Takže zmysel maju pokial idem iba proti silnejšiemu tanku? príklad T-43 proti IS-3
World of Tanks
Re: World of Tanks
V prvom rade sa ospravedlnujem za zmenu tvojho niku
Takže zmysel maju pokial idem iba proti silnejšiemu tanku? príklad T-43 proti IS-3
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jo, tam ak vidis ze ho nie si schopny par krat prerazit alebo mas ukazovatel penetracie oranzovy, sa hodi nabit premiovku a chudak na teba pojde frontalne ako rambo a hned na to je chciply 
Na tieto prilezitosti sa potom hodi intuicia u nabiaca. Skoda ze nemam natolko vyexpenu posadku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo ta sa celkom hodi, hlavne ak mas nabojacov dvoch ako napr Ferda. Ale velmi vela ludi nevie, ze tu schopnost treba najprv aktivovat.
-
Outsider
Star
Je to hra, a nie je to simulator ale len obycajna arkada, takze som len napisal ako to funguje. Mohol by som ti napisat milion veci, ktore su hre nepochopitelne a nefer ku niektorym hracom ale su tam. Hru hram uz dlho a poznam ju jak nikto tu na forku a stale este ma v nej nieco drzi. Ma vela chyb, pre ktore by som ju nikdy viac nehral ale ma zas aj nieco, co ma stale nuti ju hrat.@ndrejko napísal:
Takze podla tohoto vykladu by som so 122mm delom nemohol zostrelit lahkych britov tieru 4-5 a ani T-34. Coz je podla mna uplna sprostost lebo ten projektyl preleti tym tankom ako ako pisal michalko.
Ale pri vk3601h som palol prave do toho najsilnejsieho pancieru medzi priezor sofera a ten kulomet co tam ma. No v tom mi zahlasilo zstrela neprerazila pancier
Na podobneOutsider napísal: Ma vela chyb, pre ktore by som ju nikdy viac nehral ale ma zas aj nieco, co ma stale nuti ju hrat.
-
Outsider
Star
Ja si tie divne veci, co sa v hre deju dokazem zo skusenosti vysvetlit a vyuzivat vo svoj prospech, co sa da. Pre novacika, to moze byt velka zabrana hrat hru dalej a preto je v hre vela lam, lebo nepoznaju fungovanie hry a nedokazu si vela veci vysvetlit a hlavne pri hre pouzivat tu divnu vec na krku. To ma svoje vyhody ale zaroven aj nevyhody. Keby kazdy hral len dobre tak by nebolo mozne si v hre dat 10 killov a podobne vysledky ale zaroven by zas neboli hry 15:0. Ja tu hru hram od zaciatku bety, po spusteni full verzie som sa jej tiez venoval celkom dost ale neprehanam to. Hram vacsinou, ked je cas na oddych po praci a posilke a za tu dobu sa mi nejako podarilo uz nahrat okolo 26 000 hier a v global ratingu sa dostat do prvej 30. Teraz po zavedeni goldovych odmen pre najelpsich 100 alebo 200 hracov(podla poctu tankov v danom patchi) za expenie novych tankov, cloveka este viac nabudi tu hru hrat.@ndrejko napísal: Na podobne
Boli ste niekto na beta serveri? Bude sa tam meniť nemecký strom? Dostal som sa tam iba raz a nejak som sa na to zabudol pozrieť. Ide o to že som PzIV vyskúmal VK3001P a chcem aj to VK3601H a z neho ísť na VK3002BD, tak na Panthera a Tigra. Bude to možne aj po novej aktualizácií?
-
webmasterr
Medium Professional
Vo vetve kam chces sa to pomenilo, z VK3601H sa uz neda ist na VK3002DB (miesto toho pribudne VK30.01D a VK30.02D), tiez sa trochu zmenilo oznacenie tankov (VK3601H -> VK36.01H) atd ... tu mas cely nemecky strom z test 8.5 -> http://2.bp.blogspot.com/-VR_Vc1sbvr8/U ... 794085.jpg
Test servery maju poriadne pretazene, vraj trhaju rekordy. Momentalne maju dostupne 2 test servery s kapacitou dokopy len 15k ludi, ale snazi sa tam dostat vyse 200k kedze test servery su pre vsetky regiony (EU, NA, RU).. vraj sa coskoro maju zvacsit cca 3.5x .... cakacie doby su teraz 4+ hodin pri stasti...v noci to je trochu lepsie
Predchvilou som sa skusal prihlasit a bol som 159 150-ty v poradi
Cely patch notes si mozes precitat: http://worldoftanks.eu/news/6734-public ... /#features
Test servery maju poriadne pretazene, vraj trhaju rekordy. Momentalne maju dostupne 2 test servery s kapacitou dokopy len 15k ludi, ale snazi sa tam dostat vyse 200k kedze test servery su pre vsetky regiony (EU, NA, RU).. vraj sa coskoro maju zvacsit cca 3.5x .... cakacie doby su teraz 4+ hodin pri stasti...v noci to je trochu lepsie
Predchvilou som sa skusal prihlasit a bol som 159 150-ty v poradi
Cely patch notes si mozes precitat: http://worldoftanks.eu/news/6734-public ... /#features
Hmm, ale potom sa z VK3601H (VK36.01H) už nedá ísť na VK3002DB. Škoda, teraz budem musieť začať nový strom od začiatku.
