Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

Sandero! :)
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

Neviem ake je nove Sandero ale to predosle je ako gumene a po 40 kkm vnim stale daco skripe a huci
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No to je daň za cenu ne? V aute za 8-mičku ako je aj Elysee snad nečakáme interiér úrovne nejakej prémiovky. Skôr si myslím, že tu je dôležité, že jazdí a bude jazdiť a všetko vymeníš za babku.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

praveze v tej cenovej hladine lepsie ako up! :D

teraz pozeram ze aj logan je za prijatelnu cenu ... ale sandero vyzera sportovejsie
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

To uz ked Daciu tak potom radsej nove Clio
Ovecka
Darca
Darca

http://www.auto.cz/srovnavaci-test-rena ... lema-73326

Dost ma odradza ten priestor v zasu a clio je kabelka :D , zajtra sa idem pozriet do dacie a citrona ale na 80% som za nove sandero este otazne ci zobrat novinku 0.9 alebo 1.2 beno
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

fiesta nic?
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

A musí byť nové? Do 10 tisíc podľa mňa by si vedel zohnať aj lepšie autá, aj keď nie čisto nové
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ja by som nikdy nekúpil nové auto, pokiaľ by som na tom nebol finančne naozaj dobre. Za 8 či 10k si viem predstaviť o dosť lepšie vozenie. Popozeraj ročné, dvojročné autá. To je najlepšia kúpa poväčšine.
Ovecka
Darca
Darca

Ak si vies predstavit tak sem supni daky fajny typ, a brat macku vo vreci z aacka odmietam
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ja som jednoznacne s johnym... pokial na kupu noveho auta nemas nejaky zavazny dovod, je to velka hlupost... je tu aj tema "stare verzus nove", tam je toho vela zhrnuteho a su tam vyvratene aj nejake tie myty o leasingu, zarukach a podobne... za 10 tisic si mozes vyberat z mnozstva aut, ktore sa nedaju so sanderom ci ostatnymi spomenutymi ani len porovnat...
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

ShepDog napísal:tak a prisiel cas spojazdnit aj shepdoga :D feldu som davno predal a je cas sa postarat o rodinku :)

takze hosi vie mi niekto poradit nieco nove do 10tisic ?

Pokukujem po novom sandere ktore ma moj kamos a fakt ze spokojnost ale na druhej strane ma laka Citroen c-elysee vyzera dost decentne ak by som bral sandero tak by som siel do Stepway Ambiance
Keď už silou-mocou nové...
http://ford-fiesta.autobazar.eu/125-dur ... 86240.html
http://fiat-bravo.autobazar.eu/14-16v-a ... 71142.html
http://nissan-note.autobazar.eu/14-l-vi ... 32870.html
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Neviem akú máš predstavu, neštudoval som túto tému, iba som reagoval na tvoj nápad kúpiť nové auto. AAAčko nie je jediný predajca ojazdených áut. Nájdeš aj súkromníkov, prípadne normálne predajne (Ford, Renault...), kde sa vyskytujú autá s malým nájazdom a za dobrú cenu.

Otvor autobazár EU, daj si podmienku napríklad dvojročné alebo nájazd max 50tis. a pozeraj. Podľa mňa narazíš ak už na Renault, tak aspoň Fluence. Potom by tam možno pripadala Fiesta v plnke, možno Focus (aj keď tie nové ja osobne nemusím dizajnovo). Ak si uvažoval nad Puntom, tak za tú cenu môžeš mať málo ojazdené Bravo keď už. Dostaneš sa jednoducho stále o kategóriu vyššie. Je toho veľa, neviem čo chceš a ani sa mi to nechce študovať. Iba som reagoval na v dnešnej dobe poriadny nezmysel, keď človek má relatívne málo € na nové auto, kúpi si Sandero a pritom by mohol mať (príklad) dvojlitrový Passat, ktorý síce má 100tis. najazdených, ale odjazdí ďalších 200-300tis. Čo Sandero určite nie. Nehovoriac o komforte, veľkosti auta (bezpečnosti) a spoľahlivosti.

A inak také dvojročné auto by som sa až tak nebál brať z AAA-čka. Tam je skôr problém, že čím dlhšia doba od kúpy za nova, tým väčšie možnosť stočenia napríklad.

http://www.autobazar.eu/sk/cardaaa.php? ... 339&loc=sk
http://kia-ceed.autobazar.eu/14-cvvt-lx-id4018261.html - záruka do 2018 alebo 150tis.

A to máš už iné vozenie ako Sandero.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Moja sestra kúpila pred 3 rokmi Mercedes-Benz A200 (asi ročník 2006) za 8500€ z predajne Mercedes s 50.000km nájazdom (bolo to predvádzacie vozidlo) a doteraz neľutovala kúpu. V pohode sa tam zmestí celá jej rodina (Manžel, dcéra).
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

bonno50 napísal:to este stale tu vladu tie zabomysie vojny? najväcsie reci tu maji ti co sa vozia na starych sunkach

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=OQ0Xyf-VxLg&feature=youtu.be
Vozim sa v starej 9 a 13 rocnej sunke ale v ziadnej z nich sa necitim tak zle ako v 2 rocnom Francuzovi.
Taketo zvuky moje auta nedonutis urobit a su to stare sunky.
Takze ak predpokladame ze stare sunky maju stale plasty v lepsej kondicii ako 2 rocny Francuz ktory by mal tazit podla niektorych ludi z kvality interieru tak co dodat :-)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Hegy ukáž mi auto v ktorom v takomto počasí plasty nevrzgajú
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mile rad ti poslem video z mojho stareho Mondea, lebo som vedel ze budu pytat nejake auto co nevrzga, holt pravda je ze vrzgaju iba stare passaty B5 a vsetky auta vyrobene vo Francuzku.
(ani moja stara felda tak neprastala)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Ja len aby som dokoncil to, co som tu uz zacal. Dnes sme sa konecne dostali na prehliadky, boli sme si obzriet 323, Focus a Corollu. Dlho predlho sme rozmyslali, ci vezmeme Focusa alebo Corollu, aj ked som nad Corollou zo zaciatku v podstate nerozmyslal (kvoli tomu vzhladu).

Nakoniec som sa vsak domov odviezol prave na Corolle :) Bola v takom stave, ze by som zrejme lutoval, keby som sa dal zlakat o nieco vzhladnejsim Focusom a prehliadol veci, ktore mi na nom prekazali :) Tak dakujem za rady, dufam, ze sa neobjavia nejake "zamaskovane" vady :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Neznamená že keď vrzga tamta 308ka musia vrzgať všetky ostatné čo boli vyrobené. Príď si sadnúť do mojej C4ky a za každý pazvuk Ti objednám pohár piva :wink: Odpor niektorých z Vás mi tu už príde prehnaný.

EDIT: Zabudol som dodať, že to auto je rv. 2005
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Fotrova Laguna, sluzobny megane, susedkin megane, tato 308micka...
Ja na tie auta prdim, ja sa len divim ako ludia mozu toto nepocut alebo akceptovat ja by som po pol hodine od nervov ten tapacir asi utrhol a j**ol do kufra alebo rovno nekam do kosa.
Mne osobne taketo veci vadia jak svina.
A k Citroenom, mas stastie, neviem ti oponovat v Citrone som este nesedel :twisted: ale dockaj casu az sa mi nejaky dostane pod ruky :twisted:
Napísať odpoveď