Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa veddy »

Zaujímali by ma teraz úprimne názory ostatných ľudí, ktorý toto čítajú.
Už ma viac nezaujímajú názory tých, ktorý chcú manipulovať.
Pravda je, že to nie je ľahké rozpoznať.
Ale tý čo chcú manipulovať ostaných budú najviac kričať.
Štatisticky sa dá taká reakcia vnímať ako priznanie.

Dôkazov o tom, že to bola demolícia tu je na predchádzajúcich 10. stranách enormné množstvo.
Pod ťarchou dôkazov, dochádzame k záveru že 11. September bola sabotáž a demolícia.
Všetky tie dôkazy si môže každý ľahko a rýchlo overiť.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

veddy - to že to neboli "teroristi" alkaida a podobná chamraď, to je jasné, to že to bolo USA, aj to je jasné, to že to bola demolícia, aj to je jasné. Ale čo z toho? Vieš s tým niečo spraviť, alebo to ovplyvniť?

Najväčší teroristi na svete sú USA, resp. nejaká pliaga čo ovláda ich government. Nejakí ilumináti, alebo slobodomurári, alebo iná háveď z podsvetia. Tak isto vieme že svet ovláda "pár" vyvolených. Tak isto vieme že nám upravujú počasie, robia postrek báriom a iným svinstvom. Tak isto vieme že tvoria špeciálne potraviny bez kľúčových aminokyselín a iných potrebných látok. Je tu kopa vecí, ktorá je určená na ovládanie ľudí. Vieme o tom, niektorí o tom nechcú hovoriť, iní tomu neveria, je to nepodstatné.

Pointa je, čo s tým chceš spraviť?

Môžeš sa odsťahovať do hôr a tam chovať nejaké kozy, prasatá, sliepky a kravy, ale na to potrebuješ kopec prostriedkov.

Jednoducho takmer všetky konšpiračné teórie sú z malej, väčšej, alebo úplnej časti pravdivé, otázka znie čo s tým chceš, a ešte lepšie čo s tým môžeš spraviť?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Manipuluješ po celý čas ty. So všetkým a ešte aj cielene a veome trolluješ. Hlavne, že ty vieš, ako všetko rozoznať, pracuješ v CERNe a máš veľmi dobré analytické schopnosti. Krásne si si všetkých, ktorí ti nepasujú do tvojej rovnice, zhrnul do jedného príspevku, ošetril si ich ako nepriateľov štátu, ktorí sa vlastne priznali (pangalaktická dedukcia non-plus ultra, v štýle "ak vylejem kávu, tak sa vedúci ŽSR nahnevá a tým pádom gumený rebrík") a teda jasne manipulujú.

Nik ťa tu neberie vážne, si iba troll, ktorý si večne drmolí to isté a ak netrolluješ, tak potebuješ vyšetrenie u lekára.

A koľko to máš vlastne rokov?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pangalaktická dedukcia non-plus ultra a gumený rebrík, to ma rozsekalo :smt044
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:Manipuluješ po celý čas ty. So všetkým a ešte aj cielene a veome trolluješ. Hlavne, že ty vieš, ako všetko rozoznať, pracuješ v CERNe a máš veľmi dobré analytické schopnosti. Krásne si si všetkých, ktorí ti nepasujú do tvojej rovnice, zhrnul do jedného príspevku, ošetril si ich ako nepriateľov štátu, ktorí sa vlastne priznali (pangalaktická dedukcia non-plus ultra, v štýle "ak vylejem kávu, tak sa vedúci ŽSR nahnevá a tým pádom gumený rebrík") a teda jasne manipulujú.

Nik ťa tu neberie vážne, si iba troll, ktorý si večne drmolí to isté a ak netrolluješ, tak potebuješ vyšetrenie u lekára.

A koľko to máš vlastne rokov?
Mnohých si s tým prekvapil, ale vážime si tvoje priznanie.
Je to prvý krok ako sa môžeš očistiť od hriechov, tvoja duša ešte nie je zatratená.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

veddy napísal:Zaujímali by ma teraz úprimne názory ostatných ľudí, ktorý toto čítajú.
Už ma viac nezaujímajú názory tých, ktorý chcú manipulovať.
Pravda je, že to nie je ľahké rozpoznať.
Ale tý čo chcú manipulovať ostaných budú najviac kričať.
Štatisticky sa dá taká reakcia vnímať ako priznanie.

Dôkazov o tom, že to bola demolícia tu je na predchádzajúcich 10. stranách enormné množstvo.
Pod ťarchou dôkazov, dochádzame k záveru že 11. September bola sabotáž a demolícia.
Všetky tie dôkazy si môže každý ľahko a rýchlo overiť.
Jooo a svišť ju potom balil do fólie... :)
Vytvoril si 10 strán falmu a nie 10 strán dôkazov ale nevadí. My sme manipulátori, lebo nechceme prijať tvoj názor...ach. A ostatní na teba serú, to len my sa tu s tebou bavíme a zabávame. Inak, nezabudni dať si alobal na hlavu, lebo inak Alulamináti, murári, tesári a ďalší stavební robotníci zmanipulujú aj teba. (či ten alobal funguje iba proti mimozemšťanom? :smt104 )
p.s.: vzhľadom na tvoje názory, (ne)schopnosť argumentácie a že nevieš rozlišovať množné číslo ti tipujem tak okolo 15 rokov (môj názor)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

veddy napísal:
Mnohých si s tým prekvapil, ale vážime si tvoje priznanie.
Je to prvý krok ako sa môžeš očistiť od hriechov, tvoja duša ešte nie je zatratená.
A dosť, píšem ťa na zoznam do plánu pre elimináciu populácie! :lol:
veddy
Medium Star
Medium Star

slay: aby si nezostal prekvapený, keď sa v tom pláne skôr či neskôr nájdeš aj ty sám ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

