Google Chrome

Informácie o software, ankety...
robbo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Google Chrome

Príspevok od používateľa robbo »

Verzia 23.0.1271.97 m u mňa
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ono to ukazovalo iba pri tej prvej miniatúre v ľavo hore, ja som mazal poslednú miniatúru a nevšimol som si keď to tam vyskočilo. Takže ďakujem :)
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Kedy sa updatovala nova verzia chrome..? lebo mi zacal strasne blbnut..nie ako moc, ale dost.. Kedysi sa mi stalo, ze mi chrome furt stahoval daku blbost, teraz mi stahuje nieco podobne, len sa to vola search..asi kazdu pol hodinu mi stiahne maly subor search.. Skusal som aj zrusit dynamicke vyhladavanie, a nic..Furt to stahuje..Potom mam problem s vyhladavanim, pisem par slov do riadku s adresou, vzdy tak vyhladavam, a po stlaceni enter, mi vyhladava uplne nezmyselnu skupinu slov, ktore suvicia trochu len s prvym slovom, absolutna blbost..! resp. musim reloadnut stranku, aby mi vobec zacalo vyhladavat, niekedy mi tam neukaze absolutne nic.. Tak isto mi prestalo fungovat aj vyhladavanie obrazkov presunutim z PC do vyhladavacieho okna.. Nikdy predtym mi nic take nerobilo..:/
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

cinges napísal:Kedy sa updatovala nova verzia chrome..? lebo mi zacal strasne blbnut..nie ako moc, ale dost.. Kedysi sa mi stalo, ze mi chrome furt stahoval daku blbost, teraz mi stahuje nieco podobne, len sa to vola search..asi kazdu pol hodinu mi stiahne maly subor search.. Skusal som aj zrusit dynamicke vyhladavanie, a nic..Furt to stahuje..Potom mam problem s vyhladavanim, pisem par slov do riadku s adresou, vzdy tak vyhladavam, a po stlaceni enter, mi vyhladava uplne nezmyselnu skupinu slov, ktore suvicia trochu len s prvym slovom, absolutna blbost..! resp. musim reloadnut stranku, aby mi vobec zacalo vyhladavat, niekedy mi tam neukaze absolutne nic.. Tak isto mi prestalo fungovat aj vyhladavanie obrazkov presunutim z PC do vyhladavacieho okna.. Nikdy predtym mi nic take nerobilo..:/
Ja pouzivam DEV verziu Chrome a tento problem nemam. Momentalne je aktualna verzia 25.x a toto som nezaregistroval. Skus zmazat Browsing data, resp. cely tvoj profil.
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Ahojte,
chcel by som sa opýtať, či je problém len u mňa, alebo aj u vás.
Keď som na youtube, tak niektoré videá mi nejdú vôbec prehrať.
začne mi zrniť obrazovka a vypíše mi to: Vyskytol sa problém.
Cez Mozillu mi to nerobí.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nazdar,

pravdepodobne som si nejak nastavil, že sa mi zobrazuje okno s prehliadačom úplne na vrchu.
Takže keď chcem vidieť okno pod prehliadačom, musím celý Chrome minimalizovať. Nevšimol som si nikde v nastaveniach kde sa to dá vypnúť. Viete poradiť ? :)

K+
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Zdravím,

posledných pár mesiacov (jo, pár mesiacov, ale PC reštartujem len zriedka, tak sa to zatiaľ ako tak dalo, no už mi došli nervy) mi chrome blbne a po reštartovaní PC mi neotvorí poslednú reláciu. Skúšal som reinštall s kompletným výmazom registrov a zbytkov po ňom, no nepomohlo.

Nevie niekto ako na to? Ono to dosť zamrzí, keď človek príde o cca 20+ kariet.

K+
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Michaelo napísal:Zdravím,

posledných pár mesiacov (jo, pár mesiacov, ale PC reštartujem len zriedka, tak sa to zatiaľ ako tak dalo, no už mi došli nervy) mi chrome blbne a po reštartovaní PC mi neotvorí poslednú reláciu. Skúšal som reinštall s kompletným výmazom registrov a zbytkov po ňom, no nepomohlo.

Nevie niekto ako na to? Ono to dosť zamrzí, keď človek príde o cca 20+ kariet.

K+
Otvor nastavenia a pozri sa, ktoru moznost mas zvolenu pri polozke "Po spusteni" - ak chces aby ti to fungovalo, musis tam vybrat moznost "Pokracovat na konci predoslej relacie"
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snopy »

nechápem prečo tomu programu drbe .. napríklad mi uplne zablokuje stránku že ju nenčíta ale robí to len s jednou a pokial nevymažem cookies tak nejde .. no a teraz mi vymazal všetky záložky čo osm mal hore na lište (asi tak 100) .. je možne niako ich obnoviť ? lebo ten subor Bookmarks uplne zmizol .. vie niekto niečo poradiť ? či pokial niesom prihlaseny tak je to stratene ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

snaque napísal:Otvor nastavenia a pozri sa, ktoru moznost mas zvolenu pri polozke "Po spusteni" - ak chces aby ti to fungovalo, musis tam vybrat moznost "Pokracovat na konci predoslej relacie"
Samozrejme ze to mam nastavene. Ono mi pri vypnuti Chromu otvori poslednu relaciu. Ale ak je vyplnuty dlhsie, alebo sa restartuje PC (najlepsie ak niesom pri PC a restartuje sa ked je zaply chrome), tak uz mi otvori iba prazdnu kartu a neukaze mi tie karty ani medzi zatvorenymi :(

Snopy:
Pokial nie si prihlaseny a nesynchronizujes chrome, tak bohuzial.
Inak existuju programy na zalohu chroomu a raz za cas sa ju hodi spravit.

