nabízím pomoc na projektech c#
nabízím pomoc na projektech c#
Zdravím, rád bych získal nějaké reference ohledně c# winform, asp.net mvc (začátečník), kdyby chtěl někdo pomoct s projektem atd. Kdyby měl někdo zájem PM, nebo sem.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: nabízím pomoc na projektech c#
Len tak na okraj, preco nerobis vlastne projekty?
Čím sa prezentuješ? Aké projekty si už urobil?
Žádným větším projektem se nereprezentuji, ve winform jednoduché appky typu launcher na wow, a své pokusy. Samozřejmě myslím zdarma. v asp.net taky své věci zkoušel jsem jednoduchý eshop,pěněženka .... v asp.net mvc zatím nic oč by stála řeč.
-
javatar
Hardcore addict
Ak hladas inspiraciu na programovanie tak mam par napadov ktore by mne celkom pomohli ale evidentne nie su pre mna tak dolezite aby som si ich naprogramoval sam a platit za ne tiez velmi nechcem.
Takze ak si chces len precvicit programovanie a popri tom byt uzitocny tak mi napis SS. V pripade mojej spokojnosti aj nejaku malu sumicku (15-30evri) odomna aj dostanes.
Nejedna sa ale o nic velke cim by si sa mohol reprezentovat v buducnosti takze ak ti ide o toto tak tento post ignoruj.
Takze ak si chces len precvicit programovanie a popri tom byt uzitocny tak mi napis SS. V pripade mojej spokojnosti aj nejaku malu sumicku (15-30evri) odomna aj dostanes.
Nejedna sa ale o nic velke cim by si sa mohol reprezentovat v buducnosti takze ak ti ide o toto tak tento post ignoruj.
taktiez mam pre teba projekt, s ktorym by som potreboval pomoct. Je to projekt do skoly, polovicku mam za sebou, niektoré veci neviem nakodovat, bol by som velmi rad keby si mi pomohol.
Heh, čo je toto za téma? Niekto sa ponúka so svojimi vedomosťami, ďalší potrebuje pomôcť a chce si nájsť súkr. doučovanie
Tak toto...