Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
čas je podstatný v tom, že čím väčšia budova tým dlhšie padá
napr. táto pri demolícii padala veľmi rýchlo(cca 6 sekúnd) lebo je malá.
Keby to však nebola demolícia, tak by padala oveľa pomalšie.
napr. táto pri demolícii padala veľmi rýchlo(cca 6 sekúnd) lebo je malá.
Keby to však nebola demolícia, tak by padala oveľa pomalšie.
Cize to nebola ta sopka ? Lebo tomu som uz zacinal verit
K poslednemu videu. Podla mna pada od 17s do 21, takze 4s. Co ale nic neznamena, pretoze si nenapisal kolko by podla teba mala padat WTC a hlavne ako si k tomu cislu dospel. Napisal si iba, ze 15 a 22 je pre teba mala, co si tiez nicim nepodlozil.
Druha vec, na tomto videu krasne vidno ako najprv odpalia naloze, od spodu hore a az potom sa zacne budova rutit. Pri WTC ziadne vybuchy nie su samozrejme, co si si nejako sam pred sebou obhajil, ze pouzili novy sposob, kedy to odpaluju zhora. To by znamenalo, ze sa im podarilo odpalovat naloze live, presne v momente, resp, tesne pred momentom ako sa budova zruti do daneho podlazia. To je, dovolim si povedat, nemozne. Dalsia vec, ako vidno na videach. Ked odpalis naloz, budova nezacne padat okamzite. Je tam iste oneskorenie, pomerne vyznamne. Pri pade WTC ziadne nie je. Pada krasne plynuje.
Najdi mi jedno jedine video, kde sa demoluje budova zhora, naloze sa odpoluje presne v podlaziach, ktore sa rutia.
K poslednemu videu. Podla mna pada od 17s do 21, takze 4s. Co ale nic neznamena, pretoze si nenapisal kolko by podla teba mala padat WTC a hlavne ako si k tomu cislu dospel. Napisal si iba, ze 15 a 22 je pre teba mala, co si tiez nicim nepodlozil.
Druha vec, na tomto videu krasne vidno ako najprv odpalia naloze, od spodu hore a az potom sa zacne budova rutit. Pri WTC ziadne vybuchy nie su samozrejme, co si si nejako sam pred sebou obhajil, ze pouzili novy sposob, kedy to odpaluju zhora. To by znamenalo, ze sa im podarilo odpalovat naloze live, presne v momente, resp, tesne pred momentom ako sa budova zruti do daneho podlazia. To je, dovolim si povedat, nemozne. Dalsia vec, ako vidno na videach. Ked odpalis naloz, budova nezacne padat okamzite. Je tam iste oneskorenie, pomerne vyznamne. Pri pade WTC ziadne nie je. Pada krasne plynuje.
Najdi mi jedno jedine video, kde sa demoluje budova zhora, naloze sa odpoluje presne v podlaziach, ktore sa rutia.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Rád by som videl citáciu z oficiálnej verzie, kde sa tvrdí, že budovy spadli za 15 a 22 sekúnd.
Nemám problém tomu uveriť, len chcem vedieť, či si schopný aj samostatne uvažovať a hľadať a nie len kopírovať z tých weknowtherealtruth webov.
K tým tvojím "dôkazom".
Prvý obrázok: Budova sa rúca. No shit Sherlock.
Druhý obrázok: Budova sa stále rúca.
Tretí obrázok: Ruiny po páde budov.
Štvrtý obrázok: Znova sa rúca budova.
Piaty obrázok: Tieto fotky boli spravené počas "upratovania" trosiek v priebehu 2-3 mesiacov po 9/11, kedy spilovali(zbrusovali) stojace zvýšky nosníkov a pod.
Šiesty obrázok: Veľa prachu. Kde konkrétne vidíš dôkaz?
Siedmy obrázok: Neuveriteľné, budova sa znova rúca.
Takže si tu nepredložil žiadne dôkazy o demolácii, len kopu fotiek, na ktorých je ešte väčšia kopa prachu.
Ale ak teda, náraz lietadla a následný pád budovy považuješ za demoláciu, potom súhlasím. Budova bola zdemolovaná.
Nemám problém tomu uveriť, len chcem vedieť, či si schopný aj samostatne uvažovať a hľadať a nie len kopírovať z tých weknowtherealtruth webov.
K tým tvojím "dôkazom".
