

pozri sa, ono to bude asi takto> zober si subor vsetkych dievcat v nejakom meste v tom veku ktory chces sledovat, tj od cca 15-18rokov. A teraz napriklad pojdes v piatok vecer do par miestnych krciem alebo diskotek a skoro v kazdej najdes babeniek ktore su opite, nahulene, alebo preti*hnute na Wc. Ale to neznamena ze taka je vecsina dievcat v tom veku, lebo ked to porovnas s celym suborom ktory sme si opisali na zaciatku, tak tych nazvime ich "skazenych" je relativne menej voči celku. A potom- dnes je celkovo ina, volnejsia a liberalnejsia doba, ako pre chalanov tak aj pre babi, bolo by naivne cakat ze dnesna kočka bude panna do dvadsiatky, alebo ze bude mat cely zivot iba jedneho-dvoch partnerov. Ale to neznamena ze by boli menejcenne, dnes je velmi tazke najst deliaciu ciaru medzi "priemernou" babou a "k*rvickou", ale to je kazdeho vec a nemozno vsetkych hadzat do jedneho vreca. Uzivaj si aj ty a bude pohoda na obidvoch frontoch..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Neviem nájsť lepšiu tému - prípadne prosím modov o presun.

Dnes som sa dostal k tomuto článku: http://ona.idnes.cz/pravych-chlapu-ubyv ... vztahy_ves

a fakti mi dvihol náladu :) Ešte trocha zdravého rozumu niekde v povetrí koluje.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Staci si skocit do obchodneho strediska a tam zhliadnut tych ubohych, dobou znetvorenych chlapcov.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Perfektný článok, dal by som to prečítať povinne každému človeku, je jedno, či žene alebo mužovi, hodilo by sa to často krát obom pohlaviam.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal: kludne staci aj malicky naznak a v meste a hlavne na sr
aplikovatelne na kazdy vidlakov s populaciou pod 613 ludi, Vranov (alebo z akej prdele to qwerty vlastne je) a to bude asi tak vsetko....
qwerty-xyz napísal: kruta realita s ktorou sa dennodenne stretavam ..... a ktora mi uz riadne lezie na nervy...
Ty sa musis asi dost nenavidiet a ist si na nervy, lebo je tu nespocet Tvojich prispevkov kde sa vystatujes aky si Ty sexualny predator (a to ani nevravim co si mi sukromne popisal :shock: )
a ono celkovo tu sam seba casto prezentujes ako nejakeho a inde napises, ze Ti presne taki ludia vadia :D
aj niekedy bijes sam seba pred zrkadlom?

inak mne sa strasne paci Tvoje obhajovanie postojov autoritou pricom autorita si Ty sam :D s tym sa proste neda nijako priet. (si jak Shedlon Cooper :D keby si sa mylil tak by si to predsa vedel) a to nevravim o kuzelnej formulke: ja som zazil tak to tak je :D a to radsej ani nejdem poukazovat na rozdiel medzi tym co si zazil a tym co si domyslas, resp. ako brutalne misinterpretujes situacie, ktorym si bol vystaveny.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Stoporko napísal:Neviem nájsť lepšiu tému - prípadne prosím modov o presun.

Dnes som sa dostal k tomuto článku: http://ona.idnes.cz/pravych-chlapu-ubyv ... vztahy_ves

a fakti mi dvihol náladu :) Ešte trocha zdravého rozumu niekde v povetrí koluje.
Súhlasím dobrý článok.. najmä s tým "opravovaním vecí"
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To by chcelo osobitnú tému Muži vs. chlapi
qwerty-xyz

naco osobitnu temu, staci ti vediet ze okrem toho ze mas vediet byt aj prasa aj gentleman v jednom, co na tom nechapes.
kail91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kail91 »

ako gentleman a mám sklony pomáhať všetkým a myslím si, že to je veľká chyba
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nie je, len musis vediet prehodnotit ci tou pomocou nahodou neobetujes nieco hodnotnejsie
a samozrejme ak pomahat tak len pre pomoc samotnu (ak napr budes pomahat len kvoli tomu aby ti boli ludia vdacny tak vela krat budes sklamany takisto ak budes pomahat zenskej len preto aby si na nu zaposobil tak skoncis vo friendzone - umysel v tomto smere robi vela)

k "dnesnym" dievcatam sa nespravam, povacsine si s nimi nemam co povedat (alebo to jednoducho neviem)
vo vseobecnosti mozem povedat, ze mam svoje gentlemanske sklony ale aj buransku podstatu - a nechavam prejavit oba
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

s dnešnymi dievčatami sa rozprávam ale nemám voči nim žiaden rešpekt čosi myslia?? ja niesom žiaden trulo aby som im chodil za moj drahocenny čas chodit opravovať počitače, zapojit domace kina a vykachličkovavať baraky!!
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja len, "chova sa iba hydina ;-)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

javatar napísal:vo vseobecnosti mozem povedat, ze mam svoje gentlemanske sklony ale aj buransku podstatu - a nechavam prejavit oba
"Ospravedlnujem sa, ze som si uje*al?" :D
Napísať odpoveď