Multi level marketing
-
sasenka2031
Amateur
Re: MLM
Posielam jedno video, ktore je na youtube. Prosim nepiste mi, ze kartu si vyrobila doma na kuchynskej linke. Ked uz kritizujete dokazy, tak vam nieco posielam. Mnoho inych dokazov o vyplacani by ste nasli na FB v skupine.
Seth82 Ked skoncil ZEEK, BB sa dali skontrovat federalny uradom, ci maju vsetko vporiadku. Vies, do medzi zakona sa vies dostat velmi jednoducho. Staci, ze fajcis cigarety z ukrajiny napr. BB otvorili nove pobocky, zamestanali novych ludi do supprotu. Nemyslim, ze by chceli skoncit. Tvoj pohlad ti vazne neberiem, ani ta nechcem prehovarat, len ti vyjadrujem svoj nazor.
jefty - za poslednu tyzden som tym stravila asi hodinu plus tato debata - lebo to je tiez o tom. MLM som prvykrat skusila cca pred 10 - timi rokmi.
zeky - keby nejake MLM tak skvele fungovalo, po svete by nebehali sami bohati ludia, lebo mnoho ludi by s tym nezacala, vid. ludi na tomto fore... "MLM? Nikdy!"
Vsetci - ak mi poviete ako sa tu vklada subor, tak vam poslem ten screen. Hadam to bude ok.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 18:54)
Seth82 Ked skoncil ZEEK, BB sa dali skontrovat federalny uradom, ci maju vsetko vporiadku. Vies, do medzi zakona sa vies dostat velmi jednoducho. Staci, ze fajcis cigarety z ukrajiny napr. BB otvorili nove pobocky, zamestanali novych ludi do supprotu. Nemyslim, ze by chceli skoncit. Tvoj pohlad ti vazne neberiem, ani ta nechcem prehovarat, len ti vyjadrujem svoj nazor.
jefty - za poslednu tyzden som tym stravila asi hodinu plus tato debata - lebo to je tiez o tom. MLM som prvykrat skusila cca pred 10 - timi rokmi.
zeky - keby nejake MLM tak skvele fungovalo, po svete by nebehali sami bohati ludia, lebo mnoho ludi by s tym nezacala, vid. ludi na tomto fore... "MLM? Nikdy!"
Vsetci - ak mi poviete ako sa tu vklada subor, tak vam poslem ten screen. Hadam to bude ok.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 18:54)
Ty si ako fakt myslíš, že ten účet je aj reálny a reálne ti z neho niekto niečo vyplatí? Nebuď smiešna. Vieš čo môžme spraviť biznis. Na jeden účet vložíš 1000€ a každý deň mi prídeš očistiť auto od snehu a necháš ho naštartované, aby sa mi troška zahrialo. Budeš to robiť cca 10-15 minút denne a za tri mesiace ti vyplatím z toho tvojho vkladu zhodnotenú províziu v hodnote 10 000€. Slušný biznis čo povieš? Zmluvu si nespíšeme žiadnu a účet použijem nejaký fiktívny.
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Inak taky screen by sa snad dal spravit aj v painte ...
/aha kolko mi poslali na ucet...
/aha kolko mi poslali na ucet...
Videí, screenov a podobných "dôkazov" je na nete kopec. Pripomína mi to rôzne ďalšie MLM, Affiliate programy atď.
http://www.internetbilliondollars.com/
http://www.makemoneyonline24.info/
http://www.website.ws/freedombucks
Takýchto webov sú doslova tisíce a tisíce. So zaručenými zárobkami. Stále stačí vložiť len určitú čiastku, alebo si niečo kúpiť.
To že ľudia MLM zavrhujú neznamená, že MLM neskúsili alebo do MLM nevidia. Netuším ako si k tomu prišla.
http://www.internetbilliondollars.com/
http://www.makemoneyonline24.info/
http://www.website.ws/freedombucks
Takýchto webov sú doslova tisíce a tisíce. So zaručenými zárobkami. Stále stačí vložiť len určitú čiastku, alebo si niečo kúpiť.
