Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
ahojte , preco nepocujem hracov na jailbreaku ked hovoria ?
vycisti si usi, to pomoze
Asi máš zle nastavené hlasitosti mikrofónoviceman751 napísal:ahojte , preco nepocujem hracov na jailbreaku ked hovoria ?
A ak to nebude tým tak áno
-
skfrajerko
Novice
Čawko všetci je tu taka vec že zháňam server technika na csko 1.6 čiže pre môj portál kto by mal záujem stačí napísať na môj e-mail : [email protected] Pokiaľ mate záujem o miesto napíšte tam tvoj životopis čiže trošku osobný ale viac o csku čiže vaše skúsenosti atď tak dík

-
metrix0007
Expert
caute mam otazku na cs 1.6 hravam teraz pre vas ai zbytocny server soccerjam a asi polovica z hracov tam s duckom tak rychlo skace a vlastne su hned pri lopte neviete ako sa to robi nemyslim boost jump ani long jump ale toto neviem ci mam dat nieco do konzoli alebo do cfg
-
lekoklatik
VIP
Pokial si dobre spominam tak za begrip script sa dava ban (sice boh vie ako je to na serveroch s takym ultra mega modom). Najdi si na nete begrip.
-
metrix0007
Expert
begrip ja viem mam ho
Nemyslis Ground Strafe(GS) alebo Stand-up ground strafe(SGS)?
-
metrix0007
Expert
asi toto co vravis kuknem na youtube nieco ale mohli byste mi povedat jaksa to robi ak to viete
este bysom dodal ze oni nebocia do stran a nevyzera to ako strafe ale proste oni idu rovno a skackaju pritom tak nizko ako begrip asi spravia takych 5 skokov a oni vravia ze staci skorolovat duck na koliecku ale to nejde
este bysom dodal ze oni nebocia do stran a nevyzera to ako strafe ale proste oni idu rovno a skackaju pritom tak nizko ako begrip asi spravia takych 5 skokov a oni vravia ze staci skorolovat duck na koliecku ale to nejde
Asi myslis to groundstrafe.. Pohladaj si na youtube nieco ako "cs 1.6 ground strafe tutorial"
leko ale begrip sa da naucit, nie je to tazke, len deckam sa nechce
tak ako cvicit fastzoomy s awp
tak ako cvicit fastzoomy s awp
Uz par dni sa pohybujem strasne spomalene,aj skacem spomalene a ked stlacim WALK,tak sa pohybujem este pomalsie.Spomalene aj padam z budov,alebo ked vyskocim,cely skok je spomaleny ako keby som bol na mesiaci,cim to moze byt?Vsetko je spomalene,este aj strielam spomalene,drzim plnu davku z karabiny a akoby som strielal po davkax,respektive tukal na mys,namiesto drzania.Kde by mohol byt problem?
To neviem,no hravam ho uz dlho a takyto problem mam prvy krat,hra neseka,len ja sa pohybujem spomalene.Som najprv myslel,ze sa mi neako zaseklo tlacitko WALK a preto idem pomaly,no ked som ho podrzal,isiel som este pomalsie.
Mam 93-94 FPS a 33 ms (mozno MSL02) je to tam tak divne vypisane,akoby cez seba tak to neviem rozlustit.
Vyriesene,robia to nove graficke ovladace,dal som spat starsie a uz je vsetko OK.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 22:50)
Nezobrazuju sa mi nasprejovane loga uz par rokov,mozem to mat niekde v nastaveniax vypnute?Kamosovi idu normalne.
Mam 93-94 FPS a 33 ms (mozno MSL02) je to tam tak divne vypisane,akoby cez seba tak to neviem rozlustit.
Vyriesene,robia to nove graficke ovladace,dal som spat starsie a uz je vsetko OK.
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 22:50)
Nezobrazuju sa mi nasprejovane loga uz par rokov,mozem to mat niekde v nastaveniax vypnute?Kamosovi idu normalne.
Mám problém s CS:GO serverom. Pred koncom mapy nabehne hlasovanie o ďalšej mape a bez ohľadu na to, aká mapa bude vybraná, nezmení sa a zostane tá, ktorá sa zrovna hrá.
