tortu by som určite vynechal ak dávaš 19 ruží + parfúm a ešte dokonca aj puzzle , veď ste spolu len 10 mesiacov, nielenže tie puzzle ani nedostaviate ale možno ani tie ruže nestihnú zvädnúť ...
Priateľkine narodeniny
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Priateľkine narodeniny
k téme:
tortu by som určite vynechal ak dávaš 19 ruží + parfúm a ešte dokonca aj puzzle , veď ste spolu len 10 mesiacov, nielenže tie puzzle ani nedostaviate ale možno ani tie ruže nestihnú zvädnúť ...
.. ale nie GL
Toto sa mi velmi lubi, raz to skusim, mam rad taketo kreativne darcekyjin napísal:Osobne som zvykol ku parfému vždy kúpiť spodnú bielizeň. Pôvodnú krabičku z parfému som okašľal, kúpil nejakú peknú zlatú, podstielku som spravil zo spodného prádla a do toho vsadil flakón - je to skutočne efektný darček.
ja by som odporučal clone a willy v preklade naklonuj si svojho frantíka ak viete čo tým myslím funguje to nejak takto:
ja som ten vytvor z toho dal frajerke na narodky a bola štastím bez seba
ja som ten vytvor z toho dal frajerke na narodky a bola štastím bez seba
Ty preťahuješ na počkanie hárem slečien na záchodoch, takže priateľku nemáš
A načo dávať frajerke falošný penis, keď jej môžeš dať reálny ? Chceš si pridať na replika nejaké centimetre aby si aspoň za niečo stál ? 
Famine: Tak to si asi odvážny. Ja by som do toho slizu péro nestrčil. Bál by som sa, že to už nevyberiem.