Preinštalovanie win7 na HP G62

Informácie o software, ankety...
Bišon
Novice
Novice

Preinštalovanie win7 na HP G62

Príspevok od používateľa Bišon »

Caute, chcel som si preinštalovať win na booku HP G62, bootovacie cd mám ale neviem sa dostať do toho aby mi začalo bootovať hneď s cd. Keď dám pri štarte F11 tak ma to hodí do recovery menu dákeho, kde sú len obnovenie win atď. ako tu link a keď chcem ísť do biosu aby som nastavil bootovanie s cd tak to je po japonsky ich paličkami písané. Navyše som skúsil dať obnovu továrnych nastavení že si aspoň prečistím book a po dokončení mi píše pri štarte že bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart a pritom bootovacie cd tam mám vložené. CD je v pohode niekoľko PC som s ním preinštaloval bez problémou. Viete mi poradiť ako book zase spojazdním alebo preinštalujem win ? ďakujem za pomoc
Zelo_005
Amateur
Amateur

Re: Preinštalovanie win7 na HP G62

Príspevok od používateľa Zelo_005 »

A skúšal si aj F8?
Bišon
Novice
Novice

skúšal som aj F8 aj F9 a všetko možné ale malo by to v podstate ísť cez to F11 myslím, len dodám že to cd s win nieje origo mám ho napálené kde mám všetky druhy win7 ale myslím že to by ani nevadilo nabootovať ho musí ...
mLuks
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mLuks »

toto si nemal dodávať ;) kuk, do témy info na pravidlá
Bišon
Novice
Novice

ešte pridám toto video, je to ako vlastne obnoviť tie továrne nastavenia a všetko som tak urobil ale po dokončení mi neukázalo to ako je vo videu v 7.30 min http://www.youtube.com/watch?v=5H3xtF2QP0s len sa mi PC vypol a po opätovnom zapnutí mi písalo to missing bootmgr

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 15:50)
LuksKE napísal:toto si nemal dodávať ;) kuk, do témy info na pravidlá
JA len vravím aké cd používam a cd key použijem originálny, len je to jediné cd s win ktoré mám.

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 15:55)
ok tak som to vyriešil xD trebalo dať ESC následne F9 a potom vybrať druhú možnosť a potvrdiť a nabootovalo to s cd. Len dotaz keĎ mám napálený ten win 7 a použijem origo cd key čo som mal k tomu booku či mi ho zoberie a či tak neporuším licenčné podmienky a ešte či sa dá nejako zmeniť jazyk v biose lebo tam mám všetko po japonsky s tými ich paličkami popísané a chcel by som tam ang nahodiť, Ďakujem
Napísať odpoveď