Len kamarat
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Len kamarat
povedz jej, ze bud budete viac ako kamosi,alebo nic... ved teba toto uplne nici a myslim si, ze si v takej pozicii kde len trpis a tymto krokom doslova nemac co stratit.. krista sak si chlap tak naber gule. Aj moja byvala si o mne myslela ze som makky a ze nemam gule.. holt, povedal som jej, ze sa snou chcem rozist a uz sa jej chovanie z minuty na minutu zmenilo.. a aj tak som to spravil nakoniec.. a nic som nestratil,ale vela som ziskal, lebo ma to cele nicilo
drzim palce
Okej, takze ideme spolu na kocert, skusim sa tam spravat tak aby to vyzeralo ze chcem nieco viac, ak sa po tom koncerte uz nic nezmeni, vykaslem sa na to ..DEVZYO1G napísal:Ja som tiež v deep friendzone, Uz niekoľko krát som si povedal že to nechám tak - ignore a začnem sa venovať inej ale v tom sa vždy stane niečo co mi to proste nedovolí, neviem prečo ..
Vrchol je že to dievča dokonca normálne žiaril na ostatne dievčatá s ktorými sa rozprávam ..
áno viem že som naivný dick ked si myslím že by s toho niečo mohlo byt,
Daj vediet ako to dopadlo...moj nazor je ze asi nic moc si stale friendzone ona neni pripravena na vztah a flirtuje s 10 naokolo 
Čau, ja mám podobný problém a žiadam vás o vaše názory a rady. Odcestoval som do zahraničia a spoznal som tu ženu (Slovenku), ktorá sa mi od začiatku páčila. Začal som sa z ňou stretávať, chodil som z ňou po meste, chodili sme spolu na kávu, do baru a dokonca sme spolu aj športovali (behali sme). Myslel som, že jej ide o niečo viac, tak ako mne, keďže trávila zo mnou voľný čas. Rozhodol som sa, že ju pozvem na obed - ona samozrejme súhlasila a, že jej dám na javo o čo mi ide. Keď sme boli na tom rande priniesol som jej kvety - tvárila sa nadšene, choval som sa ako gentlman - otváral som jej dvere,... pekne sme sa rozprávali celý čas (žiadne trápne ticho) a keďže som ju pozval ja, tak som aj všetko zaplatil. Na konci rande som sa jej zdôveril, že som sa z ňou cítil veľmi príjemne ona povedala to isté a spitál som sa jej či by si zo mnou ešte vyšla, že sa jej ozvem - samozrejme tiež súhlasila. Prišiel som na byt šťastný z dobrým pocitom. No neskôr som si všimol na facebooku, že tam hodila klip aj keď ona na facebook skoro nič nedávala - bol to tento klip . Jeho text je takýto: "nikdy by som nemohla byť tvojou ženou", " nikdy by som nemohla byť pre teba ten správny typ dievčaťa"..........
Veľmi ma to naštvalo, považoval som to za kruté a detinské, že mi to nepovedala do oči, tak som jej napísal, že musím nad tým stále rozmýšľať - či je ten klip, obsah jeho textu zameraný na mňa alebo či si to domýšľam. Ona odpovedala takto: "Domýšľaš si. Mne sa páči ta pesnička a teba beriem len ako kamaráta. Je mi ľúto ak si si myslel niečo iné." Na to som reagoval tak, že to rešpektujem a zo všetkým som sa jej ešte zdôveril , že sa mi páčila od začiatku.... A ona zas: "Ja som ta vždy brala a stále beriem ako kamaráta." Naštval som sa a vypísal som jej dlhú správu o veciach, ktoré sa mi nepáčili, ohľadom jej správania - a že takto sa kamarát ku kamarátovi nechová. Že kamarát sa nepretvaruje a nehovorí, že mu z ním bolo dobre a potom svoj nezáujem vyjadruje trápnym klipom na facebooku. A že ja mám veľa kamarátov z ktorímy si rozumiem a hľadám kamarátku, priateľku a zároveň aj milenku v jednej osobe a že či si vôbec uvedomuje čo to znamená byť mojou kamarátkov. Ona odpísala, že to sú len moje názory a domýšľanie.
Ubehol od toho už týždeň a stále na to myslím a nemôžem spať, mám nutkanie sa jej za svoje posledné slová ospravedlniť. Reagoval som podľa vás správne, neviem či sa na to vykašľať a ísť ďalej a keď ju stretnem – proste si ju nevšímať? alebo sa jej ospravedlniť, pretože ju moje reakcie asi urazili. Poraďte mi prosím.