Prvý obrázok: Budova sa rúca. No shit Sherlock.
Druhý obrázok: Budova sa stále rúca.
Tretí obrázok: Ruiny po páde budov.
Štvrtý obrázok: Znova sa rúca budova.
Piaty obrázok: Tieto fotky boli spravené počas "upratovania" trosiek v priebehu 2-3 mesiacov po 9/11, kedy spilovali(zbrusovali) stojace zvýšky nosníkov a pod.
Šiesty obrázok: Veľa prachu. Kde konkrétne vidíš dôkaz?
Siedmy obrázok: Neuveriteľné, budova sa znova rúca.
Takže si tu nepredložil žiadne dôkazy o demolácii, len kopu fotiek, na ktorých je ešte väčšia kopa prachu.
Ale ak teda, náraz lietadla a následný pád budovy považuješ za demoláciu, potom súhlasím. Budova bola zdemolovaná.
Ľudia podali svedectvá o výbuchoch ktoré počuli pred pádom dvojičiek a tiež počas ich pádu.
Tomuto hovorím požiar budovy:
Nie ako pri dvojičkách, kde ľudia mávajú z okien. A tam že sa mala topiť oceľ?
http://1.bp.blogspot.com/-Hwc1t3wp7QQ/T ... rapped.jpg
Tomuto hovorím požiar budovy:
Nie ako pri dvojičkách, kde ľudia mávajú z okien. A tam že sa mala topiť oceľ?
http://1.bp.blogspot.com/-Hwc1t3wp7QQ/T ... rapped.jpg
link?veddy napísal:Ľudia podali svedectvá o výbuchoch ktoré počuli pred pádom dvojičiek
-
94jakub
Guru wannabe
Poprosím ťa, nevykrúcaj sa.
Chcem aspoň ten link na oficiálnu verziu, kde sa tvrdí, že budovy padli za 15 a 22 sekúnd.
Je mi jasné, že na zvyšok reagovať nebudeš. Ako inak.
Chcem aspoň ten link na oficiálnu verziu, kde sa tvrdí, že budovy padli za 15 a 22 sekúnd.
Je mi jasné, že na zvyšok reagovať nebudeš. Ako inak.
Som tu nový, tému som čítal asi tak cca 5-6 stránok dozadu. Ale aj tak sa chytám za hlavu.veddy napísal:Ľudia podali svedectvá o výbuchoch ktoré počuli pred pádom dvojičiek a tiež počas ich pádu.
Čo to s vami ľudia je? mali by zakázať akčné filmy......
No ale k veci. Neviem ako ty ale ja som ešte pád budovy nezažil, natož mrakodrapu. A myslím že tí ľudia taktiež. Ja si ani len nedokážem predstaviť aké rôzne zvuky, škrípanie, otrasy, dunivé rany..... proste hocičo, hociaké zvuky ktoré musia sprevádzať tisícky ton ocele a betónu ktoré sa prehýbajú, napínajú, praskajú, rúcajú.
Veď len obyčajný koreň stromu keď sa s bágrom vykopáva vydáva také dunivé zvuky ako praská že až. Tie hrubé oceľové profily keď horia a sa napínajú až praskajú, spojovacie matice ktoré pod tlakom povoľujú musia byť také hrozné zvuky že si to naozaj neviem predstaviť. Vtedy by som to pripisoval všeličomu.
Keď dáš ľudom ideu, vysvetlenie čo by to mohlo byť. Nech je akokoľvek bláznivé ale podobá sa s ich zážitkom, tak ver mi, uveria ti a budú všade vravieť že to je to čo zažili, počuli alebo videli.
Môj prvý a posledný komentár k tejto diskusií. Je to boj s veternými mlynmi. Každý má tú svoju pravdu, nevyvrátiteľnú, "ne"podloženú....
Konec
Link na svedectvá som už poskytol viacej krát.
ale nech sa teda páči, je ich nespočetne: http://www.presstv.ir/detail/2013/02/06 ... -over-911/
Link na oficiálnu verziu tu už viac ráz bol uvedený.
V oficiálnej verzii je minimálne jedna ZÁMERNÁ lož. tj. že pád spôsobil požiar..
Keď je tam jedna lož, môže ich tam byť tisíc.
Ale 9/11 je za nami, s tým už nič nespravíme, ale môžme sa z toho poučiť.
