Nevsimol som si, ze by tu bola taka tema. Videl som tu temu o piercingu, ale tetovanie nie. tak ak mate tetovanie, podelte sa s nim. davam sem zatial svoje, ale fotka je z mobilu, takze nie je moc kvalitna.
ja nehcem tetovanie, povazujem to za trochu priblbe nechat si zohyzdit kozu na cely zivot, aj ked sa vam to co mate moze pacit neviete ci to tak bude aj za 10 rokov.no ale branit vam nebudem
ci to tak bude? no bude pokial nebudes mat jazvu alebo strije. a nad odstranenim som rozmyslal. urcite som nechcel trvaly make-up. je to blbost. ak budem chciet toto na starobu odstranit, myslim, ze uz na to bude ovale lepsia technologia, ako je dnes.
Nemam ale rozmyslal som nad tym no nakoniec som sa rozhodol ze nie ... a dal som si radsej Piercing
Tetovanie aj ked je len na urcite obdobie (tie docasne tetovania) clovek je aj tak nuteny nechat si to pretetovat lebo ten atrament nezmizne uplne ...
inak k tomu permanentnemu make-upu. ono je pravda, ze vydrzi len par rokov a zmizne. ale nie uplne a vacsinou treba pretetovat a k tomu ked to mizne, je to skarede..
To eXo: Zalezi aj od toho kto ti to robil, teda ako to robil - cim hlbsie v kozi je farba, tym mensia sanca je na jej vyblednutie. Ja by som tam ale videl iny problem. Totiz ta farba nevybledne po 5 rokoch tym sposobom, ze 5 rokov je to pekne a potom bum a uz to tam nie je - ona bledne 5 rokov postupne! Cize kazdy mesiac to vyzera horsie a horsie.
woundgiver napísal:To eXo: Zalezi aj od toho kto ti to robil, teda ako to robil - cim hlbsie v kozi je farba, tym mensia sanca je na jej vyblednutie. Ja by som tam ale videl iny problem. Totiz ta farba nevybledne po 5 rokoch tym sposobom, ze 5 rokov je to pekne a potom bum a uz to tam nie je - ona bledne 5 rokov postupne! Cize kazdy mesiac to vyzera horsie a horsie.
Lenze clovek sa neustale meni a aj jeho hodnoty
takze napriklad ako som videl jednoho s vytetovanym napisom PC 486 rulez moze raz pre neho zmysel stratit.