Vlasy
Vlasy
Zdravím,možno to príde ako nejaká čudná téma,no mňa naozaj zaujíma,čo si niektorí z Vás dávate na vlasy aby vám držali ak chcete mať nejaké účesy myslím niečo v zmysle ako gél,lak a podobne. Lebo ja keď si dám gél a trochu to ešte lakom posprejujem tak mi to normálne drží ale keď sa spotím alebo hráme v škole nejaký šport tak mi to normálne padne.Nemohli by ste mi poradiť čo preferujete vy a drží vám to?:)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vlasy
tak buď chceš byť playboy, alebo chceš športovať
Môžeš použiť akýkoľvek sajrajt na hlavu, ak hráš futbal a hlavičkuješ, tak tú loptu neprepichneš, ale lopta porazí vlasy.
-
Soviet
Darca
Ja pouzivam gel, ale asi tak za koncek prsta, aby mi vzadu jedna strana, kde este niesu uplne dorastene vlasy po zobudeni dostala normalny smer, ako ma druha strana
No ked ti padaju vlasy do oci, tak povacsine ma clovek dlhu emo ofinu .
Skus zmenit gel, alebo lak, su take ktore su potu, dazdu, vode odolne.
No ked ti padaju vlasy do oci, tak povacsine ma clovek dlhu emo ofinu .
Skus zmenit gel, alebo lak, su take ktore su potu, dazdu, vode odolne.
Nepísal si aký gél používaš, tak len budem dúfať, že ti poradím
Skús gély Taft Looks, stoja síce 3,70€ (aspoň čo ja kupujem v KE) ale držia. Je to celá kolekcia na na rôzne účesy, s rôznou silou, najsilnejší je V12 Power. Používam ich a držia aj za dažďa, dokonca keď náhodou idem spať s nagelovanou hlavou, tak sa ráno zobudím so skoro rovnakým vzhľadom vlasov. Predtým som som používal nejaký gél čo sa stál 1€, no ten stál za prd.
Skús gély Taft Looks, stoja síce 3,70€ (aspoň čo ja kupujem v KE) ale držia. Je to celá kolekcia na na rôzne účesy, s rôznou silou, najsilnejší je V12 Power. Používam ich a držia aj za dažďa, dokonca keď náhodou idem spať s nagelovanou hlavou, tak sa ráno zobudím so skoro rovnakým vzhľadom vlasov. Predtým som som používal nejaký gél čo sa stál 1€, no ten stál za prd.
-
phatres1994
Star
vosk je super
ja mam vlasy podobne a s voskom nemam ziaden problem 
-
audiotrack
VIP
tuším aj pattex robí niečo také, nie?
audiotrack napísal:tuším aj pattex robí niečo také, nie?