To že ľudia MLM zavrhujú neznamená, že MLM neskúsili alebo do MLM nevidia. Netuším ako si k tomu prišla.
-
seth82
Darca
sasenka2031: Prosím ťa, aký je dnes problém dať si vyrobiť vlastné karty?
Áno - opísala si to úplne presne - medze zákona sa dajú obchádzať a ten pán to zjavne vie, jednu obišiel a jeho firma ľahla, potom to obišiel znovu a opäť je v problémoch. Ak by mal plne legálny, čistý a poctivý biznis, určite by sa do takýchto šlamastík nikdy nedostal. Ja ti tiež tvoj pohľad a názor neberiem, ani sa o to nemienim snažiť...
Čo sa týka tých obrázkov - tie ani nejdem komentovať...Ja som dnes vyhral celý jeden Internet. Dôkaz v screene.
Áno - opísala si to úplne presne - medze zákona sa dajú obchádzať a ten pán to zjavne vie, jednu obišiel a jeho firma ľahla, potom to obišiel znovu a opäť je v problémoch. Ak by mal plne legálny, čistý a poctivý biznis, určite by sa do takýchto šlamastík nikdy nedostal. Ja ti tiež tvoj pohľad a názor neberiem, ani sa o to nemienim snažiť...
Čo sa týka tých obrázkov - tie ani nejdem komentovať...Ja som dnes vyhral celý jeden Internet. Dôkaz v screene.
-
sasenka2031
Amateur
Ani to video, kde si vybera peniaze nepovazujete za dokaz, ze peniaze vyplacaju? Ja uz fakt neviem...
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 19:42)
Chceli ste aby som poslala ten screen. Tak som ho poslala. Ako vravim, vzdy si najdete nejaku vyhovorku. Mozno mi onedlho napisete, ze pod nickom sasenka2031 sa skryva pocitac a ze moja osoba nie je skutocna.
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2013, 19:42)
Chceli ste aby som poslala ten screen. Tak som ho poslala. Ako vravim, vzdy si najdete nejaku vyhovorku. Mozno mi onedlho napisete, ze pod nickom sasenka2031 sa skryva pocitac a ze moja osoba nie je skutocna.
-
seth82
Darca
A na základe čoho si ty uverila, že ten človek to fakt dostal, keď si sama tvrdila, že ho vôbec nepoznáš? Prečo napríklad mne neveríš, že som dnes vyhral celý jeden Internet? Veď na to musíš mať nejaký dôvod...
-
sasenka2031
Amateur
Dovod mam taky, ze viem ako to funguje, viem ako to vyzera a viem, ze je to realne. Take fotky ako bol ten internet to ti moze vyskocit cocico a potm mas poslat sms alebo odpovedat na otazky...
Mnoho ludi na FB v skupine pisalo a vytesovalo sa, ze im prisli peniaze. Pochybujem, ze podplateni alebo neviem co. Aj BB moze skoncit. Ale funguje uz dlhsie, stale vyplaca, rozvijaju sa, takze este nejaky cas isto fungovat budu. Preco by som to nemala robit. Chcem robit v MLM a radsej budem robit nieco take, kde si ludia skutocne zarabaju a vidim perspektivu firmy ako niekde, co len teraz zacalo a dokopy o tom nikto nic nevie.
Moja investicia nebola taka velka aby som ju lutovala.
A tebe nevetim, ze si vyhral ten internet minimalne kvoli tomu, ze v to neveris ani ty sam
Mnoho ludi na FB v skupine pisalo a vytesovalo sa, ze im prisli peniaze. Pochybujem, ze podplateni alebo neviem co. Aj BB moze skoncit. Ale funguje uz dlhsie, stale vyplaca, rozvijaju sa, takze este nejaky cas isto fungovat budu. Preco by som to nemala robit. Chcem robit v MLM a radsej budem robit nieco take, kde si ludia skutocne zarabaju a vidim perspektivu firmy ako niekde, co len teraz zacalo a dokopy o tom nikto nic nevie.
