Ach jo, ľudia sa s tým proste nechcú a nechcú zmieriť..
Nič no, dávam si veľkonočné predsavzatie, že sa už nebudem vracať k dvojičkám. Je to BUSTED, SOLVED, LOCKED. Kto chce nech čaká na pravdu o 50 rokov. To by bola najväčšia sranda akú som kedy počul.
Scenár:
čas:Rok pred dvojičkami.
miesto: Tajné.
obsadenie: Najvyšší USA, sedia v kruhu a bavia sa, že čo ďalej.
Jeden z nich povie, že kurňa, bolo by treba Irácku ropu.
Ako na to? Opýta sa druhý.
Saddám má predsa veľa hriechov, ak chceme tak tam napochodujeme.
Nie niee.. také ľahké to predsa nemôže byť.
Čo takto najprv zaútočiť na riť sveta Afghanistán, kde nič nie je a kde budeme mať po milú riť problémov lebo je tam otrasný terén a vyzbrojení turbanisti, ťažší oriešok už nie je.
Jasné, to je super nápad! A ako na to?
No jednoznačne teroristický útok na USA, a poriadny.
Hmm.. no tak vyhoďme do vzduchu metro, aspoň sedem vlakov. Plus nejaký ten výbuch, čo ja viem niekde rovno v bielom dome, alebo auto z výbušninami narazí do pentagonu.. alebo proste séria takých prkotín.
Čo blázniš? Také jednoduché? To niee.. poďme si to trošku skomplikovať.
Čo takto rok podmínuvávať dvojičky tak aby si to nikto nevšimol, výbušninami ktoré nespravia zvukový ani svetelný efekt, ktorým nebude vadiť že do nich narazí lietadlo a bude okolo nich horieť hodinu benzín a ktoré aj potom budú odpálené z milisekundovou presnosťou. A celé to zakryjeme niečím tak neuveriteľným ako náraz lietadla do hornej časti mrakodrapu. A aby to náhodou nebolo veľmi nápadné, tak len tak zo srandy a zbytočne odpálime aj budovu čo stojí vedľa a opäť mikro presnými výbušninami bez svetla a hluku, ktorým nebude vadiť, že polovicu budovy ofrézujú trosky wtc, lebo my si to dopredu vyrátame ako tie trosky padnú. A aby to bolo ešte nápadnejšie, tak napriek tomu, že lietadiel máme po milú jarmilu, tak pustíme po nad husto obývané obrovské mesto jednú mega veľkú raketisko, ktorú si nikto nevšimne a ešte najmeme pár agentov aby presne v moment jej príletu povaľali rýchlo lampy dookola pentagonu a porozhadzovali trosky a pár zhorených tiel. A ak by ani to nestačilo, ešte spravíme niekde v poli dieru do zeme a povieme, že tam padlo liedatlo.
Takže už sa na tomto celom stačí dohodnúť len z Alkaidou, nech potom za to oficialne priznajú zodpovednosť a je to!
(chvíľu ticho)
(ale potom sa ozve ohromnýýý potlesk, pre tak skvelý plán)
Som rád, že sme sa dohodli, je to tak nenápadne vymyslené, že určite nikto na nič nepríde. Ťapnime si nato.
(Na to dvihne ešte ruku ešte jeden)
Ehm pardón, nechali sme sa uniesť, je to super plán, ale čo ten Iraq?
Ahá Iraq, hmm.. no hej, to je väčšia, silnejšia a významnejšia krajina.. hmm.. no tak teda potom keď budeme mať teda ten Afghanistan. Hmm čo kreatívne by sme tak ešte vymysleli. Hmm.. Kto to hovoril na začiatku, že Saddam má veľa hriechov? Ty? No tak teraz niečo vymysli!
No tak proste povedzme, že sú tam ZHNičenia, nejaké bio, to teraz fičí... len zase nezačnime vymýšľať, lebo už som hladný, poďme na večeru.
ZHN? Okej, kto je za? Všetci.. super, aj ja som hladný.. tak platí. Čaute o týždeň.
(Na to sa ozve ešte taký malý škaredý)
Počkajteee ,Počujte, a nevyserieme sa my na to? Je nám toto treba? Nezadlži nás to tak, že sa z toho potom budeme triasť? Neminieme na to viac ropy, než tam potom vyťažíme? Neznepriatelíme si tým celý svet? Nepoloží to našu zahraničnú politiku? Aký z toho bude prínos?
Ale kdežéé, sranda musí byť!!!
Ps. Myslím, že dnes ide do USA pekelných až 16% iráckej ropy, a z afghanistánu majú veľký prd. Náklady na vojnu, položili ich ekonomiku. Tak sa to dá hodnotiť ako veľmi zlá konšpiračka.