NHL (aktualne)
-
ferdinand19
Medium Expert
Re: NHL (aktualne)
Zaujimave ocakaval som ine muzstvo, ale snad bude castejsie hrat a bude sa mu viac darit.
Mal som taký tušák že tam zakotví
Pre Maja asi dobré aj keď šanca na SC je menšia...
-
mirak2
Hardcore addict
bolo by mi fuk, ze sanca na SC je mensia, ked by som sa uz nemusel trapit pod vedenim Trtkorellu... btw Rangers uz maju asi polovicu zostavy Jackets a vsetci vieme ako hrali Jackets minuly rok 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no mozno mu to bolo fuk, len tam urcite nechce skysnut. s coolombusom nema realne sance na vyhru SC, resp. ani na play-off v tomto zlozeni
Columbus bojuje o play-off, v posledných zápasoch sa im dosť darí, už to nie je ten fackovací panák, ako v začiatku sezony...majú skvelého Bobrovskeho v bráne, obrana je obstojná a v útoku sú síce menej známe mená ale zato bojovníci, ktorí na ľade nechajú všetko....Anisimov, Dubinsky...Rangers sa už pred sezónou vzdali takýchto hráčov, ktorých by som teda nemenil, za takého Nasha, ktorý vyzerá byť za zenitom...naviac Richards už tiež nie je to čo pred 3 rokmi...
///Inak Boston si v zadných radoch môže vytvoriť obranný pár Chára-Redden....chlapci sa zídu po dlhoročnej prestavke z čias Ottawy...bude to zaujímave sledovať...
///Inak Boston si v zadných radoch môže vytvoriť obranný pár Chára-Redden....chlapci sa zídu po dlhoročnej prestavke z čias Ottawy...bude to zaujímave sledovať...
Trošku zaniká, že Penguins doplnili aj Jussiho Jokinena.
Čo sa týka Gáboríka..
a) nesadol si s Tortsom, ale treba uznať, že jeho výkony nie sú hodné 7,5 mil
b) z NY City do nejakého zapadákova na kraji sveta...
c) minulý rok boj o SC, tento rok max. boj o playoff
d) reálna šanca, že nebude chcieť podpísať, o rok znova trejd skôr než bude UFA
e) jeho čísla pôjdu myslím dosť hore (syndróm horšieho teamu)
Čo sa týka Gáboríka..
a) nesadol si s Tortsom, ale treba uznať, že jeho výkony nie sú hodné 7,5 mil
b) z NY City do nejakého zapadákova na kraji sveta...
c) minulý rok boj o SC, tento rok max. boj o playoff
d) reálna šanca, že nebude chcieť podpísať, o rok znova trejd skôr než bude UFA
e) jeho čísla pôjdu myslím dosť hore (syndróm horšieho teamu)
No tak GM NY Rangers spravil takticky tah, aj ked mozno sam nevie ako. Jazdci robili Pens 6:1 a posila Brassard hned 4 body za zapas, Gaborik tusim za 15 zapasov 2 goly, formaciam sa neskutocne darilo, hlavne tym nizsim a tym ako celok posobi vyrovnanejsie ako predtym. Ked pojdu dalej tymto vykonom, play off ich urcite neminie.
-
guess.whoo
Redeemer
jedna lastovicka jar nerobi..nasledujucich par zapasov ukaze ci to bol dobry krok
ledva stihli zapas, hrali svoj styl a bavili sa.. nieco som cital ze tots im povedal "chodte a zabavte sa"
tak som zvedavy, ze ako budu fungovat ked budu zasiahnuti jeho praktikami.
som velmi zvedavy, ze ci gaborik dnes v noci ozije.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:26)
http://sport.aktuality.sk/c/147467/john ... rebudi-sa/ az sa mi verit nechce ako ho on ma rad
som velmi zvedavy, ze ci gaborik dnes v noci ozije.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 19:26)
http://sport.aktuality.sk/c/147467/john ... rebudi-sa/ az sa mi verit nechce ako ho on ma rad
-
guess.whoo
Redeemer
no ano prvy zapas sa maju zabavat a dalsie to uz bude kruta diktatura 
Torts je možno nový Keenan, ale rovnako ako Keenan aj za Tortsa hovoria výsledky, ktoré sú rešpektovania hodné.
-
guess.whoo
Redeemer
to ano, jemu by ale bolo dobre muzstvo bez vacsich hviezd zrejme. prisiel Richards - zhasol, Nash - zhasol, Gabby - zhasol..u neho ako keby sa presadzovali viac bojovnici ako jednotlivci
Gáborík dnes 1+1 
-
guess.whoo
Redeemer
aj Jagr dnes rozhodol zapas..vyzera to tak, ze trady sa vyplatili 
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2013, 7:08)
som pozeral zostavu Tampy a Panik uz pri Vinniem v druhej formacii
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2013, 7:08)
som pozeral zostavu Tampy a Panik uz pri Vinniem v druhej formacii
-
DanielDevil
Addict
Jágr šťastný gól od korčule ale tak počíta sa
Gáborík super 
-
guess.whoo
Redeemer
skoda, ze nova sport nedava v blizkej buducnosti nejaky zapas Colombusu. Celkom by som si pozrel jeho herny styl teraz pod inym trenerom. Jasne, da sa cez net, ale tak viete ako..
btw cez vikend vysielaju zapas Chicaga o 21,00
btw cez vikend vysielaju zapas Chicaga o 21,00
-
Bad.boy
Medium Professional
Gabby and I have a great relationship. It's a really good one, no matter what's gone on with him. He's a good man. And I'll miss him. I'll tell you right now – I'll miss him. He has grown as he's been with us. Quite honestly, when he first came here, I don't think he really had enough skin on him. He has skin on him. I respect him.
Rangers coach John Tortorella on Marian Gaborik after Gaborik was traded to Columbus

Rangers coach John Tortorella on Marian Gaborik after Gaborik was traded to Columbus
No som zvedavý, koľko skrytých fanúšikov Colombusu sa vynorí v priebehu 2 týždňov..toto ma vždy iritovalo.
-
Bad.boy
Medium Professional
Vacsina ludi fandi teamom prave koli urcitym hracom, takze je logicke ze bude velky odliv fanusikov NYR smerom do CBJ. Predsa len, nikdy nebudeme mat k tym teamom taky vztah ako *domaci* fanusikovia. Samozrejme sa najde par vynimiek ale myslim, ze na SVK je to skor minoritna cast fanusikov 
//ono staci si precitat diskusiu na nhl.com ....CBJ zacali fajndit fanusikovia hadam vsetkych klubov ako citam.. fanusikovia NYR koli svojim byvalim hracom a ostatni koli tomu, ze sa im po rokoch konecne zacnina darit.. a posledna cast uctieva Bobrovskeho ako boha
//ono staci si precitat diskusiu na nhl.com ....CBJ zacali fajndit fanusikovia hadam vsetkych klubov ako citam.. fanusikovia NYR koli svojim byvalim hracom a ostatni koli tomu, ze sa im po rokoch konecne zacnina darit.. a posledna cast uctieva Bobrovskeho ako boha
Ja fandim Buffalu pretoze tam hraval Miroslav Satan a fandim Buffalu dodnes, aj ked tam Miro nehrava.