Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
Ja už uvažujem dlhšiu dobu, chcel som nejaký tribal na zápästie, ale otriezvel som z toho a chcem si dať ambigram buď na ruku alebo na hruď teda, na ľavú cicku
.... a ambigram by bol Family a z opačnej strany Forever
-
rastikbart
Medium Star
hladam flashku, nemate niekto ? aspon podobnu. dievca v namornom alebo piratskom obleceni sedi na zemeguli
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
senator8008
Light Star
Nedal by som si to vytetovať, ale aj tak sa mi to fakt páči.
-
blitzkrieg
Professional
ja som sa na to tak namotal že som si to dal aj keď je to jediná kerka ktorá pre mňa nemá význam
chcem pokračovať celú nohu v tomto štýle 
-
theBliZZard
Star
Mozem sa spytat co to je? Lebo mne to pripomina hackovany obrus. No offense 
-
blitzkrieg
Professional
hej hej aj mne to tak pripadá ale inak to je Mandala ...daj len do google a nájdeš aj inšpiráciu aj vysvetlenie 
aj mne to pripomina cipkovany obruz od babky aka hare krishna
hlavne ze jemu sa to paci
asi si dam nieco podobne tomuto na celu ruku
asi si dam nieco podobne tomuto na celu ruku
Boh je fúzatý beloch?
S indianskymi pierkami kolo hlavy.
Na žlto-hnedej farbe tela to nebude beloch, ale aziat.
// A ba nie, bude beloch. Logika ma asi obchádza.
// A ba nie, bude beloch. Logika ma asi obchádza.
už nejaku dobu sa rozhodujem len akurat neviem aký motiv ... niečo ma aj napadlo ale ma to kamarát 
chcem sa opytat maťe tu niekto aj to dočasné tetovanie , ktore by vraj malo vydržat 3-5 rokov?
chcem sa opytat maťe tu niekto aj to dočasné tetovanie , ktore by vraj malo vydržat 3-5 rokov?
To dočasné je IMHO sprostosť. Počase ti to začne blednúť a to niekedy dosť nerovnomerne, čiže sa stáva, že to potom pár mesiacov možno viac vyzerá hrozne.
a ked to úplne vybledne tak tam vraj ostávaju nejake flaky a vyzera to dosť blbo ..?!
O tých fľakoch som niečo aj počul a čítal niekde v nejakej diskusií. No nemôžem potvrdiť, nakoľko s tým nemám osobné skúsenosti a taktiež nemám žiadneho známeho, ktorý by dočasné tetovanie niekedy mal.
jop tiez som to čital v jednom članku a pytal som sa kamaráta ktory uz ma dost tetovani zasebou 
http://tetovanie-piercing.sk/2010-02-06 ... no-ci-nie/
http://tetovanie-piercing.sk/2010-02-06 ... no-ci-nie/
neodporucam docasne... ked uz tak na veky vecne a skor mensie... ale to je kazdeho slobodna volba... ja sa chystam uz druhy rok do zadu na krk len mam este stale strach z toho robenia...
snad sa raz prekonam... boli to moc moc??
Tá bolesť záleží aj od toho, ako to ty budeš brať. Ja mám ešte z detstva panický strach z ihiel a keď som išiel na tetovanie, tak dobre že som sa tam nepototo. Na moje prekvapenie to vôbec nebola taká bolesť, ako som očakával. Bolo to skôr ako pálenie a rezanie dokopy. Pre mňa to nebola bolesť, ktorú by som nedokázal zniesť. A to som strávil pri tetovaní 3krát po cca 3 hodiny. Tetoval mi chrbát a popri tom som aj zaspával.
K tej bolesti, zalezi aj od miesta kam si to chces dat, na niektorych boli menej na inych viac.. na krku co som pocul od znamych to nieje nic hrozne