Eset Smart Security - vylúčenie súboru z kontroly
Eset Smart Security - vylúčenie súboru z kontroly
Zdravím, ako môžem zakázať súboru, ktorý berie Eset ako vírus, aby ho vylúčil z kontroly? Eset ten súbor dá do karantény, no keď ho obnovím, tak ho tam šupne znova. Keď v karanténe na ten súbor kliknem pravým tlačidlom myši, tak mi ponúka Presunúť, Obnoviť, Obnoviť do, Odstrániť, Poslať na analýzu. Je tam aj možnosť Obnoviť a vylúčiť z kontroly, no tá nie je dostupná. Ako to mám teda vyriešiť? Vďaka.
-
HiddenUser
Medium Star
Re: Eset Smart Security - vylúčenie súboru z kontroly
Niečo ako výnimky, povolené súbory a pod. tam nie je?
-
Dildogripak
Medium Professional
Najskôr treba vypnúť ESET pretože hneď jak vyhodíš ten súbor z karantény, tak ti ho tam pri pokuse presunúť ho znovu šupne.
Takže pravým myšítkom na ikonku esetu a "Dočasne vypnúť ochranu" (daj na 10 minút ak sa bude pýtať)
potom otvoríš samotný program ESET, vlezieš do karantény, obnovíš súbor, presunieš ho na nové miesto kde ho budeš mať a potom treba nastaviť vylúčenie z kontroly, takže ideš cez Nastavenia - Zobraziť pokročilé nastavenia - Počítač - Antivírus a antispyware - Vylúčenia
GL
Takže pravým myšítkom na ikonku esetu a "Dočasne vypnúť ochranu" (daj na 10 minút ak sa bude pýtať)
potom otvoríš samotný program ESET, vlezieš do karantény, obnovíš súbor, presunieš ho na nové miesto kde ho budeš mať a potom treba nastaviť vylúčenie z kontroly, takže ideš cez Nastavenia - Zobraziť pokročilé nastavenia - Počítač - Antivírus a antispyware - Vylúčenia
GL
Díkes, malo by to byť OK, no nedá sa mi zvýšiť ti karmu.
-
Dildogripak
Medium Professional
No problem, som rád že som pomohol