Nechapem ludi, co fandia nejakemu teamu, len kvoli elitnym alebo slovenskym hracom a za pol roka ked sa toho cloveka spytas ci mu este fandi ani sam nevie ze take daco povedal.begbeee napísal:No som zvedavý, koľko skrytých fanúšikov Colombusu sa vynorí v priebehu 2 týždňov..toto ma vždy iritovalo.
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
je to tak ako pise Bad boy..ja sledujem NHL od svojich 8 rokov +- a nikdy som nemal nejako oblubene muzstvo. Ked sa vo velkom zbierali hokejove karticky tak sa mi pacilo logo Flyers a Ducks tak som viac ako ostatnym fandil im. Ale nijak specialne ziadnemu muzstvu, len vseobecne muzstvam so Slovakmi.
Pritom u nas od detstva fandim Slovanu v hokeji aj futbale a nikomu inemu som nikdy nefandil ani fandit nebudem. (na svk)
Takze to suvisi s tym, ze nie sme k NHL tak blizko ako k ostatnym europskym sutaziam
/len je rozdiel fandit muzstvu a fandit hracovi
Pritom u nas od detstva fandim Slovanu v hokeji aj futbale a nikomu inemu som nikdy nefandil ani fandit nebudem. (na svk)
Takze to suvisi s tym, ze nie sme k NHL tak blizko ako k ostatnym europskym sutaziam
/len je rozdiel fandit muzstvu a fandit hracovi
Tak s tymi Slovakmi je to u mna vselijak, na jednu stranu chcem aby sa im darilo a aby prerazili, ziskali skusenosti, SC, ocenenia, no na strane druhej vzdy pred MS chcem aby teamy v ktorych su Slovaci vypadli z najlepsej osmicky a tak aspon nejake zname meno prislo do nasho mancaftu na MS.
Ale tak tento rok mi na tom nejak nezalezi, skor cakam ako sa vyvinie situacia NHL-Soci a ci vedenie pusti hracov.
// No to mas pravdu, ale skor ide o vynimky ako nejake potvrdene pravidlo, bolo to posledne 2 - 3 roky a aj to bolo kvoli tomu, ze celkovo MS posobili dost chabo, vacsina hracov NHL aj ked hrala to nebrala vazne a len oddychovala a druha cast sa tam nedostala lebo hrali o SC alebo boli zraneni. No ako hovorim, som zvedavy na tu situaciu na ZOH, pretoze tam bez klucovych hracov tazko ocakavat nejaky uspech.
Ale tak tento rok mi na tom nejak nezalezi, skor cakam ako sa vyvinie situacia NHL-Soci a ci vedenie pusti hracov.
// No to mas pravdu, ale skor ide o vynimky ako nejake potvrdene pravidlo, bolo to posledne 2 - 3 roky a aj to bolo kvoli tomu, ze celkovo MS posobili dost chabo, vacsina hracov NHL aj ked hrala to nebrala vazne a len oddychovala a druha cast sa tam nedostala lebo hrali o SC alebo boli zraneni. No ako hovorim, som zvedavy na tu situaciu na ZOH, pretoze tam bez klucovych hracov tazko ocakavat nejaky uspech.
-
guess.whoo
Redeemer
no je to take lakave, ale uspechy nerobia velke mena ako sme si racili vsimnut v poslednych rokoch.
/myslel som v repre
/myslel som v repre
No neviem, Detroit, Pens, Hawks, Nucks, či Flyers boli pekne naskladané teamy.
-
theBliZZard
Star
Velmi zaujimava "anketa".
NHL.com a NHL Network zhromazdili 10 autorov clankov a televiznych osobnosti a opytali sa ich otazku. Kazdy bol poziadany, aby vytvoril svoju TOP 8 v niekolkych kategoriach - center, ľavé krídlo, pravé krídlo, obrancovia, brankár, tréner, ...
Tu su vysledky:
Centri
Lave kridla
Prave kridla
Obrancovia
Brankari
Treneri
/tak tak, dedo Selanne 42 rocny stale ma co ukazat
/ale mna najviac zarazilo, ze medzi centrami sa v dvoch pripadoch Datsyuk nedostal ani do prvej osmicky ... niekedy sa fakt cudujem nazorom tych "odbornikov"
NHL.com a NHL Network zhromazdili 10 autorov clankov a televiznych osobnosti a opytali sa ich otazku. Kazdy bol poziadany, aby vytvoril svoju TOP 8 v niekolkych kategoriach - center, ľavé krídlo, pravé krídlo, obrancovia, brankár, tréner, ...
Tu su vysledky:
Centri
Lave kridla
Prave kridla
Obrancovia
Brankari
Treneri
/tak tak, dedo Selanne 42 rocny stale ma co ukazat
/ale mna najviac zarazilo, ze medzi centrami sa v dvoch pripadoch Datsyuk nedostal ani do prvej osmicky ... niekedy sa fakt cudujem nazorom tych "odbornikov"
S centrami viac menej súhlasím, prvá trojka je pomerne jasná, jedine Toews je na môj vkus príliš vysoko. Neviem mu prísť na chuť.
Na ľavom krídle je tradične nízka konkurencia Daniel neprekvapí, ale to, že Eliáš nie je TOP5 je absolútny nonsens! Rovnako Loui Eriksson si zaslúžil byť vyššie.
Na pravom krídle s prvou trojkou absolútne súhlasím, snáď len Neal nad St. Louisom je vtip. Poteší 8 bodov pre Clarkieho a hlavne rešpekt pre Selanneho!
Obrana je presne tak ako si to myslím ja! Chára-Weber-Karlsson, to je aj môj názor.
