War Thunder (f2p)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Re: War Thunder (f2p)

Príspevok od používateľa kutlo »

hej spitfire je za britov
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

No tak dnes som to hral prvy krat a hodnotim to velmi dobre nakolko letecke hry som hral prvy krat sa mi to nesmierne paci ked aj som este nezostrelil ani jedneho pilota (lietadlo) . Vie mi niekto dat rady ako rychle expit a naucit sa to dobre hrat ?
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Co si uz uplne vymlety? Vsak hraj, naucis sa to lepsie hrat = viac expov, viac killov, nic zlozite. Nikto ta nebude vodit za rucicku, to si si mal zahrat nejaku hru na styl Dead Space 3.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Ja som zacal hrat za Rusov, ale nemal som na to nejaky specialny dovod. Teraz trochu hram za britov a pride mi ze maju trosku obratnejsie lietadla, a bombardery maju lepsich tych zadnych strelcov (takmer kazdy let s bombarderom sa mi podari zo zadnym strelcom znicit aspon jedno lietadlo zamnou) ale to moze byt individualne u kazdeho lietadla, no a neskor maju briti lietadla Beaufighter ktore mi pridu dost dobre... aspon co som zatial hral proti nim, tak uvidim.

@Papes38 - prejdi si cely tutorial aj advanced casti to by ti nazaciatok mohlo pomoct ;)
Slayter
Addict
Addict

Briti maju od zaciatku relativne manevrovatelne stroje, mne sa s nimi dobre zacinalo.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Akurát som to začal hrať, a tak sa vás pýtam na názor. Čo si myslíte o nemeckých lietadlách?
Papes38
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Papes38 »

chcel by som sa spitat napriklad mam lietadlo kde je 7,7mm kanon aj 12mm kanon a ono automaticky striela z oby dvoch alebo si to viem prepnut ?
Slayter
Addict
Addict

mARILYN mANSON napísal:Akurát som to začal hrať, a tak sa vás pýtam na názor. Čo si myslíte o nemeckých lietadlách?
Nemcov som neskusal, ale maju dobre bombardery.
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

Tusite kedy tam pridajú lodstvo a armadu? :P to bude paradni drticka kdyz tam bude vse :P a.myslite si ze v armade bude i pechota alebo jenom tanky? :P (sory za gramatiku.mobil) :D :)
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Sa neako zmenilo ovládanie? Lebo čo som pozeral neaké staršie videa, tak som mal z toho pocit, že ovládanie v kombilácii klávesnica+myš, bolo na inom princípe než to, čo teraz ponúka mňe. No zasa až tak ma to netrápi, lebo to chcem hrať aj tak v kombinácii joystick+freetrack. Aj keď sa mi príliš nedarí, zatial ma to baví. Body a peniaze naskakujú dosť pomali, takže sa ešte neaký čas budem musieť "trápiť" s tými základnými dvojplošníkmi, než si budem môsť dovoliť nakúpiť lepšie stroje. Inak ešte by ma zauímalo, ako chcú riešiť prechod z bety do normálneho režimu? Teda či prechod bude plynulý, alebo reset štatistík a všeci pekne od začiatku?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

No v tomtom poslednom patchi 1.29 ekonomiku hry riadne zmenili, predtym sa mi zdalo ze to zaraba az vela a na lvl 4 som nemal kredity ani kde minut, teraz sa tie ceny uplne zmenili, lietadla na vyssich tieroch riadne zdrazeli a v battloch dostavam ovela menej kreditov, zato co som si vsimol pribudli rozne achievementy ktore pridavaju kopu xp/cred.

Co sa tyka prechodu na full verziu podla mna wipe nebude, kedze uz vo velkom predavaju svoju gold menu(eagles) za realne prachy, ale oficialne info nemam.
Slayter
Addict
Addict

Mne ta nova ekonomika vyhovuje, hlavne co sa tyka feedbacku z komunity tak to prehodili podla nich.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

po novom patchi viem skor zarobit aj na vyssich tieroch.problem je ze zarobit na nove lietadlo je riadne zdlhave,aaspon ze davaju tie bonusove liony za relativne blbosti.
btw aky najvyssi tier mate?ja t9 za usa.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Tak ja teraz zarabam ovela menej ako predtym...mozno tak 3-4x menej, najvyssi normalne nahrany tier mam lvl5 rusov a lvl4 britov...nehravam to v poslednom case casto, ale mam aj premiove lietadlo tier10 a tier6 (za ucast v closed bete), ale s tymi momentalne nehravam lebo ma to potom automaticky dava do battlu s tiermi 10-11, kde sa s mojimi low tiermi hra tazko
lubmar
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lubmar »

Nie som fanúšik hardcore simulácii, no ani úplných arkád. Mám rád ked je hra niekde medzi, teda nevyžaduje študovanie manuálom, aby človek dokázal s lietadlom vôbec letiet, no na druhej strane ponúka ako tak realistický zážitok. To je v prípade lietadlovej hry, možnosť hrať s joystikom a pohlad s kokpitu. To War thunder v podstate splňuje, ale je tu pre mňa menší problém. Po hodinách lietania v arcade mode s priemerným joystikom, kde sa mi podarili tak max 2 zostreli za kolo a pozorovaniach, ako dlho to do mňa súperi dokážu šiť z rôznych uhlov na 500m som sa rozhodol vyskúšať to ich "mouse aim" ovládanie. Po pár kolách keď som pochopil ako to funguje, sa moja úspešnosť zostrelov pekňe zvýšila. Ako v porovnaní s joystikom to ovládanie myšou robí občas psie kusy a príliš neposlúcha, ale precíznosť mierenia je s myškou ovela vyššia a je to proti joystiku veľká výhoda. Ako uznávam že v hre sú aj historické bitky a plne simulačné bitky, kde sa s myškou príliš nelieta, no tam keď vystrielam všetky náboje músím minúty letie späť na letisko, ďalšiu minútu čakať než sa doplní munícia a potom ďalšie minúty späť do boja, čo ma nebaví. Arcade mód mi vyhovuje, módmi, mapami , automatickým dopľňaním munície za letu atď, len by som bol rád keby bol aj tento mód neako podelený podľa obtiažnosti. Teda keď mám nastavené realistické ovládanie, tak budem hrať len proti súperom, ktorý ho majú tiež a ešte by bolo super, keby dol zakázaný ten ukazovatel predstrelu.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

riadna slabota, Wings of Prey je neporovnateľne lepšia hra.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ja hram nemcov tier 2 a mate invernutu mys?

//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 18:40)
pageUP,pageDown
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

ja hram za vsetky anglicanov mam uz na 4ke a ostatne su na 3ke ale uz amici idu na stvorku aj rusi ..
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Zo začiatku sa mi to páčilo, ale tak ako aj vo World of Tanks je tu strašne blbý matchmaking. To ako mám hrať proti lietadlám o 2-3 tiery vyššie, keď ma dajú na 5 rán a ja do nich vystrieľam aspoň 30 a nič? Nechápem prečo nemôžu dať do súbojov iba lietadlá z rovnakého tieru. A tiež na môj vkus sa tam strašne pomalo expí, to mám hrať pol roka kým sa dopracujem k nejakému lepšiemu lietadlu? Ešte to vyskúšam keď tam pridajú tanky, ale veľa si od toho nesľubujem.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

kolko mas orlov ? asi 150 ci?

daj KOSIK a tam mas previest EXP ci co a das na nemcov abo co hras a prevedies za 20 orlov 30 000exp ja mam takto uz 4
Napísať odpoveď