Upc problem zapojenim
Upc problem zapojenim
Hi, mam problem mam net od upc zapajam ho podla navodu ale nefunguje to
Internet je cez koaxialovy kabel na modeme nieje napisany nazov je coerny a dierkovany.
Ked ho zapajam podla navodu v liste kde ukazuje pripojenie je vykricnil v zltom trojuholnilu.
Ked sa dostanem ku kroku registracii chello.upc.sk tak mi vyhadi ze chyba .enKa DNZ
Internet je cez koaxialovy kabel na modeme nieje napisany nazov je coerny a dierkovany.
Ked ho zapajam podla navodu v liste kde ukazuje pripojenie je vykricnil v zltom trojuholnilu.
Ked sa dostanem ku kroku registracii chello.upc.sk tak mi vyhadi ze chyba .enKa DNZ
Re: Upc problem zapojenim
Preco pises ako idiot? Pokazilo sa mi auto, nejaka chyba BNZ nieco, kde je problem?! Tym som chcel povedat, ze mi dosiel vlastne benzin. Napis presnu chybu alebo cakaj na niekoho kto bude lustit tvoje popisy typu akasi, nejaka, daco, cosi, nieco a i. Alebo si potom zaplat technika, ktory ti to za par eur kvoli tvojej idiotine nastavi.
tych par eur nebude urcite len par eur 
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Cena za neuspesnu instalaciu resp. vyjazd technika podla aktualnej tarify je 15€ .
ahojte nechcem kvoli tomu zakladat novu temu:
15/02/13 mi konci viazanost Fiberpower 60 a dnes som v schranke nasiel list ze mi zmenili od tohto mesiaca program na fiberpower 120 bez toho ze by som o to niekoho ziadal, ako je to mozne?
neviete o tomto nieco?dikes
15/02/13 mi konci viazanost Fiberpower 60 a dnes som v schranke nasiel list ze mi zmenili od tohto mesiaca program na fiberpower 120 bez toho ze by som o to niekoho ziadal, ako je to mozne?
neviete o tomto nieco?dikes
Kontaktujte UPC
Na Vaše telefonické otázky Vám radi odpovedia vyškolení operátori klientského centra.
02/594 22 222
wladas
na tom cisle sa clovek nikam nedovola, budu mi ix krat y sebou tvrdit ze vsetcia operatori su obsadeny.
na tom cisle sa clovek nikam nedovola, budu mi ix krat y sebou tvrdit ze vsetcia operatori su obsadeny.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zavolaj do UPC na technickú podporu, z toho "čierneho a dierkovaného" modemu im nadiktuj MAC adresu a môžeš fičať na internete.Ernie napísal:Hi, mam problem mam net od upc zapajam ho podla navodu ale nefunguje to
tu MAC maju regnutu na jeho meno takze staci rodne cislo alebo cislo zmluvy a vybavene 
-
vladenko007
VIP
Upe teraz bude úplne dopletený podla mna im nadiktuje svoju adresu