Slúchadlá na PC
Slúchadlá na PC
Caute, poradte nejake dobre sluchadla do 40€. (herne)
Dik.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2013, 17:26)
rr
Dik.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2013, 17:26)
rr
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchadlá na PC
Herne sluchadla, to je len ničnehovoriaci marketingovy nazov. Nema to nič s vhodnosťou použitia na hry.
Idealne je použiť klasickje "hudobne" sluchadla a mikrofon zvlašť. Bude to hrať podstatne lepšie. Maju byť uzavrete, alebo môžu byť aj otvorene.
Idealne je použiť klasickje "hudobne" sluchadla a mikrofon zvlašť. Bude to hrať podstatne lepšie. Maju byť uzavrete, alebo môžu byť aj otvorene.
Hej, hej, len som myslel také, ktoré sa hodia na hry, aby mi sem niekto neposlal slúchadlá do mobilu
, môžeš mi teda s nejakými poradiť? Máš s nejakými skúsenosti? Ja som sa pozeral po týchto http://www.progamingshop.sk/creative-fa ... 33879.html - sú dobré za tú cenu?
-
Dildogripak
Medium Professional
Nič v zlom Mr.FuN ale čo takto otvoriť oči a skrolnúť myškou v tom linku nižšie???
Našiel by si x recenzií od ľudí čo si kúpili priamo ten výrobok...
Našiel by si x recenzií od ľudí čo si kúpili priamo ten výrobok...
-
Ryan Giggs
VIP
Ak je pre teba dolezita kvalita zvuku, tak ako som pisal vyssie, headsetom sa vyhni. A hlavne takym, ktore maju nalepku niektoreho vyrobcu pocitacoveho prislusenstva. Na kvalitne sluchadla su tu ini vyrobcovia.
Stale neviem ci potrebujes uzavrete (kvoli izolacii) alebo mozu byt aj otvorene.
Stale neviem ci potrebujes uzavrete (kvoli izolacii) alebo mozu byt aj otvorene.
-
Dildogripak
Medium Professional
Ryan chalanovi je to asi jedno lebo nebude vedieť aký je v tom rozdiel.
No dal podmienku 40 euro, tým pádom je jasná voľba otvorených slúchadiel. Do 40 chechtákov nekúpi KVALITNÉ uzavreté slúchadlá. Ak kúpi "kvalitné" tak sa mu zvuk bude skresľovať čo by mu prinieslo viac škody a plaču ako úžitku.
No dal podmienku 40 euro, tým pádom je jasná voľba otvorených slúchadiel. Do 40 chechtákov nekúpi KVALITNÉ uzavreté slúchadlá. Ak kúpi "kvalitné" tak sa mu zvuk bude skresľovať čo by mu prinieslo viac škody a plaču ako úžitku.
-
Ryan Giggs
VIP
Nebalamut ludi. Za 40 eur kupi bez problemov kvalitne uzavrete sluchadla, ktore s prehladom prehraju drvivu vacsinu otvorenych. A ziadne skreslenie sa nekona.
Rozdiel medzi otvorenymi a uzavretymi si vie vygooglit.
Rozdiel medzi otvorenymi a uzavretymi si vie vygooglit.
Ryan- Zatvorené ak možno.
Dildogripak- Asi si nepochopil zmysel tejto témy, chcel som počuť názor a skúsenosti vaše, nie ľudí čo píšu do hodnotení..
Dildogripak- Asi si nepochopil zmysel tejto témy, chcel som počuť názor a skúsenosti vaše, nie ľudí čo píšu do hodnotení..
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. AKG K 77/AKG K 512/K 512 Mk II, Beyerdynamic DT 231 pro (nech ťa neodradza vzhľad) alebo čokoľvek od Superlux. Z prenosnych (ale dobre použiteľnych aj na doma Maxell Retro DJ, Creative Aurvana Live!, DENON AH-D310.
ďakujem ti veľmi pekne, ale len tak medzi rečou, čo povieš na tie Creative Fatal1ty Gaming Headset ?
-
Ryan Giggs
VIP
Vcelku pohodlne, mizerne spracovanie a čo sa tyka zvuku, tak napr. Maxell Retro DJ spominane vyššie hraju podstatne lepšie. A stoja 18 eur.
Dobre, aj tak ďakujem.