P: HTC Sensation
-
mikulasko0
Amateur
Re: P: HTC Sensation
Neviem prečo som ja tu ten zly teraz ... povedal som ,že dam mobil do servisu ked budem mat čas a to aj urobim , ale este som sa k tomu nedostal , zatial mi len leži v skrini ... ako keby ti nestačilo ,že si mi posral mobil , ale este tu pis hovadiny ... žiadny inz. som nerobil http://mobil.bazos.sk/inzerat/22450625/ ... abicou.php tu je moj jediny , este povodny inz. , este som ho nezmazal a teraz akože každy kto predava htc v okoli ke to musim byt ja ?
-- 05 Mar 2013, 16:14 --
A dodam ,že v servise som nebol lebo mne to neponahla a peniaze som potreboval na ine veci a viem ,že keby som ho už dal do servisu opravit tak budem potrebovat viac penazí a tie som nemal ... a nečakal som ,že teraz ked tu par dni nepridem budem ja ten ... hajzel čo tu niekoho oje*** .
-- 05 Mar 2013, 16:14 --
A dodam ,že v servise som nebol lebo mne to neponahla a peniaze som potreboval na ine veci a viem ,že keby som ho už dal do servisu opravit tak budem potrebovat viac penazí a tie som nemal ... a nečakal som ,že teraz ked tu par dni nepridem budem ja ten ... hajzel čo tu niekoho oje*** .
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co take si mal na praci, ze si si nenasiel par minut na to, aby si ho tam odniesol? a o akych peniazoch tocis? nemas tych par eur na ten servis alebo co?
A prečo ho predávaš ako plne funkčný za 150€?
no mulatt tu pisal ze ti poslal peniaze aj na ten servis (resp. diagnostiku) ... tak ako ti vlasnte poslal vsetky peniaze pod podmienkou diagnostiky koho chybou bolo zapricinene poskodenie... ako nic v zlom ale traz mi to pride take ze uz peniaze mas tak ta to nenahli.. (v tomto s mulatt-om nesuhlasim, osobne by som ti zaslal peniaze len na diagnostiku a az po nej by som v pripade dokazania mojej viny poslal zvysok...)
ty ho nemas dat opravit, ty mas dat spravit iba diagnostiku, a to si za tyzden nedal..preto si ten zly 
-
uplink
VIP
mikulasko0 - Teba nepoznám, Mulatta áno. Prehodil som s ním už nejakú tú vec čo sa týka obchodovania, chalanisko dopredu posiela peniaze, rozumieš tomu gestu? Zatiaľ čo na Tvoje meno moc dobrého svetla nepadlo. Čiže ak sa dá, tak Ťa poprosím vrátiť mu tých 60 eur, ak nie, tak si s nimi uži, za 50éčiek máš lacnú kur*u na pol hodinu, za 70 na hodinu, aspoň u nás v Ba a nestrápňuj sa ďalej pýtaním [žobraním] peňazí od druhých a o*ebávaním. Ako som napísal v inej téme, kde nie je plamienok, nevznikne požiar. Takže buď je Mulatt, ktorý má 6 pozitívnych hodnotení u nás na fóre z nejakého neznámeho dôvodu klamár [ako seriously?], alebo si podvodník Ty. A vzhľadom na to že Mulatt má zázemie tu na fóre a viacero ľudi ho pozná, tak je úplne jasné že podvodník budeš pravdepodobne Ty [thx! cpt. obvious!]. Vyhrážať si tu nebudem, nemám ako, si z KE či od kiaľ, tak isto Ti nejdem nadávať, takí ľudia ako Ty zdochnú obvykle na rakovinu, alebo iné svinstvo, poprípade im zrazí niekoho v rodine, či sa im stane iná katastrofa. Vieš, tento svet hoci je ovládaný mafiou, zlodejmi, megakoncernmi a grázlami, všetci do jedného trpia, na niečo, či už zdravotne, alebo v rodine. Nie sú to spokojní ľudia, nespávajú dobre, aj keď vravia že áno. Sú bohatí, ale majú sa sakra zle, preto berú drogy, pijú, nie sú jednoducho šťastní. Klamú dokonca aj v tom že im je zle, aby ostatní nevideli že sú svine. Čiže Teba ako sa zvykne hovoriť, život vytresta[l] dosť a ešte len vytrestá, ak neprestaneš robiť to čo robíš.