A to čo sa vtedy stalo bola len hra o fazulky v porovnaní s tým čo teraz spravia svetovej ekonomike!!!
V správach budú uvádzať, že pád EURA a Dollaru prišiel zrazu na raz.
Úplne budú ignorovať čo sa deje už od 2008 a teraz v Grécku a najnovšie na Cypre, atď atď..
Oficiálne zdroje potom budú uvádzať, že globálna ekonomická kríza prišla celkom nečakane.
A potom bude diskuzné fórum, kde budem písať, ľudia veď ste to zažili.
Ako môžte tomu veriť, že to prišlo zrazu naraz. Veď viete, že je to lož.
Ale týto ľudia si premažú pamäť a budú ako retardované ovce nasledovať svoje autority, ktoré ich "ZACHRÁNIA"..
ale nech sa teda páči, je ich nespočetne: http://www.presstv.ir/detail/2013/02/06 ... -over-911/
Link na oficiálnu verziu tu už viac ráz bol uvedený.
V oficiálnej verzii je minimálne jedna ZÁMERNÁ lož. tj. že pád spôsobil požiar..
Keď je tam jedna lož, môže ich tam byť tisíc.
Ale 9/11 je za nami, s tým už nič nespravíme, ale môžme sa z toho poučiť.
A to čo sa vtedy stalo bola len hra o fazulky v porovnaní s tým čo teraz spravia svetovej ekonomike!!!
V správach budú uvádzať, že pád EURA a Dollaru prišiel zrazu na raz.
Úplne budú ignorovať čo sa deje už od 2008 a teraz v Grécku a najnovšie na Cypre, atď atď..
Oficiálne zdroje potom budú uvádzať, že globálna ekonomická kríza prišla celkom nečakane.
A potom bude diskuzné fórum, kde budem písať, ľudia veď ste to zažili.
Ako môžte tomu veriť, že to prišlo zrazu naraz. Veď viete, že je to lož.
Ale týto ľudia si premažú pamäť a budú ako retardované ovce nasledovať svoje autority, ktoré ich "ZACHRÁNIA"..
-
typek61
Darca
tiez som to videl v dokumente ze ludia tam hovorili o vybuchoch.ak najdem ten dokument dam ti vedietbeardie napísal:link?
veddy
z tvojho linku:
Dollár a Euro sem neťahaj, to si rieš v iných témach. Neodbočuj od WTC.
z tvojho linku:
prelož mi tento odsek a už keď tak narábaš s časom, tak skús mi aj povedať koľko času ubehlo od nárazu lietadla do budovy po začiatok jej pádu. (v oboch prípadoch)“Actually, there was an initial explosion in the basement seconds before the plane hit. I spoke about it - they didn’t want me to talk about it,” said William Rodriguez, a janitor working for 20 years in the North Tower of the World Trade Center buildings.
Dollár a Euro sem neťahaj, to si rieš v iných témach. Neodbočuj od WTC.
Zatial nikto nedokazal, ze by sa tie veze zrutili kvoli niecomu inemu ako poziaru. Svedectva ludi o nejakych nahodnych vybuchoch nie su dokazom riadenej demolacie. To, ze ocelova konstrukcia s nechranenou ocelou, vystavena po dlhu dobu nekontrolovanemu poziaru moze povolit, ti nikto normalny nespochybni. Kazdemu, kto si dokladnejsie pozrie zabery a fotografie miest v oblasti narazu pred kolapsom, na ktorych je jasne vidiet, ze sa obvodova konstrukcia prehybala a takisto svedectva policajtov z NYPD, ktori z vrtulnika spozorovali, ako sa cely vrsok Severnej veze v rohu vyduva a naklana sa, musi byt jasne, ze nic ine ako poziar nemohlo byt pricinou. Jasne to nie je iba vygumovanym hlavam, ktorych zmyslom zivota je vidiet vsade konspiraciu a detickam ako si ty, ktore si myslia, aki su "rebeli", ked budu vsade opakovat ako papagaji nejake nepodlozene sracky, ktore si precitali na nete.veddy napísal:V oficiálnej verzii je minimálne jedna ZÁMERNÁ lož. tj. že pád spôsobil požiar..
-
94jakub
Guru wannabe
Znova ťa prosím.
Stačí sem dať číslo strany, na ktorej je to napísané.
