Sluchadla - spunty do 50€
Sluchadla - spunty do 50€
Na behanie som dlho nosil Koss - The plug. Za tie prachy som bol celkom spokojny, vydrzali dost dlho. Jedneho dna som ich vypral v pracke a lave sluchadielko poslo. Tak som uplatnil dozivotnu a za nejakych 8€ mi poslali novsi model "Pathfinder". Ten ale pre mna hra subjektivne podstatne horsie, navyse mam pocit ze tesni v uchu viac ako Plugy a pri behu (zmeny tlaku v eustachovej trubici, ci co to je) to potom robi zvlastne pazvuky. Na to som si nejak zvykol, cert to ber. Ale ten "regulator" na kabli aj napriek tomu, ze ho nepouzivam, robi problemy. Obcas uz mam problem najst polohu, kedy vobec obe strany hraju rovnako. Vydrzali malicko, asi tak 4 mesiace behania.
Vzhladom na toto velke sklamanie by som asi radsej siel do niecoho ineho, ako do Kossov. Strop je tak 50€ (predsalen, moznost vypratia pri mojom pouzivani hrozi stale). Pocuvam elektronicku hudbu, mam rad hlboky bass (nemusi ho byt vela, ale trosicku konturnosti nezaskodi). Idealne by bolo, keby boli trosku odolnejsie... predsalen, obcas beham po dazdi a tak. Je mozne v takejto cenovej najst nieco seriozne, alebo mam dosetrit?
Vzhladom na toto velke sklamanie by som asi radsej siel do niecoho ineho, ako do Kossov. Strop je tak 50€ (predsalen, moznost vypratia pri mojom pouzivani hrozi stale). Pocuvam elektronicku hudbu, mam rad hlboky bass (nemusi ho byt vela, ale trosicku konturnosti nezaskodi). Idealne by bolo, keby boli trosku odolnejsie... predsalen, obcas beham po dazdi a tak. Je mozne v takejto cenovej najst nieco seriozne, alebo mam dosetrit?
-
Kok
Light Professional
Re: Sluchadla - spunty do 50€
nieco taketo by zaujimalo aj mna, poziadavky v podstate rovnake .. strop podobny ale som schopny navysit v pripade modelu s vybornym pomerom cena vykon
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Vsonic VC02. Vzhladom k cene nadpriemerny zvuk, takisto kvalitna konstrukcia s odpojitelnym kablom. Daju sa nosit aj kablom za uchom, takze lahko z ucha nevypadnu ani pri behu. A da sa variovat ajs nastavcami a hlbkou usadenia. Sice nemaju nejky extra hutny zvuk (vela basov), ale nie su ani uplne vyrovnane. Oproti Plugom je to ale zvuk o niekolko galaxii inde.
-
Kok
Light Professional
vyzeraju dobre .. a za 34£ asi nie je o com 
A čo takto ešte Sony MH1C?
-
Ryan Giggs
VIP
MH1C na behanie? S tym ťažkym plochym kablom a brutalnym mikrofonnym efektom?
Prave kvôli tomu som ich zamerne nespominal.
Prave kvôli tomu som ich zamerne nespominal.
Sorry, nejak som si to neuvedomil
Tak potom VC02 určite...
Tak potom VC02 určite...
Nevyzeraju zle, recenzie su oslavne. Trosku sa bojim toho vymenneho kabla, ale vlastne ani neviem, preco. Zaujali ma este Shure SE115 a Senny CX300, ktore nosi na behanie tiez dost ludi... Ryan, mas s niektorymi skusenost?
-
Ryan Giggs
VIP
CX 300 su tazko zahuhlane, Shury lepsie ale nijako nevynikaju.
VC02 aj MH1C su zvukovo uplne ina liga. Akurat Sony sa na beh velmi pouzit neda. Resp. mozno daju ale osobne si to neviem dost dobre predstavit. Vyborne su aj Hifiman RE0, ale tie su z tychto najmenej basove. Aj ked basy to zahra pekne hlboko.
To ked uz nejake ine, tak tam su iny kandidati. Z basovych napr. Klipsch S3/S4, Soundmagic E10, Audio-Technica ATH-CKM55 resp. nastupca ATH-CKS55.
VC02 aj MH1C su zvukovo uplne ina liga. Akurat Sony sa na beh velmi pouzit neda. Resp. mozno daju ale osobne si to neviem dost dobre predstavit. Vyborne su aj Hifiman RE0, ale tie su z tychto najmenej basove. Aj ked basy to zahra pekne hlboko.
To ked uz nejake ine, tak tam su iny kandidati. Z basovych napr. Klipsch S3/S4, Soundmagic E10, Audio-Technica ATH-CKM55 resp. nastupca ATH-CKS55.
Takze do finale sa dostavaju VC02 a Klipsch S4
Uz len pustit sa do recenzii a googlenia, kde najlacnejsie - resp. mate nejaky tip, odkial to kupit?
-
Ryan Giggs
VIP
VC02 hraju lepšie, maju vyvaženejši zvuk. Klipsche maju zas viac basov. A su podstatne väčšie.
tak dnes VC02 dorazili
mnozstvo prislusenstva je fakt slusne, prevedenie vyzera velmi seriozne... supnem ich do suflicka trosku rozohrat a uvidime