Samsung Galaxy S III
Re: Samsung Galaxy S III
Nemôžem to nájsť ... a ak niečo aj nájdem, neviem zistiť či to je ten cover na pôvodný kryt, alebo kryt mobilu sám o sebe ...
-
vladenko007
VIP
Nevedel som či to mám dať do aplikácii alebo sem. Jedná o Samsung Galaxy SIII.
Môže mi niekto vysvetliť čo znamenajú tieto 4 rôzne teploty označené šípkami. Obrázok 1
Dalej sa chcem opýtať majitelov SG SIII prečo default počasie ktoré je na tomto telefóne sa nechce aktualizovať. Ak ho pridám na plochu tak funguje raz sa aktualizuje a potom už nie a nefunguje ani manuálne. Ani cez Wifi ani cez data operátora. Internet mám nastavený správne tak aby mi to šlo.
Obrázok 2,3
Ďakujem
Môže mi niekto vysvetliť čo znamenajú tieto 4 rôzne teploty označené šípkami. Obrázok 1
Dalej sa chcem opýtať majitelov SG SIII prečo default počasie ktoré je na tomto telefóne sa nechce aktualizovať. Ak ho pridám na plochu tak funguje raz sa aktualizuje a potom už nie a nefunguje ani manuálne. Ani cez Wifi ani cez data operátora. Internet mám nastavený správne tak aby mi to šlo.
Obrázok 2,3
Ďakujem
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa dane pocasie aktualizuje normalne ,chyba bude niekde u teba ,k teplotam, najvacsia dvojka je aktualne pocasie vonku ,trosja pod nou so sipkou smerom hore je maximalna predpovedana teplota na aktualny den , -4 pod tym je zas najnizsia hodnota pre dany den , realfeel teplota je teplota pocitova ,cize vonku moze byt napr -5 ale ked fuka jak slahnute tak mozes mat pocitovo aj -10 kedze ti je zimsie ,snad som pomohol .
-
vladenko007
VIP
Vďaka za vysvetlenie K+
Neviem či bude chyba u mňa. Všetky ostatné počasia ktoré som skúšal mi fungujú. Akurát to od samsungu nefunguje ako má.
Dnes ako som bol v tescu v Trnave na ploche vzadu majú predajnu mobilov. Vzal som do ruk SG SIII a pozrel na počasie. Taktiež nebolo aktualizovane asi 3 dni. Pritom v nastaveniach to má aby sa obnovilo po 1 hodine.
Neviem či bude chyba u mňa. Všetky ostatné počasia ktoré som skúšal mi fungujú. Akurát to od samsungu nefunguje ako má.
Dnes ako som bol v tescu v Trnave na ploche vzadu majú predajnu mobilov. Vzal som do ruk SG SIII a pozrel na počasie. Taktiež nebolo aktualizovane asi 3 dni. Pritom v nastaveniach to má aby sa obnovilo po 1 hodine.
Zdravím,
dnes som na svojej bielej S3ke objavil hore od jacku praskliny na zadnom kryte. Máte ešte niekto tento problém? Telefón mám ani nie pol roka, stále ho mám v originál silikónovom obale. Celkom ma to štve myslíte, že by som uspel na reklamácií?
Je to môj prvý a aj posledný Samsung, pri tej cene takéto spracovanie ďakujem už viac nie.
dnes som na svojej bielej S3ke objavil hore od jacku praskliny na zadnom kryte. Máte ešte niekto tento problém? Telefón mám ani nie pol roka, stále ho mám v originál silikónovom obale. Celkom ma to štve myslíte, že by som uspel na reklamácií?
Je to môj prvý a aj posledný Samsung, pri tej cene takéto spracovanie ďakujem už viac nie.
-
p4ra
Redeemer
Mam ho dlhsie, tiez stale v obale a podobny problem, ani ziadny iny odkedy ho mam som nemal.
-
cORP.