//autoeditácia príspevku (21 Jan 2013, 22:59)
Ešte by som rád dodal, že niekedy mi to vypíše či chcem obnoviť poslednú reláciu. Kliknem na "Obnoviť" a nespraví nič.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

Nainštaloval som si Windows 8 a hneď potom ako prvú vec som nainštaloval Google Chrome. Ale nejdú mi v ňom žiadne videá (píše mi tam, že doplnok sa nepodarilo načítať). Keď chcem stiahnúť flash, tak mi vypíše, že už ho nainštalovaný mám. Za každú pomoc budem vďačný.
pcsiete
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pcsiete »

http://productforums.google.com/forum/# ... ZfzYtZR7b4
Niekdo mal asi podobný problém s previewom. Musíš vypnúť flash plugin a nainštalovať znova. Tam hore je to všetko popísané.
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Ahojte, chcem sa opýtať, ako mám nastaviť, aby mi chrome po zapnutí otvoril Google.sk a nie novú kartu.
Do teraz som to mal nastavené, ale dneska som preinštaloval chrome a už to neviem nastaviť.
Keď kliknem na nastavenie tak tam je na výber z troch možností: 1. Otvoriť stránku Nová karta
2. Pokračovať v prechádzajúcej relácii
3. Otvoriť konkrétnu stránku alebo...

Kliknem na to a nastavím si tam Google.sk a po vypnutí a zapnutí chromu mi to zasa otvorí Novú kartu a po vstupe do nastavení tam nemám tú guličku (viď. príloha)

Ďakujem

//edit: Už to je vyriešené, mal som niaky vírus :(
Prílohy
Po zapnutí
Po zapnutí
ja_som
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja_som »

Ahojte, na firefoxe je doplnok, ktorý pridá funkciu ku klávesovej skratke Ctrl+E (aj iné veci). No a po stlačení tej klávesovej skratky vyskočí okienko kde zadáte adresu priamo na súbor a kliknete na download. Je to dobré k tomu, že niektoré súbory sa začnú rovno zobrazovať, prehrávať keď ich zadáte do adresového riadka.
Je niečo podobné pre chrome? Konkrétne, mám odkaz na m3u plejlist, nedá sa dať pravý klik a uložiť, lebo je to cez skript nejak, no keď kliknem na odkaz tak mi otvorí nové okno a plejlist mi začne prehrávať. V adresovom riadku už vidím priamo adresu na m3u súbor, no neviem ho stiahnuť.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim, dnes rano, ked som zapol PC a spustil chrome, tak ma tam cakalo nemile prekvapenie (vid obr.). Neviem, ako to zrusit, medzi rozsiereniami to nejde odskrtnut, aby som to zakazal, pls HELP.
Prílohy
chrome1.png
Preco to sakra nejde odskrtnut!!!
Preco to sakra nejde odskrtnut!!!
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Skús pozrieť v ovládacom paneli, kde sa odinštalujú programy, či tam nie je ten toolbar a odinštaluj to.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ask toolbar ti väčšinou ponúkajú ako doplnok rôzne programy... takže čo si deň predtým nainštaloval?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

minik460

Urcite si to nainstaloval spolu s nejakým programom. Napriklad z KMPlayerom sa instaluje aj ten toolbar. Treba to pri instalácii programu odškrtnúť aby to neinstalovalo.

K veci: Na prvý pohlad sa môže zdať že odinštalovanie bude jednoduché ale. Pri odinštalácii bude chcieť aby si vypol Chrom aj internet explorer čo sa ti aj podarí ale odinštalátor bude stále oznamovať že si internet explorer ešte nevypol. Otvoríš si správcu úloh CTRL+ALT+DEL a v záložke procesy nájdeš proces iexplorer.exe a ukončíš ho. Potom klikneš na pokračovanie odinštalovania.
Spixy
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Spixy »

Facebook mi na Chrome vytazuje 1 jadro, aj ked som na inej karte.
Restart systemu nepomohol, hry na FB uz nehravam, na firefoxe mi to islo v pohode.

Chrome 27, Windows 7 SP1
Prílohy
google.jpg
daydalos1
Medium Expert
Medium Expert

Google chrome

Príspevok od používateľa daydalos1 »

Caute nepoznate nejaky chrome extension co by cisloval otvorene karty v prehliadaci? Pre lepsie pochopenie toho co myslim pribalujem screen. Nemusi to byt presne tak to cislo moze byt uplne hocikde na tom tabe len nech tam je :) kludne staci aj od 1-9 dik za rady
Prílohy
Snímka.JPG
Napísať odpoveď