Moja investicia nebola taka velka aby som ju lutovala.
A tebe nevetim, ze si vyhral ten internet minimalne kvoli tomu, ze v to neveris ani ty sam
toto si napisala naopak, spravne to ma byt takto: kedze sa stale rozvijaju, stale vyplacajusasenka2031 napísal:stale vyplaca, rozvijaju sa
akonahle nebudu mat dostatok vstupujucich ludi, vyplacat prestanu, kedze nebudu mat z coho, krasna cista pyramida
-
seth82
Darca
sasenka2031: Ja tiež viem ako to funguje, viem, že to vyzerá reálne, avšak ešte stále nechápem, že ako môžeš bez výhrad veriť tomu, že niekto dostal od tej firmy toľko peňazí. To ťa nikdy nenapadla možnosť, že to môže byť (tak ako v tisícoch iných prípadov v MLM a pyramídach) obyčajná volavka na prilákanie ľudí? Okrem toho, ja si pamätám na mnoho ľudí z BMG, ktorí v reklamách a novinách nadšene vystupovali a prišli im peniaze. Zmenilo to niečo na tom, že tá firma neskôr ľahla popolom? BMG taktiež fungoval "dlhšie a stále sa rozvíjal". Ja ťa nechcem presviedčať, aby si to nerobila, to je tvoja vec, tvoj čas a tvoje úsilie. Iba sa snažím rozprúdiť debatu tak, aby sa každý, koho to zaujme, zamyslel nad všetkým, nad čím by sa zamýšľať mal. Poznám dosť ľudí, ktorí na "super profitovom" biznise MLM a Pyramíd krachli a nechcem, aby sa na Slovensku našli ešte ďalší...
Nuž, ja stále verím, že som ten Internet vyhral. A nie som sám, na Facebooku ľudia písali, že ho vyhrali aj oni...
Nuž, ja stále verím, že som ten Internet vyhral. A nie som sám, na Facebooku ľudia písali, že ho vyhrali aj oni...
-
ferdinand19
Medium Expert
Je velmi zaujimave ze ked ma niekto jednu negativnu skusenost s MLM tak pise ako to je zle, spomina sa tu BMG co s MLM nema nic spolocne. Viete co, moja mama nedostala tri vyplaty a caka na nich 15 rokov. Preco nenadavate na zamestnavatelov? V MLM robia ti dolni na hornych a v robote to tak nie je? Otec mi povedal: Nám nezvyšili mzdy a veduci hovorí druhému veducemu: Mohli by nam 100tisicove odmeny davat castejsie. Myslite si ze v zamestnani ti dole nerobia na tych hore? Ked niekto kupuje nieco cez MLM je to zle ale ked to kupuje v obchode je to dobre. Pointa MLM je v tom ze si nieco kupim a kedze na to nejde reklama tak je cena nizsia a idu peniaze tomu kto mi to doporucil. Ze tam zarabaju len ti hore? Keby to tak bolo ti dole by to nerobili. V MLM nezaraba kazdy? No ale ani nepreraba. Ludia si kupuju veci a svojou aktivitou si znizia cenu, a tym padom aj sumu ktoru na nich niekto zarobi. O OVB sa nebavime, v Talk Fusion sa neda zarobit ved kto dnes pouziva videokonferencie vo velkom. U nas 100 ludi vsetci pouzivaju jednu, takze Talk Fusion je blbost.
Amway by tiez mohol byt dobry len maju slaby marketing a pre mna malo aktraktivne produkty. Neviem preco sa vyjadruje zle o MLM ked je to teoria a zavisi na tom ako si ju ktora firma uvedie do praxe.
Amway by tiez mohol byt dobry len maju slaby marketing a pre mna malo aktraktivne produkty. Neviem preco sa vyjadruje zle o MLM ked je to teoria a zavisi na tom ako si ju ktora firma uvedie do praxe.
