Iphone 4S - replika
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Iphone 4S - replika
záleží na tom aká replika... ale nikdy to nebude Iphone, bude to pomalšie, s grc displayom, nebude to fungovať s Itunes (program do PC pre Iphony Ipady ...) takže či tam je slovenčina no to neviem ... dotykovka nebude ani z 10% taká citlivá.... proste keby si tie telefóny dáš vedľa seba tak epliku hodíš do kanála
Načo teda 4S, keď skoro na chlp rovnaká je 4ka ? V bazároch ju nájdeš už okolo 200-230€. Lacné kópie iPhonov sú nevýkonné, "plastové", s hrozným systémom (ako na starých telefónoch) so slabým foťákom, bez možnosti sťahovania veľkého množstva app a hier. Tie vernejšie kópie sa pohybujú od tých 170dolárov... ale stále, je to replika... nebudeš tam mať iTunes.
Takže na tvojom mieste, radšej by som už doložil tých pár eur a kukol niečo z bazáru. Nájdeš aj niektoré kúsky ešte so zárukou.
Takže na tvojom mieste, radšej by som už doložil tých pár eur a kukol niečo z bazáru. Nájdeš aj niektoré kúsky ešte so zárukou.
-
hrban
Addict
zas dávaj pozor na bazosi sa mi snažil jeden predať práve repliku čiže osobný odber a prezri si telefón poriadne
jediny vyznam iPhonu je ten, ze ten telefon proste perfektne funguje, nepada, je stabilny, vysperkovany do detailov...kupit si repliku je fakt...(doplnit si vulgarizmus), to uz rovno napisem na celo hipster kid...mal by znova sprite zacat vysielat reklamy "image je na nic"
Keby tá replika ťa vyšla do 30€ tak ti to môže byť naozaj fuk. Ak bude mať aspoň ako tak kvalitné spracovanie. Inak rozhodne nie ... Samozrejme, najlepšie kupovať mobil osobne. Popr. od nás z fóra ak niekto ponúka. Vidíš hodnotenia ... alebo priam aj z UK (ebay), kukni nejakého dobrého predajcu, unlocknutý mobil aby to bol ... a nevidím problém 
-
hojko
Site Admin
Aj v tomto pripade plati to co som napisal nedavno o inom telefone: http://www.hojko.com/post1959997.html#p1959997
suhlasim s Lubenecnkom, svoj 4S som kupil cez ebay v UK. nie len ze nie je blokovany, ale pred rokom bol o 200 eur lacnejsi ako 4S predavane u nas. ak ti staci pouzivany tak ho kupis velmi lacno.
ceny produktov Apple neporovnavaj s cenami u nas. tu ich pozna este malo ludi a predajcovia si davaju sialene marze...
ceny produktov Apple neporovnavaj s cenami u nas. tu ich pozna este malo ludi a predajcovia si davaju sialene marze...
Iphone 4S - replika
Jackb neviem kde si na to prisiel ze cez ebay kupis iphone 4s aj o 200 eur lacnejsie. To je tak nahoda a nie pravidlo ja som svoj 4s kupil tu na svk za cca 400€ a ako pozeram ebay pravidelne tak pouzivany 4s ta stoji cca rovnako ak nie dokonca este drahsie. A skor by som odpurucil kupit 4ku z bazaru ta vyjde ako tu uz pisali celkom slusne cenovo
Ešte viac ako e-bay môžem odporúčať poľské allegro.pl - bral som odtiaľ Nokiu Lumia 920 - u nás ich ešte ani nemali nikde v ponuke, na bazoši
som videl len jeden inzerát v tej dobe. Cena bola o skoro 200€ nižšia ako keby som to kúpil u nás
.
