Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ja sa ospravedlnujem, ze to tak vyznelo, ale napisal som to na zaciatku tak v globale, ze "nespominam si, ze by tu niekto nikomu niekedy...", az potom som hovoril o sebe :)

no neviem, ked striedat auta kazdy rok, tak este o dovod viac vyberat z jazdeniek - castokrat sa da pri dobrej kupe auto predat za tu istu cenu :)

vonavucke auto moze byt celkom fajn, ale ked som naposledy zabiehal jednu fabiu, na vonu cerstveho plastu a lepidiel som sa moc nesustredil, mal som akurat dojem, ze na fungel novom aute coskoro pokazim nejaku drobnost alebo to kdesi skrtnem na parkovisku :)

sundevil: to, co si napisal, vobec nemusi byt pravda... okrem ineho investicia to teda nie je, ale ked mi ma kdesi zmiznut podstatna cast mojich penazi, tak ma zaujima kam a co za to dostanem...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

sef auta nepredava hned koncia vo firme kvoli odpisu 4 roky,nekupuje zase auta ze miliony (Civic.CRV,A3,Oktavia a pod.) nedavno sme predavali firemneho Swifta aj Ford Fokus obe cca 200 000km a 6 rokov Swift 3500 a Fokus 4800€
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak pokial ma na to takyto zavazny dovod (dane, prispevky pre ztp apod.), potom je to v poriadku, to hovorim uz od zaciatku :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mozno by este bolo vhodne do debaty zaviest takeho experta ako som ja co by si nove auto (nove chap aj 5 rocne to je pre mna nove auto stale) hoci financie by na to boli.
Mne tie nove ekosracky plnene recyklovanymi plastami totiz nic nehovoria a dufam, ze az budem kupovat dalsie auto najdem nejaku kvalitnu starobu v dobrej kondicii.
Musim sa drzat motta "stare-dobre" lebo jednoducho sa v ziadnom novom aute dobre necitim. A co sa tyka hore spominaneho porovnania nove polo plnka vs. rocne bmw, ja by som zase ani nad tym polom neuvazoval dovody rozpisovat nebudem.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

nechcem rýpať ... ale čo znamená "plnka" u Pola :) .. v porovnaní s BMW .. samozrejme o jazdných vlastnostiach tu reč nemôže byť.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ak niekto jazdí v meste/v okrese/maximálne kraji a nepotrebuje reprezentovať, tak nové je veľmi pochybná "investícia". Na druhej strane, čo sa týka kúpy ojazdeného, tak peniaze, ktoré ušetríš je z ekonomického hľadiska len cena za záruku a právnu istotu, že auto je nekradnuté/exkvované/zalízingované...
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

neviem co je natom nepochopitelne? ze mam Polo v plnej vybave + nejake tie priplatky, niektori masturbanti ktori rozdavaju karmu asi to chapu tak ze porovnavam BMW a Polo
aspon sa podpiste k svojmu nazoru
PS:ukazte mi 1-2 rocne BMW do 14k € s malym najazdom s lepsou vybavou lebo akosi ho neviem najst
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Hľadám combi okolo 5 tisíc €. Podmienky :

- R.v. >2005
- diesel
- 6 stupňový manuál
- pohodlné dynamické odvezenie 4 ľudí + batožina - viac ako 80kw motor
- v prípade dovozu už prihlásené na SK značky
- automatická klíma
- potešilo by - xenóny, zimné obutie

Čo som pozeral, tak sa pohybujem na hranici :

- starého Mondea Combi = dosť veľký nájazd skoro na každom kuse + zvláštny pocit stočenia u veľa kusov
- novší Focus Combi = menšie ale ešte stále ok
- Francúzi = Laguna, Peugeot - vaše názory na Lagunu? http://renault-laguna-grandtour.autobaz ... 41567.html - auto nevyzerá vôbec zle, ale spoľahlivosť pri takom nájazde? (nejedná sa presne o tento konkrétny kus - všeobecne)
- Opel Vectra Combi - vozím sa sem tam v sedane ako spolujazdec a je to príjemné vozenie. Ostáva otázka spoľahlivosti. Mne padol do oka tento kúsok : http://opel-vectra-caravan.autobazar.eu ... 22248.html - je to také hranate auto, ale vzhľadom na to, že som mladý človek, tak sa mi to páči. Čiže ostáva motorická stránka veci.