Vieš ty vôbec aj o čom si písal? Lebo to vyzerá tak, že nemáš absolútne šajnu o čom konkrétne táto téma je. A prečo sa tu spomína BMG? Lebo je to rovnaký podvod ako iné MLM systémy, kde "zamestnanci" alebo lepšie povedané "agenti" oj***vajú iných ľudí aby na nich mohli zarobiť. Taký agent príde za nejakých človekom a začne mu básniť o tom, ako potrebuje mať životno - investičné poistenie, lebo nikdy nevie, čo sa môže stať. Lenže keby nebol človek blbý a všetko si to spočítal tak zistí jedno. NIKDY v živote nedostane naspäť to, čo do toho vloží! Keď som jednému takému povedal, že nech mi teda vypočíta koľko do toho vložím, koľko vyberiem a aký to bude mať pre mňa zisk, tak sa začal vykrúcať s tým, že tak sa to počítať nedá. Samozrejme, že sa to tak nedá počítať, keď ma chce silou mocou o**bať, aby mohol na mne zarobiť na jeho provízií. A to mi tvrdil, ako na takom životno - investičnom poistení človek zarobí! V MLM systéme sa nepredávajú plnohodnotné produkty. Predávajú iba veci, na ktorých môžu ľahko a rýchlo zarobiť na druhých ľuďoch. Hlavne stačí mať dobre nacvičených pár fráz na oblbnutie človeka a hurá do toho. Ani len tú gramatiku im nie je treba tak isto, ako tebe.
-
seth82
Darca
Milý jednopríspevkový ferdinand - ako si na základe tejto témy vydedukoval, že "nenadávame na zamestnávateľov"? Ak si to nevydedukoval, prečo sa nás to pýtaš? To, že tvoja mama čaká na tri výplaty 15 rokov nie je problém normálnych zamestnávateľov, ale jedného blbého. V práci samozrejme pracujú tí "dolní na horných", avšak na rozdiel od MLM nevyhlasujú, že to tak nie je - v MLM sa to deje úplne bežne, pravidelne sa dostávam do styku s omámenými jedincami, ktorí rapocú "ja robím na rozdiel od teba sám na seba" a v tejto ilúzii s radosťou prežívajú.
Ďalej - v obochode nakupujeme potrebné veci, teda väčšina z nás. V MLM sa nakupujú zbytočné hlúposti a často iba preto, aby sa nakupovali. To, že v "MLM nik neprerába", ti uverí iba naivný jedinec bez informácií. Stačí sa pozrieť na ZFP a jej obete. Ja osobne poznám aspoň 10 z nich, ktorí na tom prerobili a dostali sa do dlhov.
MLM je zloba, nech už ju uvedie do praxe akákoľvek firma, je to iba legalizovaný druh pyramídy. Ale môžeš nás tu znovu presviedčať o opaku, ako desiatky tebe podobných predtým. Som ale rád, že toto fórum vybieha v Googli takým ako ty, možno niektorí dostanú rozum...
Ďalej - v obochode nakupujeme potrebné veci, teda väčšina z nás. V MLM sa nakupujú zbytočné hlúposti a často iba preto, aby sa nakupovali. To, že v "MLM nik neprerába", ti uverí iba naivný jedinec bez informácií. Stačí sa pozrieť na ZFP a jej obete. Ja osobne poznám aspoň 10 z nich, ktorí na tom prerobili a dostali sa do dlhov.
MLM je zloba, nech už ju uvedie do praxe akákoľvek firma, je to iba legalizovaný druh pyramídy. Ale môžeš nás tu znovu presviedčať o opaku, ako desiatky tebe podobných predtým. Som ale rád, že toto fórum vybieha v Googli takým ako ty, možno niektorí dostanú rozum...
