Skrabance
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skrabance
Nazdarte, tam vcera sa mi podarilo, resp. druhemu vodicovi (vodicke) ma nabrat, z coho som ja vyviazol so skrabancami na dverach a preliaceninov na blatniku, samozrejme vsetko okolo poistovne sme spisali. No dal som mladej slecne navrh, ze s autom vehnem pondelok do servisu a spytam sa ich, ci by skrabance nesli vylestit a prielacenina opravit a sumu za opravu by mi preplatila. Skor ako pojdem zajtra do servisu sa chcem vas spytat, popripade ak tu je nejaky lakernik, ci toto (vid obr. ) pojde prelestit a prieliacenina opravit, bez toho aby sa museli lakovat cele dvere
-
RATZINGER666
Darca
Re: Skrabance
nemaj obavy, toto Ti rozlestim lavou zadnou
ta preliacenina vyzera tak, ze nie je prelomena, takze by mohla skocit spat... ak to je vaznejsie, tak na tie preliaceniny sa daju najst odbornici, dokonca aj v okoli Nitry... kazdopadne by som to urcite nelakoval...
http://www.nitriansko.sk/?menu=detail&i ... 1&subkat=2
http://autobazar.slovenskainzercia.sk/s ... nsky-kraj/
ale na poistovnu by som siel urcite, nechal by som si to obhliadnut, vycislit skodu a vopred zaslat peniaze na ucet... potom iba nechat opravit a nic nemenit...
http://www.nitriansko.sk/?menu=detail&i ... 1&subkat=2
http://autobazar.slovenskainzercia.sk/s ... nsky-kraj/
ale na poistovnu by som siel urcite, nechal by som si to obhliadnut, vycislit skodu a vopred zaslat peniaze na ucet... potom iba nechat opravit a nic nemenit...
-
PAuLi3
Darca
tak nakoniec sme sa dohodli, ze to nepojde cez poistovnu ale ze vsetko zaplati, ma aj automechanika, tak je vsetko zaobstarane. Tiez si myslim, ze hento pojde rozlestit. A co sa tyka tej pukliny tiez si myslim ze to behne naspat, len sa tam neviem dostat a musel by som davat dole plastovy kryt pod blatnikom, tak to necham na mechanika.
Spec pridsavkou v pohode vytiahne celé robota na 5 min
neda mi.. preco toto neriesite cez poistovnu? PZP toto v pohode preplati... poistnu udalost das riesit rozpoctom a este aj zarobis a hlavne slecna by nemala prazdnejsiu penazenku.. ale slecna bola asi velmi mila 
-
RATZINGER666
Darca
presne preto mu pisem, ze nech to da obhliadnut cez poistovnu a necha si zaslat peniaze na servis, nech mu narataju nove diely a lak 
podla foto z toho nove diely nebudu... od toho su tu odhliadaci... naklady na opravu, prelakovanie komplet dielu/dielov) + amortizacia, ale urcite tam bude priazniva cena pre poskodeneho
-
RATZINGER666
Darca
mi nehovor, ze sa s nim nedohodnes...
...pripadne by sa dalo ten diel este trochu prihnut
a co s tym? je to na hrane, to sa negituje... no, mozno hej, kdesi v nejakom garazovom servise...
...pripadne by sa dalo ten diel este trochu prihnut
tie dvere som si vsimol az teraz.. nejako som prehliadol tu foto... za mna urcite cez poistku a slecna bude rada, ze jej usetri prachy..
ja by som slecne na jeho mieste zavolal, povedal jej, ze bol som v servise, musia tam ist nove dvere, komplet lakovanie, demontaz, montaz, prehodenie vnutornosti dveri, oprava blatnika (povedzme) a to uz sa stvera do zaujimavych eurocisel
ja by som slecne na jeho mieste zavolal, povedal jej, ze bol som v servise, musia tam ist nove dvere, komplet lakovanie, demontaz, montaz, prehodenie vnutornosti dveri, oprava blatnika (povedzme) a to uz sa stvera do zaujimavych eurocisel
-
RATZINGER666
Darca
ja by som prehol aj tie dvere na nejakom dobrom mieste, aby mi naratali nove... a potom ich dal len opravit...
je to realne mozne, pokial si slecna nespravila foto, o com pochybujem.. a je mala sanca ze by sa opat spolu stretli 
-
PAuLi3
Darca
heh chlapci vy tu uz scenare robite 
fotky mojho auta si spravila aj ona vcera ked sa to stalo, ale dnes som zistil, ze jej priatel je moj znamy, dnes boli za mnou, on si to popozeral, porozpravali sme sa a on sam mi navrhol, ze ma automechanika (ziadneho fusera), ktory mi to spravi a on vsetko uhradi, ja osobne som to tiez nechcel riesit cez poistku, pretoze aj ja sam viem, ze by sa to tymto sposobom riesli min. mesiac, kym sa to dalo do poriadku.
fotky mojho auta si spravila aj ona vcera ked sa to stalo, ale dnes som zistil, ze jej priatel je moj znamy, dnes boli za mnou, on si to popozeral, porozpravali sme sa a on sam mi navrhol, ze ma automechanika (ziadneho fusera), ktory mi to spravi a on vsetko uhradi, ja osobne som to tiez nechcel riesit cez poistku, pretoze aj ja sam viem, ze by sa to tymto sposobom riesli min. mesiac, kym sa to dalo do poriadku.
ze scenare
mohli by sme aj trilogie pisat, ze 
poistka nepoistka, ked sa jedna o znameho, tak je to medzi vami...
poistka nepoistka, ked sa jedna o znameho, tak je to medzi vami...
-
Fabo
Hardcore addict
Tak ked slecna sa boji zeby neprisla o bezskodovy priebeh... ked sa da seriozne dohodnut, prosim, preco nie?