Problém s "Standart VGA Graphic Adapter"
Problém s "Standart VGA Graphic Adapter"
Čaute mám notebook HP G62 s grafikou ATI mobiliti Radeon HD 4200 a v správcovi zariadení mi píše výkričník pri tomto driveri a neviem aký tam mám nahodiť, kedže je to ku grafike každý iný. Vďaka tomuto driveru mi blbne asi celý book, mám ho novo preinštalovaný s win 7 hp 64bit. Pri štarte ako je to logo starting win. mi skáče celá obrazovka a potom pri tom vitajte je to už fajn, hry mi taktiež blbnú (konkrétne LoL). Čo som sa dočítal na nete tak je to tým driverom, tak enviete mi prosím poradiť aký mám nainštalovať príp. čo by to všetko opravilo ? ďakujem 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s "Standart VGA Graphic Adapter"
ak mas origos win, tak daj aktualizacie windows update.malo by to stiahnut samo
mám origo win7 a aktualizácie som dal ale stiahlo mi len driver na grafiku ati radeon a nie na ten adapter
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2013, 23:18)
len doplním že som v tom správcovi zariadení dal vlastnosti toho adaptéra a win mi tam hlási po vyhľadaní dostupných driverov že mám nainštalovaný najnovší ovládač pre ten adaptér, tak neviem win update mi ho tam asi už dal, ale ten výkričník tam stále je a robí problémy ... som s toho na nervy už.
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2013, 23:18)
len doplním že som v tom správcovi zariadení dal vlastnosti toho adaptéra a win mi tam hlási po vyhľadaní dostupných driverov že mám nainštalovaný najnovší ovládač pre ten adaptér, tak neviem win update mi ho tam asi už dal, ale ten výkričník tam stále je a robí problémy ... som s toho na nervy už.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Niektore notebooky mali problem s normalnymi ovladacmi stiahnutymi cez Windows Update alebo zo stranok AMD ATI/nVidia. Skus stiahnut ovladac priamo zo stranky HP k tvojmu notebooku. Pred instalaciou ale odinstaluj ten, ktory tam teraz mas.