slabšie rozlíšenie do HD
slabšie rozlíšenie do HD
snáď to tu ešte nebolo... existuje viacero conventorov čo spravia z 480p videa 720p/ alebo aj 1080p- je to spolahlivé?? nebude to video potom nejako poškodené- nemyslím nejaké programy čo nájdem na každej sownload stránke, ale také naozaj drahé- veľké a náročné 
Re: slabšie rozlíšenie do HD
si zavolaj do CSI, ti to skonvertujú na požiadanie
skúšal si niekedy fotku 640x480 natiahnuť na 1600x1200?
Curuj napísal:si zavolaj do CSI, ti to skonvertujú na požiadanie
ja ale myslím profesionálne programy za tisíce €- také niečo čo sa používa aj na starých filmov ktoré dávajú na BLURAY v HD 1080p
-
Ryan Giggs
VIP
A čo konkretne tym chceš dosiahnuť?peceman napísal:snáď to tu ešte nebolo... existuje viacero conventorov čo spravia z 480p videa 720p/ alebo aj 1080p- je to spolahlivé??
mám 480p videá a chcem ho dať do 1080p HD kvality- ten neviem ako sa volajúci program niekto má a ponúkol sa že to spraví- preto sa pýtam či sa tým nepoškodia videá a aký je konečný výsledok 
-
Ryan Giggs
VIP
Do 1080p kvality to nedaš. Daš to len do 1080p rozlišenia. Kvalita ale bude rovnaka ako 480p.
Neexistuje žiaden zazračny program, ktory dokaže z horšej kvality vykuzliť lepšiu. Ako piše Curuj vyššie, to dokažu len v serialoch. To čo chceš dosiahnuť je nezmysel.
Neexistuje žiaden zazračny program, ktory dokaže z horšej kvality vykuzliť lepšiu. Ako piše Curuj vyššie, to dokažu len v serialoch. To čo chceš dosiahnuť je nezmysel.
vysledok je taky ako ti tu pise.
zober si obrazok 640*480 a roztiahni si ho na 1920*1080 a uvidis. a to si predstav pri 25 obrazkoch za sekudnu pre predstavu
zober si obrazok 640*480 a roztiahni si ho na 1920*1080 a uvidis. a to si predstav pri 25 obrazkoch za sekudnu pre predstavu
ale potom pri výsledku mi je načo 1080p rozlíšenie keď to bude 480p kvalita??- myslím to tak že všetko je to o obraze...
-
Ryan Giggs
VIP
Veď presne o to ide. Na čo ti bude taka konverzia? Len to zaberie viac miesta, ale kvalitu videa ti to nezlepši. Keď chceš sledovať videa v kvalite 1080p, tak take aj sťahuj/kupuj.
@peceman
natocim video s 10 rocnym telefonom o velkosti 200x160 pixelov, potom sup nejaky zazracny program a mam 1080p video
otazka: naco dnes pchaju do telefonov full hd kameru??? taka zbytocnost
natocim video s 10 rocnym telefonom o velkosti 200x160 pixelov, potom sup nejaky zazracny program a mam 1080p video
otazka: naco dnes pchaju do telefonov full hd kameru??? taka zbytocnost
-
Ryan Giggs
VIP
No predsa aby ti ušetrili zbytočnu pracu s konverziou.wladas napísal: otazka: naco dnes pchaju do telefonov full hd kameru???
Inak, ono je to celkom jednoduche overiť si to. Pusti si ten 480p film na TV alebo monitore s full hd rozlišenim. TV resp. monitor nerobi nič ine len to iste ako dosiahneš tou konverziou. Meni rozlišenie toho SD videa na Full HD.
wladas: ale ak aj to video je 10 ročné tak to že dnes sú FULL HD kamery ti nepomôže
btw ja sa nehádam že je to nie je možné, ani mne sa to nezdá, ale aj keď sa pozriem na net, tak nejaké konvertory aj podobné hovadiny som našiel, tak preto sa pýtam
ja si ešte zistím akým programom to chce spraviť... potom vám dám vedieť za pomoci akej temnej mágie spravil s Voldemortom takýto program
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 19:11)
ale aj tie konvertory čo som našiel- čiže oni zmenia iba rozlíšenie ale skutočnú kvalitu nie- takto to správne chápem??
čiže tá konverzia je asi taká zbytočnosť ako keď do filmu napchám 10 hodín záznamu čiernej fotky- zážitok bude rovnaký, iba veľkosť sa zväčší- áno?? 
btw ja sa nehádam že je to nie je možné, ani mne sa to nezdá, ale aj keď sa pozriem na net, tak nejaké konvertory aj podobné hovadiny som našiel, tak preto sa pýtam
ja si ešte zistím akým programom to chce spraviť... potom vám dám vedieť za pomoci akej temnej mágie spravil s Voldemortom takýto program
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2013, 19:11)
ale aj tie konvertory čo som našiel- čiže oni zmenia iba rozlíšenie ale skutočnú kvalitu nie- takto to správne chápem??
-
Ryan Giggs
VIP
Ano chapes to spravne. Zmeni sa iba rozlisenie a velkost suboru. Ale kvalita nie.
Rozlisenie nerobi kvalitu. Kvalitu robia ine parametre a data, ktore video obsahuje. A ked raz tie data v SD rozliseni nie su, ziaden program si ich nevie vmysliet. To vedia len FBI, NSA, CSI, CIA atd. vo filmoch a serialoch.
Rozlisenie nerobi kvalitu. Kvalitu robia ine parametre a data, ktore video obsahuje. A ked raz tie data v SD rozliseni nie su, ziaden program si ich nevie vmysliet. To vedia len FBI, NSA, CSI, CIA atd. vo filmoch a serialoch.
aha, tak preto som to spočiatku zle bral lebo som si myslel, že ak niečo je 1080p, automaticky to je nadupaná kvalita HD v tých najmenších detailoch- len pre infrmáciu, ako náhle som sa ho spýtal na názov programu (poviete mi ako sa ten soft volá??) tak odpovedal citujem:
neviem radšej nie, možno ked mi zaplatite za celu pracu
-
Ryan Giggs
VIP
Ano 1080p nadupana kvalita je, ale len ak to je v takej kvalite natocene.
Ono sice full hd filmy sa daju aj "vyrobit" (typicky priklad starsie filmy, ktore vychadzaju na blue ray), ale tie filmy sa digitalizuju z filmovych pasov, teda tie filmy boli tocene analogovymi kamerami. A tie ziadne rozlisenie nemaju, maju len nieco ako rozlisovaciu schopnost (dost velku). A z toho nie je az take extremne zlozite full hd urobit. To je ale nieco uplne ine ako robit konverziu z sd do full hd. To nedokazu urobit ani oni ani snajlepsim softom.
Ono sice full hd filmy sa daju aj "vyrobit" (typicky priklad starsie filmy, ktore vychadzaju na blue ray), ale tie filmy sa digitalizuju z filmovych pasov, teda tie filmy boli tocene analogovymi kamerami. A tie ziadne rozlisenie nemaju, maju len nieco ako rozlisovaciu schopnost (dost velku). A z toho nie je az take extremne zlozite full hd urobit. To je ale nieco uplne ine ako robit konverziu z sd do full hd. To nedokazu urobit ani oni ani snajlepsim softom.
ano, ja som vychádzal z toho čo píšeš- ale na to, že to nezlepšujú z video záznamu, ale z pásov=kotúčov a pod. ktoré potom "navyjú" nanovo