HP 630 stratené recovery
HP 630 stratené recovery
Mám notebook HP 630 (model A1E63EA#BCM), prišiel som o recovery, ktoré boli na D mechanike, nemal som ich nikde inde zálohované, notebook bol v servise kvôli poruche, už ani systém nenabehol, dúfal som, že D-ko s recovery ostane zachované, žiaľ, sa tak nestalo. Súčasťou tých recovery boli aj programy k HP 630 spolu s ovládačmi a samozrejme OS WINDOWS 7 HomePremium x64 (6.1.7601) SERVICE PACK 1 (v slovenskom jazyku). Kde na nete by som našiel komplet recovery, ktoré potrebujem ? Vďaka za každú pomoc.
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: HP 630 stratené recovery
obraz TVOJHO systému(windows,programy,registre,ovládače,...) by si márne hľadal na nete.
Musíš si posťahovať zo stránky hp drivery, nanovo nahodiť a potom si spraviť recovery tak, aby sa ti ani nabudúce nestalo že ti to zmažú v servise. Najlepšie je si to dať na externé pamäťové zariadenie, prípadne do iného počítača jednoducho preniesť na pevný disk.
Musíš si posťahovať zo stránky hp drivery, nanovo nahodiť a potom si spraviť recovery tak, aby sa ti ani nabudúce nestalo že ti to zmažú v servise. Najlepšie je si to dať na externé pamäťové zariadenie, prípadne do iného počítača jednoducho preniesť na pevný disk.
Jasné, už naťahujem drivery (http://zkracovatko.cz/JMUWoR), myslel som inak výrobné recovery, tak ako to bolo už dopredu predinštalované a dodané spolu s programami.
A ešte jedna vec, keď napr. nastavujem jas obrazovky, tak to nevidím na monitore, že na akú hodnotu je nastavený, to isté hlasitosť, zobrazovalo sa mi to v strede obrazovky..aký driver mám nainštalovať, aby to bolo vidieť tak ako predtým ? Vďaka.
A ešte jedna vec, keď napr. nastavujem jas obrazovky, tak to nevidím na monitore, že na akú hodnotu je nastavený, to isté hlasitosť, zobrazovalo sa mi to v strede obrazovky..aký driver mám nainštalovať, aby to bolo vidieť tak ako predtým ? Vďaka.
-
Dildogripak
Medium Professional
Tu: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... eId=321957
si vyber svoj typ notebooku, potom zvoľ operačný systém a posťahuj chýbajúce ovládače (všetky sú oficiálne).
A to čo potrebuješ sa volá takto: HP On-Screen Display Utility
si vyber svoj typ notebooku, potom zvoľ operačný systém a posťahuj chýbajúce ovládače (všetky sú oficiálne).
A to čo potrebuješ sa volá takto: HP On-Screen Display Utility
Díky moc, je to ono..ešte mám 2 problémy, zariadenie pre PCI Device nemá ovládač, kde ho nájdem ? A ešte mám problém, že nevidím WiFi siete keď kliknem na tú ikonku dole pri hlasitosti..už som inštaloval aj ovládač a nič. :-/
-
Dildogripak
Medium Professional
Pošlem ti správu, daj mi minútku len doobedujem.