Zdravim
kedze ide leto a gumy na leto nemam takze idem investovat do kupy..
poradili by ste mi medzi tymito pneumatikami ?
rozmer bude 205/50/r16
v cene je rozdiel zanedbatelny kedze michelin stoji 109 a dunlop 108..
ide mi len o kvalitu a skusenosti...
DAKUJEM
MICHELIN Pilot Sport 3 ------- Dunlop SP SPORT MAXX RT
Re: MICHELIN Pilot Sport 3 ------- Dunlop SP SPORT MAXX RT
Rozdiel medzi nimi moc citelny nebude, Mischelin mi je vsak sympatickejsia znacka a tie pilot sport sa davaju na vela sportovych aut uz vo vyrobe
Hegy ved ty znacku Michelin nevies ani len spravne napisat.
Pozri si ADAC testy a aj ine testy, tam najdes vsetko podstatne.
Pozri si ADAC testy a aj ine testy, tam najdes vsetko podstatne.
to ma mrzi a to asi aj dost ovplyvnuje predmetnost veci.
Na testy by som sa vykaslal skorej sledoval nejake uzivatelske nazore ale ako som pisal kedze ide o spickovu triedu budu +/- rovnake. Test je len o tom kto viac priplatil ten ti vela nepovie (nie objektivne)
Na testy by som sa vykaslal skorej sledoval nejake uzivatelske nazore ale ako som pisal kedze ide o spickovu triedu budu +/- rovnake. Test je len o tom kto viac priplatil ten ti vela nepovie (nie objektivne)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ked je test o tom kto kolko priplati, tak aku vahu maju uzivatelske recenzie lajkov za volantom, ked niekto jazdi dva roky na gume XXX, potom to hodi na zimne a po zime prezuje na nove gumy YYY??? Prakticky ziadne, vzdy je to ina situacia a normalny clovek to v prevaznej vacsine nezisti a nic nepostriehne. Verim tomu, ze ak by som dal niekoho do auta a dal mu tam Barumky a povedal, ze su tam stare zosuchane gumy, tak povie, ze auto plavalo, smykalo, hadzalo a neviem co vsetko. Potom by som ho posadil na dalsi den do toho isteho auta s tymi istymi pneu a povedal mu, ze su tam uplne nove Continental a povedal by mi, ze to prefektne sedelo, ze je to nieco neskutocne. Takze sa budem radsej riadit nejaky ADAC testom alebo niecim inym nez uzivatelskymi recenziami. Pneumatiky nie su ako mobil, kde mozes mat 5 mobilov v ruke behom jedneho dna a vies zhodnotit co a ako, na pneu treba dlhsi cas a asi nikto z nas nema pristup k tomu, aby si skusil 5 roznych znaciek na jednom aute behom jedneho dna.