Ak toto nedokážeš, tak je jasné, že nič z toho, čo tu píšeš nie je z tvojej hlavy ale len kopírované z nejakých prapodivných webov, ktorým si podľahol ako mnoho ďalších ľudí neschopných kritického myslenia.
Stačí sem dať číslo strany, na ktorej je to napísané.
Ak toto nedokážeš, tak je jasné, že nič z toho, čo tu píšeš nie je z tvojej hlavy ale len kopírované z nejakých prapodivných webov, ktorým si podľahol ako mnoho ďalších ľudí neschopných kritického myslenia.
LuksKE:
“Actually, there was an initial explosion in the basement seconds before the plane hit. I spoke about it - they didn’t want me to talk about it,” said William Rodriguez, a janitor working for 20 years in the North Tower of the World Trade Center buildings.
Preklad:
"Vlastne, tam boli výbuchy v základoch budovy sekundy pred nárazom lietadla. Hovorím o tom - nechceli, aby som o tom hovoril," povedal William Rodriguez, vrátnik pracujúci 20 rokov v budove Severnej Veže, Svetového Obchodného Centra.
WTC1 - 102 minút
WTC2 - 56 minút
94jakub:
Samozrejme že to nie je z mojej hlavy. Keby to bolo z mojej hlavy, tak to sú len domnienky!
Na rozdiel od dôkazov, videí, fotografií a svedectiev.
A čo je najpodstatnejšie: ľudstvu známe zákony fyziky nedovoľujú, aby sa tak rýchlo zrútila budova, kvôli požiaru.
ps. ak tak túžiš zverejniť ten link nech sa páči nikto ti nebráni.
“Actually, there was an initial explosion in the basement seconds before the plane hit. I spoke about it - they didn’t want me to talk about it,” said William Rodriguez, a janitor working for 20 years in the North Tower of the World Trade Center buildings.
Preklad:
"Vlastne, tam boli výbuchy v základoch budovy sekundy pred nárazom lietadla. Hovorím o tom - nechceli, aby som o tom hovoril," povedal William Rodriguez, vrátnik pracujúci 20 rokov v budove Severnej Veže, Svetového Obchodného Centra.
WTC1 - 102 minút
WTC2 - 56 minút
94jakub:
Samozrejme že to nie je z mojej hlavy. Keby to bolo z mojej hlavy, tak to sú len domnienky!
Na rozdiel od dôkazov, videí, fotografií a svedectiev.
A čo je najpodstatnejšie: ľudstvu známe zákony fyziky nedovoľujú, aby sa tak rýchlo zrútila budova, kvôli požiaru.
ps. ak tak túžiš zverejniť ten link nech sa páči nikto ti nebráni.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Sorry za OT ale:
Prosím, nekrmte toho trolla.
Prosím, nekrmte toho trolla.
-
seth82
Darca
veddy: Keď už prekladáš z angličtiny, tak nezveličuj. "Actually, there was an initial explosion in the basement seconds before the plane hit." znamená, že tam bol podľa neho JEDEN výbuch predtým, ako narazilo lietadlo.
Ešte doložím - jednému človeku uveríš hneď, lebo to povedal, názorom tisícov iných neveríš. Prečo? Lebo si všetko selektívne vyberáš na podporu svojej teórie. Opäť sa tu hodí krásny a nesmrteľný citát Holmesa: "Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts."
Ešte doložím - jednému človeku uveríš hneď, lebo to povedal, názorom tisícov iných neveríš. Prečo? Lebo si všetko selektívne vyberáš na podporu svojej teórie. Opäť sa tu hodí krásny a nesmrteľný citát Holmesa: "Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts."
veddy:
A tebe príde úplne normálne, že v suteréne nastane nejaký výbuch, potom narazí lietadlo, a o 56/102 minút neskôr začnú padať budovy z hora dole, aj napriek tomu, že prvotný výbuch bol v suteréne. Potom k čomu bol dobrý ten prvotný výbuch v suteréne??? Čo mal poškodiť, spôsobiť tento výbuch??
btw pýtal si sa ma na predošlej strane na čas rozpadu budov, teraz si si ho uviedol WTC1 -102, WTC2 - 56 minut. Pretože budovy sa začali rozpadať(narúšať) hneď po náraze lietadla, následný požiar podporoval ďalší rozpad, až výsledkom rozpadu budov bol samotný pád budov. Preto je úplne irelevantné ako dlho budovy padali.