-
ferdinand19
Medium Expert
Nie som jednoprispevkovy len som sa musel znovu zaregistrovat lebo som zabudol meno resp. heslo, resp. aj aj, kedze som tu dlho nepisal. To je niektori maju zle skusenosti s MLM, nie je problem normalnych MLM,ale iba blbych. Ja nevyhlasujem ze robim sam na seba, ja hlasim ze traja nado mnou maju za mna peniaze no pomahaju mi, a viem kolko maju za mna a viem kolko percent mojej prace ide mne a kolko inym. Preco stale spominas ZFP? To nie je MLM, a ak ano tak blby MLM. Inak co znamena prerabat v MLM? Niekto si kupi tovar zan zaplati ma tovar a iny ma cast provizie, nieco podobne ako ked si v obchode nieco kupis. My kupujeme veci v MLM lebo nam ich treba a ked ich tebe netreba, neviem ci vies o com hovoris, velmi Ti zelam aby si nemal problemy s prostatou na rozdiel od mojho deda. To ze moja mama mala blbeho zamestnavatela neznamena ze vsetci su taki, ani to ze ZFP je take neznamena ze vsetky MLM su take. Neviem preco si myslis ze MLM je pyramida, je to taka ista pyramida ako chodenie do prace, resp. chodenie do prace je horsia pyramida. Ja neviem preco ty sa tu snazis tvrdit ze MLM je pyramida, keby to bolo, asi by som sa tam nepridal.
Noobsz DJ: Neviem preco ty tu spominas financne poradenstvo, o financom poradenstve a la MLM sa nebavim, bavim sa len s nejakym financnym profesionalom, ktory zastupuje bud jednu alebo viacero financnych spolocnosti. Ze v MLM sa nepredavaju plnohodnostne produkty? Ja Amway nerobim ale su to plnohodnotne produkty, robim s firmou ktora vyraba a distribuuje plnohodnotne produkty. hlavne vec ze v obchodoch, drogeriach a neviem kde sa predavaju iba "plnohodnotne produkty". A tvaris sa ako keby ked pojdem do poistovne a urobim zmluvu s pracovnikom poistovne tak mi urobi super zmluvu. Tiez tam prerobim
Noobsz DJ: Neviem preco ty tu spominas financne poradenstvo, o financom poradenstve a la MLM sa nebavim, bavim sa len s nejakym financnym profesionalom, ktory zastupuje bud jednu alebo viacero financnych spolocnosti. Ze v MLM sa nepredavaju plnohodnostne produkty? Ja Amway nerobim ale su to plnohodnotne produkty, robim s firmou ktora vyraba a distribuuje plnohodnotne produkty. hlavne vec ze v obchodoch, drogeriach a neviem kde sa predavaju iba "plnohodnotne produkty". A tvaris sa ako keby ked pojdem do poistovne a urobim zmluvu s pracovnikom poistovne tak mi urobi super zmluvu. Tiez tam prerobim
-
ferdinand19
Medium Expert
Veci z aloe vera a nie len z toho.
seth82: Inak je velmi zaujimave vyvratenie mojho tvrdenia ze v MLM nik nepreraba. Je zrejme ze na poistkach a financnych produktoch ludia prerabaju, no ti nie su v MLM zapojeni, to su vlastne koncovi uzivatelia. Rovanko je to aj s financnymi produktami ktore boli uzavrete v poistovniach. Takze je dobre ze ludia citaju toto forum a vidia ake argumenty pouzivas ze MLM je zloba.
seth82: Inak je velmi zaujimave vyvratenie mojho tvrdenia ze v MLM nik nepreraba. Je zrejme ze na poistkach a financnych produktoch ludia prerabaju, no ti nie su v MLM zapojeni, to su vlastne koncovi uzivatelia. Rovanko je to aj s financnymi produktami ktore boli uzavrete v poistovniach. Takze je dobre ze ludia citaju toto forum a vidia ake argumenty pouzivas ze MLM je zloba.
-
ferdinand19
Medium Expert
nie. skus hladat na googli
-
ferdinand19
Medium Expert
Zaujimave a on to skade vie? No neviem ci to je placebo ale ja mam s tym pozitivne skusenosti a tie šírim ďalej. Ja robím s FLP a ich aloe vera nie je placebo. A on je priamo zamestnanec LR? To je nejaký čudný keď také veci hovorí o svojej práci. Ale inak vďaka za info.