Je tu možnosť aj akceptovania liftbacku s veľkým kufrom ( Mondeo, Vectra, Octavia napríklad - tam je problém s cenou )
Ďuľa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ďuľa »

Ahoj johny541
čo sa týka nájazdu 190 000 + nevidím vtom problém , pokiaľ sa jedná o diesel ale záleží na akých cestách auto jazdilo , pokiaľ iba dialnice tak ani 300 000 na diesel nie je nič :)

Ale ja by som šiel do Opla , asi zato , že to je môj luskáčik :)
konkrétne tohto typu som sa obával len náhrd.dielov , veľa caravanov po SR nejazdí ..
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Johny ..ten caravan je veľmi pekný ... ale má tam 18ky. nevieš v akom stave sú gumy ktoré sú tam teraz. A kupovať nové, nebude tiež potom lacná záležitosť :)
Viem, že je to len detail ... ale cena pneumatík je omnoho vyššia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiez som za ten Opel, Mondeo za 5000€ tazko kupis dobre podla tvojich predstav.
190tkm na diesel je smiesna hodnota, taka zabehuhodna avsak vela ludi tu so mnou bude nesuhlasit, viem, co narobim stocim si auta lebo uz mali byt motory v prdeli :D
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

co hovorite na taku audi a4 avant okolo 2006 rv. , cca 200tis.km 1,9-2.0tdi , je to vela ? pripadne ake investicie bude treba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Investicie bude treba take, podla toho v akom stave je to auto. Mozno nebudes okrem oleja menit najblizsi rok nic, mozno do toho budes musiet vrazit 2000 eur.
Marlo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marlo »

Chalani zhanam auto uz nejaky cas ... najazd nie moc velky za rok .. prevazne mesto a okresy.
Urcite benzin to som si isty.
O com momentalne uvazujem je ford focus II 1,6.
Cena 3500-4000 ... asi dost tazko do tej ceny zozeniem .. na benzin je velmi malo inzeratov.
Pripadne poradte nieco ine co by stalo pozriet.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Kámo, Focus II 1.6 som zháňal viac ako pol roka. Non-exist a ak sa náhodou vyskytne, tak do 2 dní je po ňom.
Ak ideš po tomto, musíš doviesť alebo mať bohový luck.
EDIT: A čo si pamätám ceny, tak pod 5000 nešlo nič a to máš spodnú hranicu ceny rozumej, horšie kusy idú za toľko.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Je tu možnosť, že budem predávať môjho oranžového Leona 1M 1.4 16V 55kw - vynikajúci na behačky po meste a okreskách. Ak by mal niekto teoretický záujem, SS.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

J10 napísal:co hovorite na taku audi a4 avant okolo 2006 rv. , cca 200tis.km 1,9-2.0tdi , je to vela ? pripadne ake investicie bude treba.
2.0 PD je celkom problemovy motor bohuzial. Vyriesene od polovice roku 2008 cca. 1.9TDI je ok ale b6 a b7 sa u nas tazko hladaju v dobrom stave, evidentne TOPSTAV znamena casto buracaka/skladacka/zdieracka.. Nakladnejsie su ramena a tlmice co pri nasich cestach sa asi premietne skor ci neskor. Velmi zalezi na stave auta ako pri vsetkych
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... -nich.html ai ked to nieje nic nove.. znova jeden pripad z mnohych....
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Aspon ze to riesia a nemavnu rukou :-)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

J10: ako hovori psycho, tu pumpu-dyzu nebrat, dvojliter az ten commonrailovy... radsej tu naftovu 1,9l, pripadne nejaky benzin... 200 000 nie je vobec vela, ale aj tak davaj bacha na stav...

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2013, 0:39)
chalani, passata sestvalcoveho nechce niekto? 2,8l, B5,5, 2005, uplne plna vybava, nezavisle kurenie, predne aj zadne vyhrievane, bixenony, prezutie, atd... bezchybny stav, v pripade zaujmu viem dodat uplne zdarma aj splynovac v hodnote 1500e... na cene sa urcite dohodneme, pre znamych z fora obzvlast :wink:
Napísať odpoveď