Vodné fajky
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vodné fajky
Nic specialne, klasicka aladinka http://www.stimbi.sk/veke/vodne-fajky/a ... bra-l-zlta
@viper
to ze je premyvatelna znamena ze nieje papierova (vnutro)
ta by sa hned rozpadla
ale aj tak sa umyvanim znici lebo struna (drot) nieje chraneny a po case skoroduje
to ze je premyvatelna znamena ze nieje papierova (vnutro)
ta by sa hned rozpadla
ale aj tak sa umyvanim znici lebo struna (drot) nieje chraneny a po case skoroduje
-
jin
VIP
Nepremývateľná!
-
viper1993
Medium Professional
Este ze som to neskusal
Ok tak dakujem, asi sa casom pozriem po niecom inom kedze predsa len to z toho slauchu citit.
Ak by mal niekto záujem mám na predaj mizo pomaranč,žuvačka,citrón 4,5€ / 50g ak by mal niekto záujem Pm
Ak by si niekto chcel pestovat tabak tak mozem dat par zrniecok virginskeho (rozumej par tisic zrniecok
). Postou sa mi ale moc nechce posielat.
daju sa tabaky od Serbetli kupit aj u nas online? alebo zo zahranicneho eshopu, ktory je vyskusany a shippuje k nam? dedo, ktory mi predaval vodnicu v sarajevskej moslimskej stvrti mi prihodil cokoladovy a ovocny mix za super cenu a aj tabaky mi chutia. asi zatial najviac zo vsetkych.
Nebude sa teraz niekedy robit objednavka ?
-
viper1993
Medium Professional
jackb: Nemas v tych Serbetli tabakoch vela dreva?
Ja par doma mam a ked som ich skusal fajcit tak som tam mal neskutocne mnozstvo stoniek a podobnych veci. Nehovoriac o tom ze mi moc nechutili.
Boli to urcite Serbetli?
kde si ich kupoval? Mozno si len nevychytal sarzu
-
jin
VIP
jackb: Serbetli som ani tu, ani v ČR nevidel rovnako, ako v DE. V Nemecku však môžeš zohnať značku Adalya - tiež Turci a celkom mňam. Serbetli ako také je síce kvalita, ale strašne závisí od dávky.
Pazitanec: Objednávka nie je plánovaná.
Inak čo sa týka tabakov Serbetli - potvrdzuje, je v nich dosť bordelu, stoniek, aj prachu a všetko to dosť špiní telo. Ale pravdou zostáva, že chuť je pri nich veľmi dobrá, hoc mierne špecifická a nemusí každému sadnúť. Serbetli som naposledy fajčil v Turecku 4 roky dozadu a doniesol som si dve kilečká aj domov priamo z továrenskej predajne. Je to ale úplne niečo iné, ako sa dostáva na EÚ trh. Tento bol na domácu spotrebu. Veľmi špinavý a veľmi sinlý.
Pazitanec: Objednávka nie je plánovaná.
Inak čo sa týka tabakov Serbetli - potvrdzuje, je v nich dosť bordelu, stoniek, aj prachu a všetko to dosť špiní telo. Ale pravdou zostáva, že chuť je pri nich veľmi dobrá, hoc mierne špecifická a nemusí každému sadnúť. Serbetli som naposledy fajčil v Turecku 4 roky dozadu a doniesol som si dve kilečká aj domov priamo z továrenskej predajne. Je to ale úplne niečo iné, ako sa dostáva na EÚ trh. Tento bol na domácu spotrebu. Veľmi špinavý a veľmi sinlý.
nooo, cena za 200g Adalya zo smoking-shisha.de vyzera slusne. stale zostava otazka vsak ostava otazka: kolko stoji shipping? 
co sa tyka bordelu v Serbetli, tak som si nic vazne nevsimol. zrejme je Bosna miestom, kde sa z neho vozi vyssi standard
co sa tyka bordelu v Serbetli, tak som si nic vazne nevsimol. zrejme je Bosna miestom, kde sa z neho vozi vyssi standard
shipping do 3kg je tusim 19,95€
aaah, no tak ked budete niekto nakupovat napiste. rad sa podelim o cenu postovno-balneho
-
Pukii
Light Expert
Som tu jediny komu je z bamboocha na grcanie? No lepsie ako nic k uceniu na matury ^^
Som necakal, ze to bude az taky hnus s kokosakmi sa to neda ani porovnat.
Som necakal, ze to bude az taky hnus s kokosakmi sa to neda ani porovnat.
Tak na grcanie možno nie, ale nechutí mi s nimi fajčiť tiež. Slabá výhrevnosť, vela popola a pachuť.
Vcera som nasiel ameriku, jeff7 cisty suchy tabak + jeff7 pinacolada dost pecka 
Ake mate skusenosti s RZU Instant Lite 33mm? Kokosaky nebolo ako rozhavit tak sme to skusili a bolo nam vsetkym na vracanie, hlava bolela este rano, najhorsia fajka v zivote.. V cajovni maju skvele RZU, uplne bez otrasnej pachute, smrdia len ked sa zhavia, potom vobec. Ktore RZU su najlepsie? Three Kings?
Fajcili ste uz AF Ananas? To bolo maximalne nefajcitelne, ananas to nevidelo ani z rychlika, jednym slovom grc. Tento tabak v kombinacii s Instant Lite uhlikmi mi VF znechutil nadlho. Predtym sme mali uz melon a pomaranc a to bola mňamka
Fajcili ste uz AF Ananas? To bolo maximalne nefajcitelne, ananas to nevidelo ani z rychlika, jednym slovom grc. Tento tabak v kombinacii s Instant Lite uhlikmi mi VF znechutil nadlho. Predtym sme mali uz melon a pomaranc a to bola mňamka
Fu to musela byt skusenost...
Uz som fajcil RZU z ktorych mi bolo tak ako opisujes, obvykle ide o tie lacnejsie sorty a prave tie dost casto podavaju vo "VF pajzlikoch", dobre skusenosti s RZU mam napr Carbopol O-Ring a Nakhla (modre) ale tie nakhly som zvykol zapalit, "rozfukat" a potom oklepat/oskrabat vrchnu vrstvu lebo to bolo nieco ako syra ale po 2-3 minutach fajcenia boli fajn.
Uz som fajcil RZU z ktorych mi bolo tak ako opisujes, obvykle ide o tie lacnejsie sorty a prave tie dost casto podavaju vo "VF pajzlikoch", dobre skusenosti s RZU mam napr Carbopol O-Ring a Nakhla (modre) ale tie nakhly som zvykol zapalit, "rozfukat" a potom oklepat/oskrabat vrchnu vrstvu lebo to bolo nieco ako syra ale po 2-3 minutach fajcenia boli fajn.
Three Kings su dobra volba ked je nutnost pouzit RZU