Reproduktory k PC
Re: Reproduktory k PC
Dobre je natom to ze niesom "zvyknuty" na dobre repraky. Takze pre mna aj ten Hercules bude velke +
Inak mam rovnaku otazku ako photone69, neviem ci uz dostal odpoved ale je niekde v ke moznost vypocut si nejake 2.0 repro, aby som mal predstavu o zvuku resp. porovnanie?
-
Ryan Giggs
VIP
Repro tejto kategorie maximalne tak niekde v elektro retazci. Nay, Datart.
Ok diky
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 15:41)
Mam jednu otazku
Mam 2m jack predlzovacku zapojenu v prednom paneli na bedni, ale ked ju zapojim priamo vzadu na dosku tak hraje mozno tak o 40% tichsie. Nejaky napad cim by to mohlo byt?
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 15:41)
Mam jednu otazku
Zalezi aku mas dosku a ako to mas nastavene. Ak mas predny panel nastaveny ako samostatne zariadenie, tak je mozne, ze tam mas nastavenu inu hlasitost. Potom je tiez mozne, ze pre predny panel sa vyuziva sluchadlovy zosilnovac, ktory je prisposobeny na vyssiu impedanciu a preto hra hlasnejsie ako zadny vstup.
MSI Z77A-G43. Kde presne sa to nastavuje?
Pozeram, ze by tam mala byt zvukovka od Realteku, v tom pripade sa to nastavuje takto:
Len teraz sa ma to pri pripojeni stale pyta ci som pripojil sluchadla alebo vystup pre predny reproduktor. Ak dam sluchadla tak hlasitost je ok, ak dam repro tak hlasitost je slabsia.
Takze ked kupim repro tak sluchatka mam nechat zapojene v prednom paneli a bedne zapojim dozadu? A pri repro mam vybrat ten vystup? Takze pri tejto moznosti potom nebude zapojeny ten sluchatkovy zosik?
A diky moc
Takze ked kupim repro tak sluchatka mam nechat zapojene v prednom paneli a bedne zapojim dozadu? A pri repro mam vybrat ten vystup? Takze pri tejto moznosti potom nebude zapojeny ten sluchatkovy zosik?
A diky moc
Nechapem
Sprav tak, aby si bol spokojny 
-
Ryan Giggs
VIP
Sluchadlovy zosik na on board Realteku? Hm...
Tak ze ked pripojim repraky a vyberiem ze som pripojil reproduktory tak bude to hrat znova tichsie? Alebo mam vybrat sluchatka? Neviem ci to ma nejaky efekt na ten zosilovac 
Dufam ze uz rozumies
Ak nie tak neva, nejak to uz spravim 
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 21:27)
Ryan: Je tam nejaky zosilovac nie? Ak nie tak sa ospravedlnujem, len reagujem k tomu co bolo napisane tak snad som nenapisal hluposti
Dufam ze uz rozumies
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2013, 21:27)
Ryan: Je tam nejaky zosilovac nie? Ak nie tak sa ospravedlnujem, len reagujem k tomu co bolo napisane tak snad som nenapisal hluposti
-
Ryan Giggs
VIP
Karty maju len predzosilovac. A do sluchadloveho vystupu lezie ten isty signal ako z lineoutu. Samostatny sluchadlovy zosil maju az drahsie karty. Moze sa stat ze nejaka highend maticna ma aj onboard zvukovku so sluchatkacom (neviem v maticnych prehlad nemam). V obycajnom Realteku by to bol ale privelky luxus. To sme ale OT.