Newsmy NM890
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Newsmy NM890
Mate niekto skusenost s tymto telefonom??
Re: Newsmy NM890
neviem ci je to este aktualne ale hlasim sa ze mam tento telefon. co konkretne ta zaujima?
-
guess.whoo
Redeemer
wau uz som ani nedufal...ako je na tom ten fotak? k comu by si ho prirovnal..?
mas 1GB ram? aka je sviznost systemu a vydrz?
mas 1GB ram? aka je sviznost systemu a vydrz?
je tam 8mpx fotak a fotky podla mojho nazoru pri dobrom svetle su velmi slusne. nejake fotky ti mozem zajtra sem hodit a sam uvidis. vydrz neviem povedat kedze ho mam 24 hodin ale sviznost je pre mna prekvapujuca, ide to ako po masle s 1GB RAM
-
guess.whoo
Redeemer
no tie fotky by som uvital, hlavne v slabsom svetle..nasiel som ho na jednej ceskej stranke v popise s 12mpx...nevies ci ich bolo viac verzii?
mal si tam play store?
mal si tam play store?
Je to 8mpx ale moze priamo upscalovat na 12mpx a aj vzadu je napisane 8mpx a nie 12mpx ako je na fotkach. Tie ti uploadnem neskor... a ma play store a musim uznat ze vela aplikacii a hier su kompatibilne.
-
guess.whoo
Redeemer
no oukej, zatial diky, ak by sa ti teda este chceli tie fotky uploadnut bolo by to super
a odkial si ho kupoval?
z focalu, trochu to dlho trvalo kym to poslali ale potom to uz bolo rychle. fotky prikladam a ospravedlnujem sa ale nechtiac som vsetky vcera nafotene zmazal (svadba) takze dnes len take provizorne 
https://www.dropbox.com/sh/yv3snntb44gmupg/YE48uCug4h
https://www.dropbox.com/sh/yv3snntb44gmupg/YE48uCug4h
-
guess.whoo
Redeemer
tak vdaka za vsetky info..rozmyslam nad predajom SGS3 a tento by mal byt jeho nahrada
s3 predas a tieto si aj dva kupis pomaly
ak este nieco chces vediet kludne sa pytaj
-
guess.whoo
Redeemer
este mi napis co ti na nom vadi 
ak drzim mobil v jednej ruke niekedy nedociahnem palcom na urcite miesta na displeji ale co mi vadi najviac je, ze nie je dostupny ziaden FW na internete. sice som si uz root aj cwm recovery spravil, ale je dobre mat zalohu. GPS mi nechyti doma aj ked ine zariadenia to zvladnu, vonku uz chyta dobre. adapter na EU zastrcku chyba a ja neviem ziaden najst doma. inak som zatial nenasiel nic take zavazne
-
guess.whoo
Redeemer
no doma nechytam ani s S3 bez zapnutych mobilnych dat takze to je ok, velkost chapem a ja to budem brat z jedenj ceskej stranky takze adapter asi nebude treba..zatial dik, ak ma nieco napadne ozvem sa