Z brankárov nie som nejak na mäkko ako v 90tych rokoch, ale tak Lundqvist je pre mňa jasná #1 a zvyšok sa mení každý mesiac podľa formy. Rinne a Brodeur sú fajn už dlhšiu dobu, tak je ok vidieť ich hore. Tú lásku pre Fleuryho ale tiež nikdy nepochopím.
Na ľavom krídle je tradične nízka konkurencia Daniel neprekvapí, ale to, že Eliáš nie je TOP5 je absolútny nonsens! Rovnako Loui Eriksson si zaslúžil byť vyššie.
Na pravom krídle s prvou trojkou absolútne súhlasím, snáď len Neal nad St. Louisom je vtip. Poteší 8 bodov pre Clarkieho a hlavne rešpekt pre Selanneho!
Obrana je presne tak ako si to myslím ja! Chára-Weber-Karlsson, to je aj môj názor.
Z brankárov nie som nejak na mäkko ako v 90tych rokoch, ale tak Lundqvist je pre mňa jasná #1 a zvyšok sa mení každý mesiac podľa formy. Rinne a Brodeur sú fajn už dlhšiu dobu, tak je ok vidieť ich hore. Tú lásku pre Fleuryho ale tiež nikdy nepochopím.
No tak to lave kridlo je snad vtip, Sedina by som dal niekde za 5 miesto, Vanek a Oveckin su adepti na 1 miesto.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 22:45)
Kto pozeral Chi-Nas ? 1:0
Celkom prekvapivo nizky vysledok, ale to som chcel Handzus super, ma jeden z najlepsich Ice Time-ov na lade svojho tymu, super praca v oslabeniach a na buly, proste obrat o 180 stupnov oproti posobeniu v SJ.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 22:45)
Kto pozeral Chi-Nas ? 1:0
Celkom prekvapivo nizky vysledok, ale to som chcel Handzus super, ma jeden z najlepsich Ice Time-ov na lade svojho tymu, super praca v oslabeniach a na buly, proste obrat o 180 stupnov oproti posobeniu v SJ.
-
hojko
Site Admin
Jedna animacia z NHLky na konzolu 
- Prílohy
-
- tumblr_mj212fdMFP1r4gyjbo1_400.gif
- (1.25 MiB) 563 stiahnutí
-
guess.whoo
Redeemer
dnes velmi podareny zapas pre Misa Handzusa. Hral vela, vyhraval buly, chodil na oslabovky aj presilovky...mozno zazije v chicagu reborn
-
Soviet
Darca
Ja uz odjakziva x (~9-10rokov) fandim TBL a je mi jedno ci su tam slovaci a ci nie. Taktiez ked hrali s Bostonom o miesto vo finale SC nedavno, tak mi bolo fuk, ze tam je chara, proste som nechcel nech postupi Boston. Preto nechapem teda to fandenie podla toho, kde su slovaci. Taktiez tymi ktore neznasam nezmeni nic 
@ Dneska druhy gol Panika, ktory sa opat velmi netesil, ale dostava celkom dost priestoru na lade a je aj casto o nom rec pocas zapasu, tak celkom tesi aj tento krok.
@ Dneska druhy gol Panika, ktory sa opat velmi netesil, ale dostava celkom dost priestoru na lade a je aj casto o nom rec pocas zapasu, tak celkom tesi aj tento krok.
Ja odjakziva fandim Torontu, aj ked v podstate si uz ani nepamatam preco. Dnesna vyhra nad NJ ma potesila, oplatilo sa byt hore 
-
ferdinand19
Medium Expert
V Toronte je velky zaujem o hokej, vela ludi a mala kapacita, cize su drahe listky, ludia stale chodia ci sa dari ci nie, tym padom nesnazia sa mat nejlepsie druzstvo, a klub ma velke zisky aj ked uz dlho nepostupil do play off, mozno tento rok sa uz podari
-
mirak2
Hardcore addict
toto je najvacsia blbost aku som tu cital za posledny mesiac. toto mozes tvrdit o teame z hornej dolnej v horskej hokejovej lige a nie NHLferdinand19 napísal:tym padom nesnazia sa mat nejlepsie druzstvo
-
ferdinand19
Medium Expert
To plati vsobecne, inak skus nad tym porozmyslat. Ked je zakazdym enormny zaujem o ich vstupenky, su vysoko v zisku a asi 8 rokov neboli v play off neviem preco by to malo byt blbost. Ale asi preto ze ty blbosti vobec necitas tak preto je "najvacsia". Inak som rad ze sa im dari a ze zrejme postupia do play off.
-
mirak2
Hardcore addict
kamo, na tomto fore hromada prispevkov doslova smrdi blbostou, ale toto co si napisal, je kolosalna hlupost. od cias Sundina hladaju svoju tvar a nejaku spolahlivu osobu na brankarskom poste, a ani taky odbornik ako Brian Burke (btw jemu som tu na MS potriasol rukou
) nedokazal vylepsit team... tah s Kesselom mu nevysiel a Phaneuf zaostava tiez za ocakavaniami
ale povedat, ze maju na salame a sa ani nesnazia, to je silne kafe aj na mna
ale povedat, ze maju na salame a sa ani nesnazia, to je silne kafe aj na mna
-
ferdinand19
Medium Expert
samozrejme, ja to vidim tak a nemusi to byt pravda. mozes napisat nieco o tom ako si sa so Seanom Burkeom stretol?
-
mirak2
Hardcore addict
Brian Burke, nie Sean. neviem, ci pracoval vtedy pre americky alebo kanadsky team, alebo bol proste scoutit, ale na niektorom zapase MS sedel asi tri rady nado mnou... kamaratka sa s nim odfotila, ja som mu podal ruku a podakoval 
-
ferdinand19
Medium Expert
jaj tak
pekny zazitok
to by som chcel zazit teda!...