Už som vyskúšal všelijaké pluginy do SourceModu, pomenil príkazy a neviem čo všetko a aj tak sa mapa nezmení, stále sa hrá tá istá. Nevie niekto ako vyriešiť tento problém?
// Takže už som našiel chybu. V configu server.cfg bol príkaz "mp_match_end_restart" nastavený na hodnotu "1", čo spôsobovalo, že mi reštartovalo mapu na konci a nezmenilo sa na inú.
Už som vyskúšal všelijaké pluginy do SourceModu, pomenil príkazy a neviem čo všetko a aj tak sa mapa nezmení, stále sa hrá tá istá. Nevie niekto ako vyriešiť tento problém?
// Takže už som našiel chybu. V configu server.cfg bol príkaz "mp_match_end_restart" nastavený na hodnotu "1", čo spôsobovalo, že mi reštartovalo mapu na konci a nezmenilo sa na inú.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Si vytvor vlastný server config a zadefinuj ho gamemodes_server.txt + vytvor aj vlastnú mapgrupu ktorú potom zadefinuj aj do spúštacích parametrov servera. Je to momentálne najistejší spôsob...následne už len stačí keď vypneš to "vstavané votovanie" a použiješ externý plugin, napríklad ten ktorý je priamo v SM.
Ak hrávate niekto CS:GO, môžete prísť pozrieť na nový server, IP: 178.63.56.67:27016
Je to klasický public s competitive módom (max. počet kôl je 30, čiže nastavenia ako pri CW zápase), v mapliste sú SE mapy (dust2, inferno, nuke, train) a mirage od Valve. Na konci kola prebehne hlasovanie o ďalšej mape.
K serveru je spravený aj web: http://www.ffacsgo.6f.sk, kde sú všetky potrebné informácie.
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2013, 10:02)
Nevie niekto ako vyradím môj server zo zoznamu pre matchmaking a ostatné módy? Párkrát sa mi stalo, že sa na server napojilo niekoľko ľudí a mal tam začať matchmaking zápas. Potrebujem nejaký príkaz, ktorý zakáže pripojenie na môj server z matchmaking lobby a aby server nevyhľadávalo ani pre Demolition a Arms Race.
Díky za radu (k+)
Je to klasický public s competitive módom (max. počet kôl je 30, čiže nastavenia ako pri CW zápase), v mapliste sú SE mapy (dust2, inferno, nuke, train) a mirage od Valve. Na konci kola prebehne hlasovanie o ďalšej mape.
K serveru je spravený aj web: http://www.ffacsgo.6f.sk, kde sú všetky potrebné informácie.
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2013, 10:02)
Nevie niekto ako vyradím môj server zo zoznamu pre matchmaking a ostatné módy? Párkrát sa mi stalo, že sa na server napojilo niekoľko ľudí a mal tam začať matchmaking zápas. Potrebujem nejaký príkaz, ktorý zakáže pripojenie na môj server z matchmaking lobby a aby server nevyhľadávalo ani pre Demolition a Arms Race.
Díky za radu (k+)
-
Pigesko
King
Mám tu gift na CS 1.6 (obsahuje aj Condition Zero)...ak sa tu nájde nejaký NS, darujem. 
Zdravím chcel by som poradiť rozchodil som si csko na windows 8 mne ide všetko v pohode, no kolegovi ktorý má Windows 7, grafickú kartu "Intel HD Graphics - Core i3 " najnovší ovládač, skúšali sme rôzne verzie cska, aj pre verzie win 8, aj nastavenie kompatibility..
Csko nezapne len uvodnu obrazovku a prebliknu ikony(a vypne). Grafika je preistalovana ovaldače su v pohode, DirectX 11 neviem v čom moze byt problém..
Dakujem za rady..
Csko nezapne len uvodnu obrazovku a prebliknu ikony(a vypne). Grafika je preistalovana ovaldače su v pohode, DirectX 11 neviem v čom moze byt problém..
Dakujem za rady..
-
Pigesko
King
darujem ďalšie gifty na CS 1.6...
steam: piginecko3
steam: piginecko3