Hawg
Hawg
-
pablo64
Medium Star
mna sa to sice netyka , ale 100 bodov , krajsie by som ani ja nenapisal 
uplink: asi tak 
mikulasko: nic viac sa od teba nechcelo iba dokaz, ze je telefon nefunkcny. od 25 februara (ako ti prisli lowe na ucet) si tu nepachol a nesiel si ani na ziadnu diagnostiku co je 5€. ak ti to robi taky problem tak mi ten telefon posli a ja ho dam na tu diagnostiku
mikulasko: nic viac sa od teba nechcelo iba dokaz, ze je telefon nefunkcny. od 25 februara (ako ti prisli lowe na ucet) si tu nepachol a nesiel si ani na ziadnu diagnostiku co je 5€. ak ti to robi taky problem tak mi ten telefon posli a ja ho dam na tu diagnostiku
-
ZappBrannigan
Darca
Mulatt reklamuj platbu...kymto ide..pre teba je to mozno malo, ale mu aspon zjazis radost
))
-
mikulasko0
Amateur
On posielal peniaze za to poskodene a prilepene sklo ako sam pisal .mmm273 napísal:no mulatt tu pisal ze ti poslal peniaze aj na ten servis (resp. diagnostiku) ... tak ako ti vlasnte poslal vsetky peniaze pod podmienkou diagnostiky koho chybou bolo zapricinene poskodenie... ako nic v zlom ale traz mi to pride take ze uz peniaze mas tak ta to nenahli.. (v tomto s mulatt-om nesuhlasim, osobne by som ti zaslal peniaze len na diagnostiku a az po nej by som v pripade dokazania mojej viny poslal zvysok...)
Ked tu dam foto zo servisu tak potom mi možno uverite .
Uplink - k tomu nemam čo dodat .. to sa este uvidi ked tu dam to vyjadrenie .. a nemusite tu hned písat , že som podvodník .
dookola ta ista pesnicka ako vsetci uvidime a vyjadrenie zo servisu nikde, dokaz nikde, diagnostika nikde
posli mi ho a dam ho na diagnostiku za vlastne kedze nemas 5€
-
mikulasko0
Amateur
Tento tyžden ho už dam do servisu , ja som to bral tak ,že si posielal peniaze za to sklo a ja par dni vydržim na inom mobile ... ved aj dovod predaja bol ,že som ho nepoužival a ležal v skrinke takže mi to neponahlalo lenže toto som nečakal a doteraz som ten mobil vobec neriešil .
ked dam foto, ked ho dam na diagnostiku, ked ked ked... stale len ked
seres si do huby pekne sa ti to vrati a 100x horsie
dalsi tyzden prec. to tak dlho trva diagnostika alebo stale hladas servis, ktory ti napise vyjadrenie ake chces 
Myslím si, že ťa už má maximálne a absolútne v 3,14či, peniaze od teba dostal, tak čo by si ešte chcel 
ved to mi je jasne
peniaze necakam, len s malou dusou som cakal na to vyjadrenie, mozno mu ho aj dali a dopadlo to nejak takto --> 
-
Arkaz
Addict
No co pani nic ? je mikulasko0 teda uz officialny odrbavac ?
Nvm co vsetci riesite len mikulaska. Mulatt sa totiz tiez zachoval na past. Tak tu nepiste ako ma kladne hodnotenie atd. Posrali to zjavne obaja.
Peace
Peace
Zamknite to tu uz niekto, stale sa to dookola otvara a mikulasko tu uz nepachne. myslim, ze pomaly 2 mesiace su dostatocna doba nato aby si kazdy spravil vlastny nazor
-
DeFeAt
Medium Professional
zwaro to napisal blbo, no takisto si myslim ze keby ti dosiel norm telefon, a teda by sa ti ho podarilo opravit alebo co, tak by si bol spokojny ale kedze sa ti ho nepodarilo fixnut tak si sa ho chcel ryhlo zbavit a to je velmi dobry dovod na to aby si niekto utvoril tu svoju mienku
nabuduce sa rozmysli ci budes opravovat vlastne alebo cudzie
pointa kupi lacnejsich telefonoch pretoze su pokazene, ze ked si to opravis tak budes mat za dobre peniaze telefon, no risk je ze sa ti to nepodari, ty si ten risk chcel hodit nanho..
na druhej strane je pekne ze si mu poslal peniaze, no ocividne si sa ho chcel len zbavit (co sa ti ani necudujem)...
nabuduce sa rozmysli ci budes opravovat vlastne alebo cudzie
pointa kupi lacnejsich telefonoch pretoze su pokazene, ze ked si to opravis tak budes mat za dobre peniaze telefon, no risk je ze sa ti to nepodari, ty si ten risk chcel hodit nanho..
na druhej strane je pekne ze si mu poslal peniaze, no ocividne si sa ho chcel len zbavit (co sa ti ani necudujem)...