Veľmi ma to naštvalo, považoval som to za kruté a detinské, že mi to nepovedala do oči, tak som jej napísal, že musím nad tým stále rozmýšľať - či je ten klip, obsah jeho textu zameraný na mňa alebo či si to domýšľam. Ona odpovedala takto: "Domýšľaš si. Mne sa páči ta pesnička a teba beriem len ako kamaráta. Je mi ľúto ak si si myslel niečo iné." Na to som reagoval tak, že to rešpektujem a zo všetkým som sa jej ešte zdôveril , že sa mi páčila od začiatku.... A ona zas: "Ja som ta vždy brala a stále beriem ako kamaráta." Naštval som sa a vypísal som jej dlhú správu o veciach, ktoré sa mi nepáčili, ohľadom jej správania - a že takto sa kamarát ku kamarátovi nechová. Že kamarát sa nepretvaruje a nehovorí, že mu z ním bolo dobre a potom svoj nezáujem vyjadruje trápnym klipom na facebooku. A že ja mám veľa kamarátov z ktorímy si rozumiem a hľadám kamarátku, priateľku a zároveň aj milenku v jednej osobe a že či si vôbec uvedomuje čo to znamená byť mojou kamarátkov. Ona odpísala, že to sú len moje názory a domýšľanie.
Ubehol od toho už týždeň a stále na to myslím a nemôžem spať, mám nutkanie sa jej za svoje posledné slová ospravedlniť. Reagoval som podľa vás správne, neviem či sa na to vykašľať a ísť ďalej a keď ju stretnem – proste si ju nevšímať? alebo sa jej ospravedlniť, pretože ju moje reakcie asi urazili. Poraďte mi prosím.
-
Croven
Star
jasne,ospravedln sa jej nech vidi, ze si muziatko...
urcite nie,proste vyser sa na nu,bude to len pre teba trapenie. Ty na nu myslis cely tyzden a ona si na teba ani nespomenie (ver tomu je to tak!) alebo si na teba spomenie ako na 100 ostatnych ludi ktorych pozna
drzim palce
-
Grim
Darca
...napísal si pár blbostí, ale neospravedlňuj sa...kašli na ňu...ak hľadáš frajerku, ona ňou nebude...
-
Fabo
Hardcore addict
Tematicky. Netreba sa nechat stiahnut do pozicie ze vas vidi, ako v tom klipe, ako personal hotela alebo nieco v tom zmysle. To potom nie je ani kamaratstvo ani nic a rozhodne nie vztah.
Toto mi pride vtipne na vacsine "friendzonov", ze dievca pouziva slovo "kamarat" resp. "dobry priatel" ale externy pozorovatel vidi vyraznu jednostrannost. Schvalne niekedy skuste ziadat takuto babu o nejaku laskavost, obavam sa ze velmi casto sa svojmu kamaratovi, s ktorym je taka dobra kamaratka ze o to kamaratstvo nechce prist, vyserie na hlavu. Liek je na to len jeden. "Ja uz kamaratov mam dost, chcem priatelku"
pravidlo dievčat: kamarát akurát
Ja teda neviem, ale ak slečna na mňa očividne serie, tak mi to dáva jednoznačne na javo, že na mňa serie. Teda tým chcem povedať, že ak si deep friendzone zaškatuľkovaný, tak sa z toho nevyhrabeš. Ja som strkal prsty a jazyk do nejednej slečny a bol som len kamarát. Je to o ich názore, že sa mi nepáčiš, alebo ti chýba nejaká vlastnosť,ktorú ona požaduje respektíve nie je schopná akceptovať. To, že žiarli je do určitej mieri normálne, mne tiež vadilo keď sa moje platonické lásky prezentovali na facebooku fotkami s hodinovými prateľmi. Ak sa na koncerte nedáte do kopy, alebo aspoň nedohodnete na stretnutí, na ktorom by ste si vyjasnili vzájomné postoje, tak na to kašli. DEVZYO1G prídeš mi ako inteligentý človek a navyše debatér, voči ktorým mám úctu, takže nerob bežné chyby. Ak si kamarát a neuhráš to ani na friends with benefits, tak na danú dievčinu kašli a lov v mori ďalej