On už v tom pláne je. Vediem ho ja s ním - ja som Slobodomurár a on je Iluminát...Ale tíško a nikomu to neprezraď. A pozor na nás, lebo ti vysušíme kvietky za oknami.
veddy
Medium Star
Medium Star

uplink: Pýtal si sa ma, že čo chem s tým spraviť.
Chcel by som, aby tý čo nepoznajú zákony fyziky, aby si to doštudovali.

Síce ma tu názory niektorých ľudí nezaujímajú, pretože nemajú žiadnu váhu.
Ale rád by som vedel čím je to spôsobené, že sú tak mimo.
Alebo to naozaj len predstierajú?
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

Podla mna dvojicky nepadli nasledkom poziaru. No na druhej strane sa mi nechce verit zeby to bolo "zvnutra".
Inac toto tu uz asi bolo ze ? :lol: http://www.ae911truth.org/en/evidence.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

veddy: Už si nám prezradil, koľko máš rokov? Oháňaš sa tu zákonmi fyziky, pracuješ v CERNe, máš skvelé analytické schopnosti, no nevieš argumentovať a diskutovať - veď nám to už konečne prezraď. Zjavne sa nemáš za čo hanbiť, keď tu tak sebavedome a sofistikovane vystupuješ. Ale je pekné, že už dokonca na rovinu píšeš, že na diskusnom fóre nemajú niekoho názory žiadnu váhu - toto ťa diskvalifikuje ako diskutéra na celej čiare. Tvoj trolling sa pomaly ale isto končí, pretože ťa už nik neberie vážne...
veddy
Medium Star
Medium Star

Bobala napísal:Podla mna dvojicky nepadli nasledkom poziaru. No na druhej strane sa mi nechce verit zeby to bolo "zvnutra".
Inac toto tu uz asi bolo ze ? :lol: http://www.ae911truth.org/en/evidence.html
Plne súhlasim, je to úplne neuveriteľné, že by za tým mohla byť vláda na čele s Bushom.
Ešte pred mesiacom, som tiež len ťažko tomu veril. Nemal som na to žiadny dôkaz.
Nie som si vedomí, že by som teraz na to dôkaz mal. Mám nespočetné množstvo podozrení.
Ničmenej, mal som a mám dôkazy, že budovy podľahli riadenej demolícii a že oficiálna verzia v tomto bode úmyselne klame.

Hypotesa:
Keby oficiálna verzia rovno poprela a vyhlásila že dvojičky nespadli aj tak by to nebol dôkaz, že je za tým vláda.
Preto si môžu dovoliť klamať v oficiálnej verzii. Pretože to že klamú nič nedokazuje.
Len to že klamú. To je fakt. Ale ako tento fakt interpretovať?
Ak niekto úmyselne klame, tak to zvyšuje podozrenie. A tu vzniká otázka, aké sú motívy pre danú lož???
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A za mesiac si toho vyskúmal viac, ako všetci konšpirátori a odborníci po celom svete dohromady :) Nemáš žiadne dôkazy o riadenej demolácii, iba klameš - hlavne, že iných obviňuješ z klamstva. GTFO already.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Bude treba pridat chemtrails, zjavne sa rodi moc inteligentna mlada generacia, ktora vsetko prekukne. A dokonca ma aj dokaz. 15s a 22s!!
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

veddy napísal: Chcel by som, aby tý čo nepoznajú zákony fyziky, aby si to doštudovali.
Ja by som chcel, aby si si ty naštudoval aspoň tú oficiálnu verziu, keď ju tak odsudzuješ.
Už som sa ťa dvakrát pýtal, na ktorej strane je napísané, že budovy spadli za 15 a 22 sekúnd.

Inak gratulujem k úspešnému ultra trollu.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A ty si zkade prisiel teraz ? Ta v skole nenaucili ratat do 22? Si spusti video a rataj kolko sekund tie budovy padaju, to vsetko musi byt dakde napisane ci co ?? nechapem
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ty si asi prišiel z nejakého NWO webu predpokladám.

Nemusí to byť napísané nikde a pravdepodobne to tam ani nie je. No veddy stále tvrdí, že to tam tak napísané je. Tak ja len od neho chcem aby mi napísal, kde to tam je napísané. Neodpovedá na tú otázku už týždeň, takže predpokladám, že si vymyslel, že to tam napísané je a svoje argumenty nemá vôbec čím podložiť. Ako každý konšpirátor.

A keď už sme pri tom. Celkový pád budovy trval dlhšie ako 22 sekúnd. Teba asi v škole učili rátať len do 22. Ty si to asi nikdy nepočítal ale si si to raz prečítal na nejakom weknowthetruth webe a samozrejme nemáš dôvod o tom pochybovať a overiť si to.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Nie, ja sa na take sracky neznizim, ja mam vlastny web: Iamthetruth.org
Tak kolko teda padali ? Noze, daj :lol:
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Od 20 sekundy. Počítaj sám, nech vieme, či to dokážeš.
Napísať odpoveď