Aj teraz keď som dal vyhľadať použité iPhone 4-ky, tak za 700zł (cca 160€ - aj s dopravou kuriérom) kúpiš aj keď používaný no v dobrej kondícií unlocknutý fón, ktorý bude stále 3 krát tak dobrý
než top replika z Číny
som videl len jeden inzerát v tej dobe. Cena bola o skoro 200€ nižšia ako keby som to kúpil u nás
Aj teraz keď som dal vyhľadať použité iPhone 4-ky, tak za 700zł (cca 160€ - aj s dopravou kuriérom) kúpiš aj keď používaný no v dobrej kondícií unlocknutý fón, ktorý bude stále 3 krát tak dobrý
než top replika z Číny
vykasli sa na fake iphonu, tak odpada cely vyznam kupy iphonu, ktory sa kupuje hlavne kvoli odladenosti systemu, skvelemu displeju, a v neposlednom rade kvoli imidžu...ak si myslis ze fake displej bude na urovni minulorocnych smartfonov, si na omyle, ak si myslis ze ziskas aspon imidž...tak s replikou urcite nie a ta odladenost systemu, o nej si dovolim tvrdit ze bude katastrofalna, cize sa akurat ... oklameš
sam seba a prides o €
to skor nejaky kvalitny cinsky telefon, ak uz chces cinana... alebo bazarov 4-ku
neradime ti tu zle...
to skor nejaky kvalitny cinsky telefon, ak uz chces cinana... alebo bazarov 4-ku
neradime ti tu zle...
-
vladenko007
VIP
Pozeral som pár videi a je to celkom zaujimavé ako sú tie repliky prepracované (niektoré).
Napríklad iPhone 5 sa chová úplne ako keby mal iOS a až po zadaní kódu *#8001# sa zobrazí Engineering Mode kde sa dá pozrieť že to je Android.
od 07:00
Ktovie koľko ludí vlastní takúto repliku a nevie o tom že to replika je.
Napríklad iPhone 5 sa chová úplne ako keby mal iOS a až po zadaní kódu *#8001# sa zobrazí Engineering Mode kde sa dá pozrieť že to je Android.
Ktovie koľko ludí vlastní takúto repliku a nevie o tom že to replika je.
Pochybujem, že iPhone 5ku si kúpi niekto "menej znalý" a teda nezbadá už len ten rozdiel Google Play vs iTunes
Na mojom S3 som sa hral a nahodil som presne rovnakú tému iOS. Od odomykania klávesnice až po nastavenia, klávesnicu a pod.
Taktiež tam mám WP8. Ale čisto len zo srandy keď mi začne niekto hubovať do môjho telefónu, že jeho iOS je prehľadnejší
... tak mu ukážem, že veď máme rovnaký 
Na mojom S3 som sa hral a nahodil som presne rovnakú tému iOS. Od odomykania klávesnice až po nastavenia, klávesnicu a pod.
Taktiež tam mám WP8. Ale čisto len zo srandy keď mi začne niekto hubovať do môjho telefónu, že jeho iOS je prehľadnejší
-
vladenko007
VIP
Ja poznám vela ludi co maju iPhone 5 a používajú ju čisto len na telefonovanie.
Ale zas to nebudú ľudia čo si ho kúpia niekde na bazári za tri stovky ... skôr to budú tí, čo ho brali k paušálu keď mali dáku ponuku od operátora.
-
vladenko007
VIP
To máš pravdu. 
iPhone 4, kvôli tomu, že má stále podporu aktualizácii. Inač je to viac-menej vyrovnané...
-
uplink
VIP
Ja by som skôr prijal iné, keby nejaký čávo zvládol preportovať Jelly Bean, alebo iCS na iPhone 5 s nadstavbou Sense 4+ [nie 5]. Ako to by boli riadne orgie. Krúžok by slúžil ako home tlačítko a na spodku obrazovky [aj tak je tam 200px navyše] by boli zvyšné dve tlačítka [back a tie tri srandy [nastavenia, etc.]. Proste maximálny orgazmus. Lenže to by vznikol viacmenej dokonalý telefón a už by bola galiba na trhu 
ved pisem, ze moj je dokazom toho, ze sa to da.ob3l1x napísal:Jackb neviem kde si na to prisiel ze cez ebay kupis iphone 4s aj o 200 eur lacnejsie. To je tak nahoda a nie pravidlo ja som svoj 4s kupil tu na svk za cca 400€ a ako pozeram ebay pravidelne tak pouzivany 4s ta stoji cca rovnako ak nie dokonca este drahsie. A skor by som odpurucil kupit 4ku z bazaru ta vyjde ako tu uz pisali celkom slusne cenovo
u nas Pomarance a Riťmaousovia tlacili 16GB verziu nad 700 a za 4 dni som mal doma za 500 a postu... a to som este preberal, lebo som si uvedomoval, ze musim mat factory unlocked ked chcem aby mi na nieco bol...