Hľadám ľudí pre gameportál
Hľadám ľudí pre gameportál
Zdravím, hľadám ľudí, ktorí by mali záujem pracovať pre môj portál, a to :
- CS 1.6 pawner
- PHP koder
Web beží na php-f, servery na hostingu onhost. Web pošlem do SS záujemcom, aby ste nehejtovali a aby ste nepovedali, že robím reklamu. Nebojte, web nebeží na päť korunovej téme.
Internetový gangstri prosím ani neodpovedajte, ďakujem.
- CS 1.6 pawner
- PHP koder
Web beží na php-f, servery na hostingu onhost. Web pošlem do SS záujemcom, aby ste nehejtovali a aby ste nepovedali, že robím reklamu. Nebojte, web nebeží na päť korunovej téme.
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Hľadám ľudí pre gameportál
finančná odmena?
-
mirak2
Hardcore addict
pawner? ti prasi? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to by mi ani vo sne nenapadlo že beží na 5 korunovej téme, od začiatku som tipoval nejaké free template. A máš to na php-f, tak načo je ti php koder? Nainštaluješ, hodiš mody a hotovo. Nepoviem keby máš vlastný web na mieru, ale hladať kodera na php fusion?Rosaldo napísal:Zdravím, hľadám ľudí, ktorí by mali záujem pracovať pre môj portál, a to :
- CS 1.6 pawner
- PHP koder
Co ti hrabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kamo vrat sa sem, odpisuj

Kamo vrat sa sem, odpisuj
Rosaldovia, vrátil som sa ! 
Ale nie, bohužiaľ žiadna
Ale mám dobrú správu. Vrátil som sa a odpísal ! 
Inak ľudia, keď mi chcete niečo povedať, tak mi napíšte SS, alebo sem do fóra a neznižujte karmu s nejakým odkazom. A keď už, tak sa aspoň podíšte, aby som videl, aký génius to napísal
5 000€.MeanSeriously napísal:finančná odmena?
Nechápem otázkumirak2 napísal:pawner? ti prasi?
Nie, web nebeží na free template, ide o platený design. Kódera nato, aby pomáhal robiť na webe, opravovať chyby a podobne. Ja sám nato nemám čas. Nechápem, prečo si ľudia myslia, že si nahodia na web nejaký CMS a to je všetko. O web sa treba aj starať.audiotrack napísal: to by mi ani vo sne nenapadlo že beží na 5 korunovej téme, od začiatku som tipoval nejaké free template. A máš to na php-f, tak načo je ti php koder? Nainštaluješ, hodiš mody a hotovo. Nepoviem keby máš vlastný web na mieru, ale hladať kodera na php fusion?
Hrabať mi možno aj hrabe
Inak ľudia, keď mi chcete niečo povedať, tak mi napíšte SS, alebo sem do fóra a neznižujte karmu s nejakým odkazom. A keď už, tak sa aspoň podíšte, aby som videl, aký génius to napísal
Ja v PHP nenapíšem ani súvislý riadok, ale o CMS som sa starať vedel. Stačil mi absolútny základ z HTML a trochu logiky a dedukcie.
Asi ten portál berieš ako hobby, a ak nájdeš "kolegovcov" s rovnakým cieľom, nevidím problém. Dnes ti ale nikto ruzumný nič bez finančnej odmeny robiť nebude, keď mu za takú istú robotu niekde inde zaplatia.
Asi ten portál berieš ako hobby, a ak nájdeš "kolegovcov" s rovnakým cieľom, nevidím problém. Dnes ti ale nikto ruzumný nič bez finančnej odmeny robiť nebude, keď mu za takú istú robotu niekde inde zaplatia.
To je pravda. Je pár výnimiek, sám jedného poznám, čo je perfektný kóder a nezobral ani cent. Ale takýto ľudia robia veci pre všetkých, nie len pre jeden portál, málokedy sa tak stane. Snažím sa teda hľadať niekoho, kto nebere všetko vážne aby bola sranda.
Teraz ma napadlo, keby mal niekto záujem, vedel by som vybaviť nejaké drobnosti od sponzorov, napr. nejakú pc hru, kupóny na zľavu atď.
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2013, 18:47)
Stále sú miesta voľné, čiže môže stále niekto napísať nejaký prvoaprílový žart
Teraz ma napadlo, keby mal niekto záujem, vedel by som vybaviť nejaké drobnosti od sponzorov, napr. nejakú pc hru, kupóny na zľavu atď.
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2013, 18:47)
Stále sú miesta voľné, čiže môže stále niekto napísať nejaký prvoaprílový žart
Tak jasne obvykle studaci, ja sam som to robil aby som sa vlastne trosku zdokonalil v niektorych veciach a dokonca ma to aj bavilo a potom prisiel cas kedy som toho mal plne zuby, odvtedy si za to nehavam uz platit ale 
Vychytal
Inak môj portál nejde na doméne .6f.sk od Endory a na téme z googlu