No jo, cez deň je to bez šance. Ale v sobotu ráno o 02.00 mi pripojenie trvalo asi 10 minút, no bol som už taký unavený že som to poriadne neodskúšal
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2013, 17:02)
Mám problém, keď začnem hovoriť do mikrofónu tak po dvoch sekundách sa ozýva nejaké ozvena a nič ma neni nerozumieť. Robí to iba TS-sko, skúšal som aj iné mikrofóny no problém pretrváva.
No jo, cez deň je to bez šance. Ale v sobotu ráno o 02.00 mi pripojenie trvalo asi 10 minút, no bol som už taký unavený že som to poriadne neodskúšal
//autoeditácia príspevku (09 Apr 2013, 17:02)
Mám problém, keď začnem hovoriť do mikrofónu tak po dvoch sekundách sa ozýva nejaké ozvena a nič ma neni nerozumieť. Robí to iba TS-sko, skúšal som aj iné mikrofóny no problém pretrváva.
-
Sarger
Guru wannabe
Tu očividne zdochol pes...
či ste všetci prestali hrať? 
Ja som si dal dlhú 3-mesačnú pauzu a prospelo mi to
Už nechytám nervy nad každou prehrou, ajkeď teraz prehrávam veľmi veľa a mám win percentage na Tiger II asi 37%. Akurát idem na E-75, hádam do Decembra stihnem narobiť tie skúsenosti a do budúceho júna zas peniaze 
Uz niekto videl Project tank ? Je to uplne okopirovane WoT ale da sa to hrat na facebooku 
Ale hrame dalej
tento vykend bol dovod na kupu T 7 tanku, tak som si zaobstaral KV-13 no dnes som ju s radostou predal a presiel na panthera. Dufam ze mi vycaruje usmev na tvary ked doexpim jeho top delo.
Teraz ma napadlo. Ako sa roby zaznam bytki? Da sa to priamo v hre alebo iba cez fraps?
Teraz ma napadlo. Ako sa roby zaznam bytki? Da sa to priamo v hre alebo iba cez fraps?
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som kúpil IS-8, AMX 50 100 a S-51. Konečne som sa zbavil AMX M4 45 (najhorší tank aký sa dá kúpiť).
Záznam si zapneš v nastaveniach hry hneď na prvej krate, potom si ho zapneš a nahráš cez Action! - Mirillis.
Ps.: radsej by si sa mohol ucit gramatiku ako hrat WoT
Záznam si zapneš v nastaveniach hry hneď na prvej krate, potom si ho zapneš a nahráš cez Action! - Mirillis.
Ps.: radsej by si sa mohol ucit gramatiku ako hrat WoT
-
Sarger
Guru wannabe
Michaelo: najhorší tank? Tak to ti prajem pevné nervy pri IS-8.. nevieš do čoho si sa teraz pustil.
Do skvele hrateľného tanku so špičkovým kanónom a nadpriemernou mobilitou, ktorého jediná slabina je pancier.
-
Sarger
Guru wannabe
Keď chcem mobilitu a skvelý kanón zoberiem si medko, a nie papierovú heavy.
-
Michaelo
Hardcore addict
No tá IS-8 je aspoň pomerne rýchla a dáva DMG + má aký taký armor. AMX M4 45 nemá armor (90mm lol
), nemá DMG (áno má super penetráciu, ale to je tak šetko + to delo má aj ARL 44), je pomalý, a 1 vs 1 prehráš asi aj s tier 5 
Vďaka x5 som na ňom nahral 61.000 XP a zbytok som dal z free. Takže moja rada, ak nechcete naozaj hrozne trpieť, radšej hrajte iné tanky a našetrite si free XP.
Ešte som nenašiel tank, na ktorý ba nadávalo viac ľudí (aj Akcido ho naozaj nemal rád
)
Vďaka x5 som na ňom nahral 61.000 XP a zbytok som dal z free. Takže moja rada, ak nechcete naozaj hrozne trpieť, radšej hrajte iné tanky a našetrite si free XP.
Ešte som nenašiel tank, na ktorý ba nadávalo viac ľudí (aj Akcido ho naozaj nemal rád
Odkedy nasadili gold ammo za striebro pancier už nehrá tak dôležitú úlohu, ako to bolo pred tým. Mám E-75, mal som aj ST-I a mal som aj IS-4 keď ešte bola IX a na hre sú tie goldy jasne cítiť. IS-4 a taktiež E-75 predtým opancierované monštrá, pri uhlovaní a opatrnom vysúvaní zadku spoza rohu skoro nezničiteľné. Teraz ma vysmeje americký osmičkový T69, keď nabije goldy a veselo ma dopredku prepaľuje každou ranou.
V mestských mapách majú E-75 a ST-I stále navrch, ale otvorených máp je viac a tam je mobilita IS-8 veľká výhoda. Plus ako vravím, ten pancier tých ťažkopancierovaných HT už žiaľ nemá takú rolu, ako kedysi.
Medko je zas niečo úpne iné, v IS-8 nepriateľský mediák IX tieru vačšinou zošrotujem veľmi rýchlo, keďže si ma neutočí a delo aj pancier mám lepšie.
V mestských mapách majú E-75 a ST-I stále navrch, ale otvorených máp je viac a tam je mobilita IS-8 veľká výhoda. Plus ako vravím, ten pancier tých ťažkopancierovaných HT už žiaľ nemá takú rolu, ako kedysi.
Medko je zas niečo úpne iné, v IS-8 nepriateľský mediák IX tieru vačšinou zošrotujem veľmi rýchlo, keďže si ma neutočí a delo aj pancier mám lepšie.