Addict
ja mam modru verziu ,nakolko som mal taky plastovy obal len na boky a zadny kryt dal som ho aj tak dole ,pretoze ciastocky ktore mi vosli popod neho mi aj tak poskodili zadny kryt ,cize nemam ziadny ,zpracovanie je na uvazenie to je pravda ,zacinam uvazovat ci nepredam a nezozeniem htc one x ,ktore mi vzdy bolo srdcu blizsie 
-
guess.whoo
Redeemer
janchi na reklamaciu rovno zabudni
ja som svoj modry nosil v puzdre, ktore chranilo cely zadok a boky, aj bez puzdra a ziadne praskliny som nespozoroval..
inak tiez nad tym rozmyslam cORP., ale este som sa neodvazil
ma slabsi fotak a to ma odradza - prave kvoli fotaku som presedlal z EVA na SGS3
ja som svoj modry nosil v puzdre, ktore chranilo cely zadok a boky, aj bez puzdra a ziadne praskliny som nespozoroval..
inak tiez nad tym rozmyslam cORP., ale este som sa neodvazil
To iste sa robi bratrancovi po 2 mesiacoch, pritom ho stale nosi vo flipcover puzdre. Cela zadna strana je popraskana, su tam take "vlasocnice"janchi napísal:Zdravím,
-
guess.whoo
Redeemer
tak to nie su praskliny ale skrabance...tie mam samozrejme aj ja, ale ja som ho uz v takom stave kupil a cital som, ze je to uplne bezne u kazdeho kusu.
prasklina je nieco ine
prasklina je nieco ine
jemu aj praska povrchovo. ak hovoris, ze je to bezne tak to je velka hanba samsungu, ze telefon za 400€ ma po 2 mesiacoch take poskodenia. pritom bol noseny v puzdre
-
guess.whoo
Redeemer
az take ako na prvej foto nemam, len fakt take jemne vlasocnice vzadu cca v strede, ale to nie je ani vidiet poriadne, len ked si to natocim na svetlo. mne to nejako neprekaza. Ano HTC ma ovela lepsie riesene kryty a kvoli tomu zvazujem prechod
reklamujte to
-
D4vid
Medium Star
Mne po tom telefone prešlo auto. Kryt je doškrabaný a trošku preliačený, displej bol vymenený...
Ale takéto niečo vzadu nemám. Mám modrú verziu.
Čo robíte s tými telefónmi?
Ale takéto niečo vzadu nemám. Mám modrú verziu.
Čo robíte s tými telefónmi?
No mal som nejaky cas origo cover na zadnu stranu (nejaky slim case, priesvitny, 2ks v baleni za cca 10e), boli plastove (nie silikonove) a taktiez mi doskriabali zadny kryt. Mam bielu verziu. najskor to vyzera iba ako spina, no neskor to clovek zacne drhnut a zisti, ze to dole neide 
-
Arkaz
Addict
Preto som ja mal pod tym original slim case aj full body foliu
prevencia nadovsetko. Tak isto teraz na xperiu z mam full body a taky slim Case
-
cORP.
Addict
pre tych ktory sa nejako viac venuju svojmu telefonu , prave beha po svete najaktualnejsi firmware pre polsko s oznacenim I9300XXEMD2 ,u mna mal cca 60 mb ,ak ho niekto z vas dal tak sa chcem spytat ci si vsimol nejake zmeny ,mne sa nejako prestal restartovat co ma v poslednej dobe velmi hnevalo ,nic ine som nepostrehol
Bola to oficiálna aktualizácia práve kvôli tým reštartom, nič iné som si nevšimol
.. Už ale netrpezlivo čakám na 4.2.2...
-
cORP.
Addict
ja to iste ,no tie restarty boli brutalne ,ku koncu sa mi restartoval a zamrzal viac krat do dna ,obcas sa len tak vypol alebo dioda svietila a displej odomknut nesiel ,snad to uz prestalo
mne to isté narazil som na aktualizáciu len náhodne keď som to už začal riešiť. Tiež sa mi reštartovával a kade čo...po aktualizácii je všetko v poriadku len keby chceli spraviť niečo s defaultným dialerom lebo zo zamknutej obrazovky kým ho otvorí tak aj zabudnem komu som chcel volať..