p.s.: nesnaž sa prekladať angličtinu doslovne
A tebe príde úplne normálne, že v suteréne nastane nejaký výbuch, potom narazí lietadlo, a o 56/102 minút neskôr začnú padať budovy z hora dole, aj napriek tomu, že prvotný výbuch bol v suteréne. Potom k čomu bol dobrý ten prvotný výbuch v suteréne??? Čo mal poškodiť, spôsobiť tento výbuch??
btw pýtal si sa ma na predošlej strane na čas rozpadu budov, teraz si si ho uviedol WTC1 -102, WTC2 - 56 minut. Pretože budovy sa začali rozpadať(narúšať) hneď po náraze lietadla, následný požiar podporoval ďalší rozpad, až výsledkom rozpadu budov bol samotný pád budov. Preto je úplne irelevantné ako dlho budovy padali.
p.s.: nesnaž sa prekladať angličtinu doslovne
Rodriguez bol v case narazu lietadla v podzemi, kde neboli ziadne okna a preto nemohol presne vediet, kedy lietadlo narazilo. Jeho veduci, ktory bol s nim povedal, ze vobec nepocul narazit lietadlo. Vybuch, ktory pocul Rodriguez nastal az po naraze lietadla a nebola to vybusnina, ale vytah, ktory sa zrutil zhora. Bol to jeden z expresnych vytahov #6 a #7 s velkou kapacitou, ktore viedli do restauracie "Windows on the world" na 106. a 107. poschodi a zrutil sa az do B4 (oblast suterenu, v ktorej sa nachadzal Rodriguez) a sposobil exploziu, ktoru Rodriguez citil. V skutocnosti sa takto zhora zrutilo viacero vytahov az na prizemie, alebo do podzemia (v oboch veziach). Pri WTC 1 prechadzali cez oblast narazu lietadla tazne lana 14 vytahov, ktore zacali po naraze padat. Niektore z nich sice zastavili bezpecnostne brdzy, ale pri inych zlyhali a preto sa zrutili az dolu. A vo WTC 2 bolo az 6 expresnych vytahov, ktore prechadzali cez miesto narazu na vyhliadkovu plosinu na streche, z ktorych sa niektore takisto zrutili az na prizemie. Narozdiel od Rodrigueza, mnoho svedkov bolo v case narazu na prizemi a povedali, ako poculi ihned po naraze lietadla vytahy, ako padaju svistajucim zvukom az dolu. Takisto vybuch paliva lietadla sposobil, ze cez mnohe vytahove sachty presli plamene az na prizemie, kde vyleteli z vytahovych dveri a poskodili mramorove obklady, porozbijali okna (to vysvetluje poskodenie na prizemi WTC 1, ktore samozrejme konspiratori okamzite pripisali vybusninam). Nikto z tych svedkov neveri, ze tam boli vybusniny. Nehovoriac o tom, ze by to bola kravina, davat vybusniny na prizemia alebo do podzemia, kedze obe veze zacali padat od hora (ovela neskor) a zaklady Severnej Veze ostali aj po pade stat (prezilo tam 16 ludi, ktorych neskor zachranili). Rodriguez si na svojich prekrutenych svedectvach teraz slusne zaraba robenim prednasok a predavanim DVD, a pritom su to take nezmysly...veddy napísal:“Actually, there was an initial explosion in the basement seconds before the plane hit. I spoke about it - they didn’t want me to talk about it,” said William Rodriguez, a janitor working for 20 years in the North Tower of the World Trade Center buildings.
https://sites.google.com/site/911stories/
https://sites.google.com/site/911storie ... atorshafts
-
94jakub
Guru wannabe
Si schopný čítať príspevok a porozumieť mu?
Žiadal som od teba číslo strany oficiálnej verzie, na ktorej píšu, že budovy spadli za 15 a 22 sekúnd ako ty tvrdíš.
Videá a zvyšný balast si nechaj pre svoje plyšové publikum.
Žiadal som od teba číslo strany oficiálnej verzie, na ktorej píšu, že budovy spadli za 15 a 22 sekúnd ako ty tvrdíš.
Videá a zvyšný balast si nechaj pre svoje plyšové publikum.
Vypnite ho už niekto pre živého boha 
-
94jakub
Guru wannabe
Prečo? Veď je to príjemný oddych po ťažkom dni.