Counter-Strike: Global Offensive
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Counter-Strike: Global Offensive
V pravo hore máš menu na workshop mapy.
super uz to mam...dakujem za pomoc...este jedna mala otazka ak smiem...da sa niekde nastavit pocet botov v hre ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Do konzole napíš bot_quota [počet]
cawte uvazujem nad kupov len sa chcem spitat ci neni trial alebo ccrack na vyskusanie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a co oplati sa to kupit ?
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak, ja tých 10€ neľutujem, mňa to baví.. ak nie si jeden z tých ľudí čo hejtujú nové veci tak si to kúp, alebo si to kdesi stiahni a zastrielaj si s botmi
takze dnes som si to zakupil cez visa kartu a ako dam stahovat v polke zrazu prestane a napise nelze pripojit co to ma bit ?
dnes má steam dáke problémy všade, nerob si z toho ťažkú hlavu
Ako vytvorim lan hru ?
Ja som mal tiez furt nejaky problem, dokonca to sposobovalo ze mi padala WIFI tak som sa musel pripojit na LAN a stiahnut to tak, ale aj tak ma ten steam dost sralPapes38 napísal:takze dnes som si to zakupil cez visa kartu a ako dam stahovat v polke zrazu prestane a napise nelze pripojit co to ma bit ?
chcel by som sa spitat keby si kupim server cez fakaheda.eu tak ako to je z nastavenim modov map atd ako sa to riadi ?
Vyzerá to tak že CS GO bude free to play (rovnako ako to bolo pri TF2). Od začiatku som tušil že to takto skončí 
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ak bude CS:GO F2P tak končím s valve a nikdy si už od nich nič nekúpim.
zatiaľ je to len v úrovni špekulácií, ale dosť ludom sa objavil trebars inventár pre cs go.
Ak sa na to pozriem z pohľadu valve, je to logický krok. Po dote2 a tf2 ktoré majú obrovský úspech je len otázkou času kedy spravia aj f2p verziu hry z ich najžiadanejšej série.
Ak sa na to pozriem z pohľadu valve, je to logický krok. Po dote2 a tf2 ktoré majú obrovský úspech je len otázkou času kedy spravia aj f2p verziu hry z ich najžiadanejšej série.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
omfg, to že má hra inv nič neznamená. Portal 2? Má inv od vydania a nieje ani nebude F2P. O itemoch v CS:GO sa už hovorilo dlho
lenže s tým že prídu itemy sa to všetko len rozbehne. Jednoducho také niečo ako dáke itemy v kompetitívnej hre ala cs nemá čo robiť, a toto je predzvesť niečoho, ale zatiaľ nevieme čoho. Btw: Portal nieje multiplayerová hra, takže netreba vôbec porovnávať.
CS GO už je nato prakticky pripravené, už je zavedený workshop, celkový gameplay a weapon feel je spravený pre masy, teraz inventár...
CS GO už je nato prakticky pripravené, už je zavedený workshop, celkový gameplay a weapon feel je spravený pre masy, teraz inventár...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
valve sa potrebujú nabaliť. Nič to neznamená.
veď práve, valve idú po kladných číslach úplne ako každá iná firma, a práve preto si myslím že skôr či neskôr spravia f2p CS.
F2P sú v kurze, a valve na svojich dvoch ryžuje neskutočne, tak prečo by nerozšíril svoje portfólio?!
F2P sú v kurze, a valve na svojich dvoch ryžuje neskutočne, tak prečo by nerozšíril svoje portfólio?!